Şimdi Ara

AYYILDIZ Cod4 TDM serverımız acilmistir! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
5.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elbette var ben çok uzun zamandır şu programı kullanıyorum direk lvl 55 ve bütün herşeyi açıyor tek tıkta Call of Duty 4 LvL 55 EasyAccount googla ara bulursun bulamassan atarım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isk0rpit -- 2 Aralık 2009; 17:43:08 >
  • hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: isk0rpit

Elbette var ben çok uzun zamandır şu programı kullanıyorum direk lvl 55 ve bütün herşeyi açıyor tek tıkta Call of Duty 4 LvL 55 EasyAccount googla ara bulursun bulamassan atarım ben.

dostum sen bitanesin valla çok sağol
  • @ (((TeAcHeR)))

Dostum sende COD multiplayer oynuyormuydun. Ben COD 4 fazla oynamam genelde COD 2 ve COD WAW oynuyorum ama olsun COD 4'de hangi serverlara takılıyorsun nick nedir. Belki rastlaşırız benimki tüm oyunlar için MoNzArE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 3 Aralık 2009; 16:49:25 >
  • Cod4 multiplayeri uzun süredir türk serverlarında KURT ismiyle oynarım.Eski oyuncular beni tanır.buzamana kadar oyun icinde hic marty,gl v.b gibi yasak olan materyallerin hicbirini kullanmadım kullanmamda.Bugün hic kullanmadıgım halde GL kullanıyorsun diye banlandım adminin gerekcesi buymuş.birkac hafta önce bu olay yine yasandı,sorgusuz sualsiz banlandım.sebebini ben biliyorum;cünkü admin karsı takımda oynuyor ve bizde ise en iyi oyunculardan biride benim...işte sebep bu.Ayyildız sunucusuna takılırım aradasırada kaliteli bir yerdi,fakat son zamanlarda admin lik yetkisini verdikleri insanlar yüzünden bir daha oynamayacagım ta ki yetki o insanlardan alınana kadar.
  • Ben zaten şu marti ve gl olayını anlamadım gitti çıktığı günden beri oynarım cod4 ü gl kullanmadım beni sarmıyor ama marti kullandım fakat kulllanan kimseden rahatsız olmadım Adamı kanasla mıhlıyorum len ezik uzaktan vurması kolay al mp3 kapışalım diyor kolaysa kullan bakalım kanası nikim hayabusa dır bilen bilir beni kanasla nasıl kan alıırım neyse konuya döneyim ona bakarsan 3 el bombası atılıyor serverda bu gl ve martiden daha vahim olay biz türkler hiçbir işi tam yapamıyoruz ki serveri tam yönetelim.
  • evet seni hatırlarım hayabusa.el bombası konusunda sana katılıyorum bence marty den daha kötü bişey.hele gemi li haritada bombalar yüzünden snip oluyorum bende
  • @seylem
    KURT ismini hatırlıyorum ben o serverda evet iyi oynuyosun ve sıralamada genelde eğer havamdaysam bi-iki sıra altında falan ben oluyorum =) Adminin sınırlarını fazla zorladık galiba o da beceriksizliğinin çözümünü bizi banlamakta buldu =)
  • Bir daha o servere girmein olur biter ülkede server mi kalmadı
  • Servere girmek sorun değil görüşü dar birinin adminlik yapması sorun =) Yoksa Ay Yıldızdan çok daha kaliteli serverlar var =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: VaLoUr

@ (((TeAcHeR)))

Dostum sende COD multiplayer oynuyormuydun. Ben COD 4 fazla oynamam genelde COD 2 ve COD WAW oynuyorum ama olsun COD 4'de hangi serverlara takılıyorsun nick nedir. Belki rastlaşırız benimki tüm oyunlar için MoNzArE.

valla dostum bende fazla oynamazdım mp ama bir aydır falan cod4 oynuyorum.ay yıldız a takılıyordum admin iyi oynadığımızı görünce
    banladı.aslında çok da iyi değildik ama heralde hep onu denkgetiriyordum

neyse bu şeyi öğrendiğimiz güzel oldu.şimdi istediği kadar banlasın imansız

bu arada nick konusunu pm den sonra konuşuruz

• quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

quote:

Orijinalden alıntı: VaLoUr

@ (((TeAcHeR)))

valla dostum bende fazla oynamazdım mp ama bir aydır falan cod4 oynuyorum.ay yıldız a takılıyordum admin iyi oynadığımızı görünce
    banladı.aslında çok da iyi değildik ama heralde hep onu denkgetiriyordum

neyse bu şeyi öğrendiğimiz güzel oldu.şimdi istediği kadar banlasın imansız

bu arada nick konusunu pm den sonra konuşuruz

Anladım bende bu yüzden başka serverlarda 1-2 kere banlamıştım iyi oynamak suç ise bıraksınlar bu işleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 8 Aralık 2009; 12:10:53 >

• Bende banlandım.oyunda daha yeniyim 4 kişiyi tarayıp öldürünce attı beni birisi dahada giremiyorum.nasıl açtırabiliriz banı acaba?
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .: mds :. -- 6 Ocak 2010; 0:14:56 >
  • çok birinci olunca banlıyorlar ama fazla adam vurmayın
  • Dert ettiğiniz şeye bakın. Razor cd-keyi indirin. Banlandıkça adminlere sırf gıcıklık olsun diye aynı isimle girin Bir süre sonra sıkılıp banlamayıcaklardır

• O program indrimenize gerek yok oyunun içinde vardır.
  • Geçen yaz baya kasmıştım... Şimdi paslandım maalesef... Ayrıca neden millet martye gıcık oluyor anlamıyorum... Hadi gl neyse ona bişey demem. Hemde çok ağır söverim. Martyden öldüm diye sinirleneninde oyunculuğundan şüphe ederim... Açarım sesi adamı vurduktan sonra başından hemen uzaklaşırım... Zaten bomba düşerse ses geliyor... Salak gibi cesedin başında dikileceğine uza dimi...
  • Selam

Liderken ya da birinciliğe oynuyor iken banlandığını iddia eden arkadaşlar sanırım tecrübesiz bir adminimizin gazabına uğramış olabilirler,kusura bakmasınlar.Bir ara admin konusunda sıkıntı yaşadık,ama şuanki admin kadrosu kimseyi yok yere sebepsiz banlayacak insanlar değiller.Bunu öncelikle bilginize sunayım.

Aniden banlandığını iddia eden diğer arkadaşlar,bazen farkında olmuyorsunuz,punkbuster denen program gayet güzel bi şekilde kıyım yapıyor.Bunun sebebi güncelleme sorunu olabilir,badname olabilir,arka planda pb ile çakışan program ya da programlar olabilir,kullandığınız key bir başka biri tarafından kullanılıp banlanmış olabilir vs vs.Sizlerden ricam atılan her banı adminlere yamamayın,biraz daha dikkat edelim mümkünse.

GL ve marty nin yasak olmasının sebebi ortada.Serverımıza güzel vakit geçirmek ve eğlenmek için gelip oynuyorsunuz.46 kişilik server da 5 kill yapıp air kazanacağınız sırada marty ya da GL ye ölünce o kafalarınızı monitöre gömmek istediğinizi hepimiz biliyoruz.GL ve marty nin yasaklanmasındaki amaç kafalarınıza ve monitörlerinize yazık diye düşündüğümüzdendir.Zira bu perklerin yasaklanmasını oyuncular istedi zamanla.

3Xfrag perki sizleri rahatsız ettiği gibi beni ve diğer admin arkadaşlarımı da rahatsız etmiyor değil.Marty ve GL yasakken 3Xfrag in kullanılabiliyor olması mantıksız,doğrudur.Fakat şöyle bir sıkıntı var,server a mod yüklemeden 3xFrag perkini kaldırmamız mümkün değil.Mod yükleyince server ın eski halini daha cok özleyeceğinizden eminim.Çünkü modlanmış server da oyuna her giriş çıkışınızda mevcut lvl leriniz sıfırlanıyor,aynı zamanda mevcut class larınız da sıfırlarnıyor.Ne kadar hoş olabilir sizce bu durum? Biraz düşünerek anlayış göstermenizi umud ediyorum.3xfrag ın olayı budur,kabul edip etmemek sizlere kalmış.

Serverda yaşadığınız hertürlü sıkıntı ya da sorunları buradan pm atarak bildirebilirsiniz,ya da xfire:tasteofsand ekleyerek paylaşabilirsiniz.İyi oyunlar dilerim.

Admin rB'AnGeLdUsT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasteOFsand -- 18 Ocak 2010; 13:30:07 >

• bu server güzel ama adam bomba bırakıp karşı takıma geçio ben ona bişe diyince beni banlıo adam kalıo

Nickim: GenShepherd
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.