Şimdi Ara

TYT'DEN HER KONUDAN KAÇ KAYNAK ALMAK GEREK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: berkellyum

Bende var birkaç tane Tonguç kitabı da neden uzak durayım? Soruları gayet yeni nesil ve kaliteli bence

Alıntıları Göster
    sen kaliteli yeni nesil soru görmemişsin.Soruların çoğu saçma tonguçta geliştirmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLACKFACT

sen kaliteli yeni nesil soru görmemişsin.Soruların çoğu saçma tonguçta geliştirmez.

Alıntıları Göster
    Ben şahsen gayet de verim alıyorum. Şuan halihazırda Tonguçun trigonometri kitabı ile rehber matematiğin bebek adımlarıyla trigonometri serisini birlikte götürüyorum gayet de verim alıyorum. Gramatik ( dil bilgisi ) kitabını da bitirdim ve soruları bence gayet güzeldi. Bence bu olay kişiye göre değişir ben severim sen sevmezsin yani
  • ben esş fask + palme yapmayı düşünüyorum. ikisi yeter zaten sonra deneme

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkellyum

Ben şahsen gayet de verim alıyorum. Şuan halihazırda Tonguçun trigonometri kitabı ile rehber matematiğin bebek adımlarıyla trigonometri serisini birlikte götürüyorum gayet de verim alıyorum. Gramatik ( dil bilgisi ) kitabını da bitirdim ve soruları bence gayet güzeldi. Bence bu olay kişiye göre değişir ben severim sen sevmezsin yani

Alıntıları Göster
    kardeşim şu an sana hak veriyorum ama daha çok acemiler temel düzel sorular temel düzey anlatımlar gri koç vs bunlar gerçekten boş.Tonguçun trigonometri kitabını alacağına apotemi ya da acil (orta zor ),endemik(orta) böyle yayınlara yönel tonguçun kitabını görmesem sana yorum yapmazdım.Tabi senin görüşün saygı duyuyorumm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FA0173588

ben esş fask + palme yapmayı düşünüyorum. ikisi yeter zaten sonra deneme
    hangi dersler için? hepsi mi
  • Fkb icin 1 soru bankasi mat icin 2 yeterli turkcede 1 soru bankasi al yanina paragraf dil bilgisi falan eklersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardesim esş sadece fizik icin. tyt icin 345 çözdüm 3d yarisindayim. sadece mat ozelinde iki kaynak cozucem. kimya, biyo da palme cozucem.

• Bende TYT FKB için tonguç kitapları var. Sence 1'er tane daha kitap almalı mıyım? biyoloji ve kimya için palme vs.
  • Green190309 G kullanıcısına yanıt
    Hocam bende tyt fkb için tonguçun kitapları var sence palme vs. 1 tane daha almalı mıyım 1'er kitap demişsin de sorular az o yüzden
  • al tabi kanka Tonguç'u bilmiyorum ama tahminlerime göre pek kaliteli değildir.

• Teşekkür ederim aydınlattığın için çok arada kalmıştım ne yapsam ne etsem diye

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.