Şimdi Ara

TYT'DEN HER KONUDAN KAÇ KAYNAK ALMAK GEREK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 11. sınıfa gidiyorum ( 11 bitti 12'ye geçicem ) her dersten 1'er tane TYT kitabı aldım ama sanki eksik gibi geldi. Örneğin Fizik'te 1 konu için bir kitapta en fazla 60-70 tane soru oluyor ve bana az gibi bir hissiyat uyandırıyor. Sizce 2. kitapları da almalı mıyım? Cevaplarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkellyum -- 18 Haziran 2020; 10:17:32 >

• Hocam zaten unutacan çok kasma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pisakko55 P kullanıcısına yanıt
    Hocam boş yorum yapmayalım yorumun yararlı değilse hiç yapma yani sen unutursun başkası unutmaz
  • Tyt için bir konudan 100-150 soru görmek yeterli daha fazlası elinde patlar.

*** Fen dersleri için konuşuyorum. ***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LELEB -- 18 Haziran 2020; 9:30:12 >
  • 2.kaynak zor olsun. Mat için acil örneğin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadasin bos yaptigini dusunmuyorum, gercekten unutacaksin. art arda 5 kitap cozmektense bir sene basinda bir sene ortasinda kitap coz icin rahat etmiyorsa.

• temel durumuna göre değişir,sıfırdan başlayacaksan 1 kitap + ikinci kitap sadece zor sorular yapılabilir.tytde çok vakit harcamanı önermem.tyt deneme ile daha verimli olur gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam her dersten tyt için 1 kaynak iyi (mat hariç) 2. Kaynağı senin yerinde olursam ya palme al fen için yada A yayınların çıkmış sorularını al. Ondan sonra kitap almaya gerek yok bölüm denemesi ile gidersin ben mesela 2. Kaynakları bitiremedim

• tyt 1 er kaynak yeter kalitelisini alırsan

örnek :palme biyoloji tyt /tyt matematik 345 /tyt fizik bilgi sarmal/tyt kimya çoğu uygundur.

Devamında alan denemeleriyle ilerletirsin.Tonguçun her şeyinden uzak dur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLACKFACT -- 18 Haziran 2020; 10:9:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LELEB

Tyt için bir konudan 100-150 soru görmek yeterli daha fazlası elinde patlar.

*** Fen dersleri için konuşuyorum. ***
    100-150 soru demek 2 kitap demek galiba Var mı önerdiğiniz zor bir kaynak Fen ve Matematik adına
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C17A88095

temel durumuna göre değişir,sıfırdan başlayacaksan 1 kitap + ikinci kitap sadece zor sorular yapılabilir.tytde çok vakit harcamanı önermem.tyt deneme ile daha verimli olur gibi.
    İkinci kitap olarak önerin neler peki? Zor kaynak olması gerek ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLACKFACT

tyt 1 er kaynak yeter kalitelisini alırsan

örnek :palme biyoloji tyt /tyt matematik 345 /tyt fizik bilgi sarmal/tyt kimya çoğu uygundur.

Devamında alan denemeleriyle ilerletirsin.Tonguçun her şeyinden uzak dur.
    Bende var birkaç tane Tonguç kitabı da neden uzak durayım? Soruları gayet yeni nesil ve kaliteli bence
  • bi çöz de sonra alırsın devamını

• Kaynak aramana gerek yok çıkan soru türleri belli yeni nesil diye kafayı yiyen kaynaklardan uzak dur.Kaynaklardan biri temel düzey diğeri ise orta olsun işlere falan gidersen yardımcı olurlar.Forumda kaynak için konu var zaten aratırsan bulursun.
  • Şu anki seviyene göre(ya da bir tık üstü) her dersten birer kaynak al ve konularını bitirmeye çalış. Konu anlatımı olarak youtube da milyon tane hoca var zaten.
    Testleri çözme stilin de şu şekilde olsun: konuya çalıştığında o konun testinin hepsini çözme, ileriki zamanlarda ara ara gerideki konuların kalan testlerinden tekrar ederek kitabı bitireye çalış.

• quote:

Orijinalden alıntı: MR.Wrestler

Şu anki seviyene göre(ya da bir tık üstü) her dersten birer kaynak al ve konularını bitirmeye çalış. Konu anlatımı olarak youtube da milyon tane hoca var zaten.
    Testleri çözme stilin de şu şekilde olsun: konuya çalıştığında o konun testinin hepsini çözme, ileriki zamanlarda ara ara gerideki konuların kalan testlerinden tekrar ederek kitabı bitireye çalış.
    Teşekkürler öneri için
  • Seviyene bağlı ama bana sorarsan tyt de çok kitap yerine az kitap çok deneme git derim :)

• 1 tane yeter. oturmassa yt video çözümü izle sonra full deneme atarsın, tytde soru bankası çok önemli değil

• TEMEL yeterlilik testi
    temel düzeydeki konu bilgini ölçüyor
    her dersten 1 tane sb gayet te yeterli
    sonrası bölüm denemeleri
  • Ne boşu her türlü unutacan. Hiçbir kitap bitirmeden 5'er tane al her dersten sonra bakışırsın kitaplarla. Mesela karbonhidrattan ya da üslü sayılardan 200 soru çözmenin mantığı nedir?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.