Şimdi Ara

AytMatematik kitap tavsiye edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3-4-5 çözdüm bikaç fasikül bitirdim böyle orta - zor yada zor kaynak önerirmisiiniz

• Karekök

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 345 in son testleri sizi de zorluyor muydu ben cogunu cozumune bakiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3D yayınları

• KuzeyTekinoğluu kullanıcısına yanıt
    Son testleri zor oluyor hocam. 5'te illa bir iki boş oluyor 6'da bazen kalem oynatılmıyor. :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Profes124

Son testleri zor oluyor hocam. 5'te illa bir iki boş oluyor 6'da bazen kalem oynatılmıyor. :(
    Osymler de oyle ya ilk 1 2 osym neyse de cok degisik sorular var

Bahsedildiği kadar kolay değil bence. Ancak gayet kaliteli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gramer Kitapları Tavsiye
    6 yıl önce açıldı
    tyt kaynak tavsiye
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Profes124 kullanıcısına yanıt
    Tyt si gibi değil hocam aytsi zor ve ufkunuzu genişletecek sorular var

• Scath S kullanıcısına yanıt
    Evet katılıyorum

öyle öyle son 1-2 testte yapamadıklarım ortalama olarak yarısı oluyor yani direk çözümden izleyip tekrar ediyorum anlıyorum yani mantığı umarım katkısı oluyodur başka ne çözzmeliyiz sizce ayt karekök var çözülmeli mi sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13trance -- 6 Nisan 2020; 12:15:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 13trance

öyle öyle son 1-2 testte yapamadıklarım ortalama olarak yarısı oluyor yani direk çözümden izleyip tekrar ediyorum anlıyorum yani mantığı umarım katkısı oluyodur başka ne çözzmeliyiz sizce ayt karekök var çözülmeli mi sizce
    şahsen ben 345 ayt ile birey b çözüyorum bitince ayt karekök e geçicem
    netler başlarken nasıldı şimdi ne durumda peki kankam
  • quote:

netler başlarken nasıldı şimdi ne durumda peki kankam
    Lti kaldirilmadan onceki toder de 12 falan yaptim geosuz baslamadan ince 4 5 falandi
    Daha eksik konular var

hangileri bitti hangileri duruyo kank polinom parabol 2.derece denklem eşitsizlik yaptım 345 te ayt karekök geçicem şimdi kalan benim de bayağı var ilerleme görücez mi yani
  • quote:

hangileri bitti hangileri duruyo kank polinom parabol 2.derece denklem eşitsizlik yaptım 345 te ayt karekök geçicem şimdi kalan benim de bayağı var ilerleme görücez mi yani
    bence 345 hakkını vererek çözülürse 20 25 e getirir gibi ben de polinom parabol trigo log dizi pkob duruyo haliyle çoğu soruyu boş bırakıyorum parabol polinom bitirirsem 15 e gelirim diye düşünüyorum tabi soru dağılımı da önemli
    polinomlarda ben test 5e kadar full geldim 6 ciddili zorladı ösym tarzlarını pek çözemedim parabolda 7si de bitti 6 ve 7 çözüm izleme ağırlıklı ama hepsine yapılabilirmiş dedim yani 2.dereceden denklemler zor geldi bana bakalım fen b.den gidiyorum bi de üstüne ayt karekök biterse 20 25 e ulaşabilirim belki diye düşünüyorum geosuz tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13trance -- 6 Nisan 2020; 15:34:21 >
  • parafta güzel

• quote:

polinomlarda ben test 5e kadar full geldim 6 ciddili zorladı ösym tarzlarını pek çözemedim parabolda 7si de bitti 6 ve 7 çözüm izleme ağırlıklı ama hepsine yapılabilirmiş dedim yani 2.dereceden denklemler zor geldi bana bakalım fen b.den gidiyorum bi de üstüne ayt karekök biterse 20 25 e ulaşabilirim belki diye düşünüyorum geosuz tabi
    2. der denklem 5. test biraz zorlaşıyor ösymler cidden kaliteli geometri koyabilirsek 25 30 yaparız gibi benim geo kötü
    geometriye de ayrı çalışçaz kanka ciddili artık bakalım evet ösym tarzı güzel biraz zorluyo geodan da 5 net+ çıkarsak 25-30 olur umarım
  • quote:

geometriye de ayrı çalışçaz kanka ciddili artık bakalım evet ösym tarzı güzel biraz zorluyo geodan da 5 net+ çıkarsak 25-30 olur umarım
    mat yapılıyor da bir şekilde geo baya sıkıntı olabiliyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.