< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesarac63 -- 12 Haziran 2021; 21:20:53 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
AYT SINAVINI YETİŞTİREMİYORUM CİDDİYİM
-
-
Benim zamanım ucu ucuna yetiyor soruyu çözerken tüm konuyu tekrar ediyorum. Beynimin en kuytu köşesindeki bilgilere bile erişmeye çalışıyorum :) alıştıkça hızlanırsınız diyecem de sınav yaklaştı etkili bir yöntem bulmanız lazım hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla dediğini yapiyorum sjxndnxnndnndns bir yontem bulursan burdayim hocam
Özellikle sıkıntı çektiğin konuları tespit edip bir kaç soru bankası temizlesen sınava kadar belki etkisi olur da bilmiyorum az bir süre kaldı ya faydası olmasa?
netlerin 40-50 ise sürenin yetmemesi normal. muhtemelen her konudan az çok bir şeyler biliyorsun ve her soruya uğraşıyorsun. soruya yaparım bunu diye başlayıp sonuç alamıyorsundur böylelikle hem zaman kaybediyorsun hem de soruyu kaçırmış oluyorsun. bende de oluyordu özellikle fende ve dil bilgisinde yarım yamalak bilirken.
çözümü tüm konulara belli bir seviyenin üstünde hakim olursan ve pratiklik kazanırsan çözme süren azalır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fushen -- 12 Haziran 2021; 21:37:3 > -
Bayağı iyi bir saptama,forumun bu yanını seviyorum genelde konu hakkında fikrim var soru çeşidi az göremem etken olabilir cozmem gerekiyor ama çözemiyorum kısmında brans denemeleri etkili olabilir bu soruna ne dersin?
Hocam yukarıda arkadaşın dediği gibi o kadar cok çözmüş olmanız lazım ki soruyu okumadan cevabını sıklardan patırt diye bulmanız lazım tabi fen için söylüyorum bunları 30-40 dk fen biter benim yıgılırım komple matematiğe yani demek istediğim biyoloji endokrin sistem sorusu tiroid bezi sorsun dırek sıklarda metabolizma,tiroksin,kalsitonin vs bulup eleme yapmanız lazım bu da cok pratikle kazanılan bi durum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
branş denemeleri işe yarar hocam. her gün fende 2-3 matta en az 2 tane atın derim sınava kadar.
-
Branş denemeleri seri atsam işime yarayacak sanırım eyvllah hocm
Hocam sadece branş bu işi çözmeyecek ben bunu kesinlikle anladım. Hatta sadece branş çözünce konular iyice unutuluyor gibi oluyor. Eyüp B. Hap tekrarı, mikail hoca konu tekrarı, Eyüp B. mini denemelerini kesin izleyin yanında da deneme çözün derim ben şahsen öyle yapacağım. Kesin çözüm bu mu meçhul ama denemeye değer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltioPasha -- 12 Haziran 2021; 23:8:8 > -
Matta bie denedin iki denedin olmuyo geç fende arada kaldin biraz dusun isaretle dusunmeyi abartma en son vaktin kalirsa arada kaldigin sorulari detayli dusunursun
Bilgi eksikliğin vardır
-
çok muhtemel bazı konuları az biliyorsun çünkü aynı şeyi olasılık sorularında yaşıyorum 10 dk gidiyor
Mesele tam olarak burada,turlama yapmayınca gidiyor yoksa benim de sürem ucu ucuna yetişiyor ama net iyi yani benim bilgi eksiğim yok ama soruya ardı ardına uğraşınca olmuyor.Tyt tarzı olmasa da turlamak lazım
Harbiden ya ben 2 saatte bitirmistim gecen yil tabii kolay olmasi da etkili ama nedense gercek sinavda daha hizli çözülüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ribozomal Rna -- 13 Haziran 2021; 17:49:8 >
Kanka 3. Senem biliyorum nasıl geçtiğini şansa bırakma açıkta kalma
Hayat mottosu olarak söyledim amcak Sana söyledim diyelim netlerini falan mı söyleyeceksin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- 23 yaşında üniversiteye başlamak
- paragrafın ritmi zorluk derecesi
- en zor deneme yayınları
- 110 tyt 70 ayt kaç bin
- hacettepe ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X