Şimdi Ara

AYT'Yİ FULLEMEK NE KADAR MÜMKÜN? (YARDIM, ÖNERİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

noktası virgülüne kadar katılıyorum hocam. 2021 gibi gelirse az net kurtaracağı için benim için çok iyi olur tahminim.

• Her sinav sansliysan ve yeterli calismayi yaptıysan fullenebilir 21 filan da dahil. Tum konuları yutup deneme ile bol bol pratik yapip sinav anini iyi gecirmeyi umman gerekli, sonrasi 77.5 mu 80 mi o 3 saatteki ruh haline kaliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • criticalAcclaim kullanıcısına yanıt
    Senin tyt sıralama 6-7k arası olacak büyük ihtimal hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • patricktravis kullanıcısına yanıt

hocam size bu aklı kim verdi bilmiyorum ama böyle bir şey olmasının imkanı yok baraj kaldırıldı diye giren kişilerin hepsi 200 puanı geçecekmiş gibi düşünüyorsunuz aslında olay tam tersi :D. %30'dan fazla gerileme olacağını sanmıyorum ki sınavın zorluğuna bağlı olarak ileri bile atabilir tamamen ösym'ye bağlı. baraj kaldırıldığı için ösym'nin artık insanlara çok zor bir tyt sormaması için hiçbir sebep yok çünkü doldurmak istedikleri tüm bölümler 1 puan ile kapatsa bile dolacak.

Bunla ilgili konu açmıştım bakabilirsin +800k ve +30dk var geçen seneki sınav ÖSYM tarihinin en zor sınavıydı geçen seneki zorlukta olsa bile 200+ yapan sayısı +30dk etkisiyle hayli artatacıktı üstüne 800k kişi eklendi 1.6-1.7 min +200 puan yapan olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hiçbir mantığı yok elemanın söylediklerinin zaten. +800 K olan adaylardan 30 net yapabilecek adam sayısı iki elin parmağını geçmez. Fazladan giren olmasının sebebi zaten barajın kalkması. Ayrıca 30 dakikanın ne gibi etkisi olabilir ki 135 dakikada 30 tane soru yapamayan adamlara birden vahiy mi inecek 30 dakika verince?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Broppelte -- 28 Mart 2022; 14:33:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • patricktravis kullanıcısına yanıt

yani nasıl düşünmek istersen öyle düşün hocam sınav açıklanınca görelim sonucu zaten hiçbirimiz bilemeyiz de. girip tytde şansını denemek isteyen denesin, ama bunu okuyan arkadaşlara benim önerim ayt kasın çünkü yığılma kesinlikle olacak bence 80-90 veya 90-100 arasında ve ayt belirleyici olacak.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.