Şimdi Ara

Ayt Matematik Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben AYT matematikte 15-20 arası net yapıyorum da 30 a kadar nasıl çıkarabilirim. Hedefim 9 Eylül Hukuk, bir arkadaşım önerdi siteyi yardımcı olurlar dedi. Bu arada parayla falan alınan videoları da önerebilirsiniz, onlara da sıcak bakıyorum. Ebeveynlerim özel ders aldıralım diyorlar ama çok sıcak bakmıyorum ona. Çok mu uzattım bilemedim ama yardımcı olursanız minnettar kalırım, sevgiler. 🙏🏻

• konuyla alakasız 19 mezunu musun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi generation z -- 17 Eylül 2020; 11:25:13 >
  • generation z kullanıcısına yanıt
    Evet 👍🏻
  • mikail plus bakabilirsiniz
  • Paralı video ders sanırım değil mi ? Biraz bahseder misiniz sistemi nasıl işliyor falan. Daha önce hiç dijital çalışmadım. Hep dershaneye falan gittim ama bu sene virüs yüzünden gidemedim maalesef. Biraz da zor anlayan biriyim sizce etkili olur mu ?
  • thereisnofair kullanıcısına yanıt
    Faydası kesinlikle olur sıfırdan alıyor hoca zaten anlamadıkça da sarar sarar gene izlersiniz ama gerek olacağını sanmıyorum çünkü en kolay soruyu bile detay çözüyor anlamamamız için.

Sistem kendiniz bakabilirsiniz deneme dersine sitesinden pdfleri de var not alarak düzgün ilerlerseniz zaten her soru tipini tanımış olursunuz
    Ayn hocam ücretli.
    Anlar mısınız kısmına gelirsek Mikail hoca temelden alıyor ama cidden baya temel hiçbir şey bilmeyen adamı bence baya geliştirir.
    Ve konuları çok uzun tutmuş. Mesela fonksiyonlar dersi 30 saatti sanırım.
  • Karekök ayt(yeni basımını görmedim yanıltmak da istemem)+Eyüp B .
  • Bütün konuları anlatıyor değil mi ? Bir de Barış Ayhan Yayınları Kaf serisi demişlerdi o da video derslerle ilerliyormuş onun hakkında bilginiz var mı ? Bir de Hocalara Geldik demişlerdi ama ona biraz baktım çok anlaşılmaz anlatıyor herhalde bir de ücretli versiyonu varmış onun hakkında da bilginiz varsa paylaşır mısınız
  • MaviolanYedigün kullanıcısına yanıt
    Yani benim temelim var o kadar kötü değilim ama tek sorun biraz zor anlıyorum. Bir kaç konuyu yapamıyorum zaten LTİ yi bilmiyorum bir de Trigonometride zorlanıyorum biraz onları iyi öğrenmek istiyorum
  • MaviolanYedigün kullanıcısına yanıt
    Süre sıkıntım yok sürekli evde olduğum için flxkşsmdlcş ama uzun anlatanlar daha açıklayıcı oluyor bir de fiyatları hakkında nereden bilgi alabilirim
  • Karekökü geçen sene çözmüştüm zaten onu biliyorum ama Eyüp B nedir o da mı ücretli video ders ?
  • CENGMORUQCENG C kullanıcısına yanıt
    Ya özel ders alırım almasına ama virüsten korkuyorum. İzmir’de yaşıyorum yani az çok biliyorsunuzdur tehlikeyi onun için yani annem babama da bulaşmasın istiyorum özellikle anneannem de bizimle yaşıyor o yüzden yani bir de benim sanırım konu olarak eksiğim var yoksa bildiklerimi yapıyorum yani
    Onları bilmeden dediğiniz LTİ mi ?
    1 kişi ama gideceğim yerde gene bir sürü insan olacak ve toplu taşıma kullanacağım nihayetinde. Ama bilmiyorum ya dijital çalışmayı bir deneyeceğim baktım olmuyor o zaman özel derse geçerim belki. Teşekkürler yine dee 👌🏻
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.