Şimdi Ara

AYT'Yİ FULLEMEK NE KADAR MÜMKÜN? (YARDIM, ÖNERİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocalarım netlerim 70-75 civarında 2-3 kere 76 77 yaptım. sizce 80 (zorluğu farketmez, 2021 veya 2019 gibi bir sınavda) yapmam ne kadar mümkün kalan 80 günde yorumlarınızı bekliyorum.

yanlışlarım matta 2-3 tane dikkatsizlik vs. oluyor tyt kısmından özellikle bunla alakalı öneri verebilecek olan var mı? fende de full veya 1er yanlış falan geliyor, 2 denemede üst üste 4-5 fizik yanlışı gelmişti toparladım hemen 1 hafta içinde tekrarlarla vs.

meb kitaplarını falan okuyorum ama o kadar çok tekrar edecek ezberleyecek şey var ki birini yaparken elimden başka bir şey kaçıyor. bu tekrar sistemini de tam oturtamadım bunla alakalı da önerileriniz varsa bekliyorum.

• 21 gibi bir sınavı fullemek için istediğiniz kadar sb deneme vs çözün fulleyemezsiniz. Fulleyebilmek için gerçekten matematiğe çok ilgili, matematiktle ilgili bol bol araştırma yapan, yeri geldiğinde müfredat dışına dahi çıkan biri olmak gerekir. 21 gibi bir sınavı fullemek için asla test sb deneme gibi şeyler yeterli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Broppelte -- 27 Mart 2022; 20:59:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Broppelte B kullanıcısına yanıt

hocam matematik açısında pek bi sıkıntım yok aslında. ekimden beri matematik ve geometriden özel ders alıyorum sadece ve matematiğim şuan benim de hiç beklemediğim bi seviyede, yani matematiği fullemem daha basit gibi geliyor. fen açısından herhangi bir öneriniz var mı acaba veya matematikte dikkatsizlik hatalarıyla ilgili önümdeki en büyük engel o çünkü :D

• criticalAcclaim kullanıcısına yanıt

Dikkat hataları maalesef bende de var. Eskiden daha çoktu ama sorudaki her şeyi okuyarak ve işlemleri kontrol ederek yapınca bunu minimize etmeyi başardım. Fende hocam bilirseniz yaparsınız. Kimya biyolojide ve fiziğin sözel konularında MEB’e kelime kelime hakim olursanız 1-2 ekstrem olan soru haricinde fire vermezsiniz

• Ayrıca dikkat için de hocam hatalarınızın ilk 10-15 soru kısmından geldiğini sanıyorum. Bunu azaltmak için bu sorulara ekstra motive ve dikkatli bakın. Lti kısmına geçince biraz daha rahatlarsınız zaten

aynen hocam dediğiniz gibi oluyor. öneriler için teşekkür ederim.

• Hocam sıralama olarak hedefiniz ne

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2019 mümkün 2021 i fullemek pek mümkün değil

bi de bayıl istersen

• demirsodyum kullanıcısına yanıt

Anlamadım bro

1.5k içinde hedefliyorum boun endüstri için. 2021 gibi bir ayt gelirse 71-72 kurtarıyor sanırım tyt 3.4 den 4.5kya falan atsa. 2019 gibi gelirse en kötü 77 net lazım.

tyt için max bu kadar atar diye düşünüyorum en kötü ihtimal olarak. daha az atarsa daha az ayt kurtarabilir aynı sıralama için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi criticalAcclaim -- 27 Mart 2022; 23:5:29 >
  • mezun musunuz

Hocam inşallah çok atmaz benim de 15k koruma var 10k ya çeksem kafi

en kötü 20ye atar bence, sınava bağlı tabi. ayt ile her türlü toparlanır çalışmalarınıza bağlı olarak hocam.

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt

evet

Bugünkü msü bence tytnin zor olacağının işareti ben benzer olacağını veya atarsa çok az atacağını düşünüyorum

• Hocam 80/80 cidden zor

Şimdi sıkıntı konu eksiği, yorum eksiği falan da olmuyor.

2021 yks çıkışı forumda sırf ayt fizikte yanılmıyorsam 2-3 soru tartışıldı

Hele tyt fizikteki soruya herkes farklı cevap veriyordu sonunda 1-2-3 geldi  

Hata yapma şansı yüksek ve bu senden kaynaklı olmuyor-olmak zorunda değil.

Şimdi üniversitedeki sınavlara bakınca bu yks sorularının belli kısmı direkt çöp kutusu

2-3 cümleyle soru soruyor 5 tane şık veriyor. Ne anladım bu işten

180 dakika içinde soruyu yazanın istediği şekilde soruyu anladın ve doğru cevabı verdin, verdin

Benim fikrim 2-3 yanlışa kadar yol var. Sınava falan bağlı.

2021 dışında 2020-2019 net-sıralama da çok kötü.

İyi sıralama için senden 120/80 yapmanı bekliyorsa ne anladım bu işten

#2021gelsin 

(Yok abi bir daha puangoya bakıyorum.

2021'den 2020 hatta 2019'a gelince kalbime bir şey oluyor. Herkes YKS'den bir an önce kurtulmalı.)

abartmışsın manasında

• demirsodyum kullanıcısına yanıt

Dostum bunu ben söylemiyorum ki. Forumda fulleyen 1-2 kişi vardı. Onların dediklerinden alıntı yaptım.

doğrudur hocam o zaman benim de bir arkadaşım vardı da öyle çok abartı ilgisi yoktu ama düzenli çalışırdı, sadece çalışmayla fullenebilecek bir sınavdı bence. tabii bazı soruların bakış açısı istemesi ve eski senelere göre daha üst seviye olduğu aşikar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.