Şimdi Ara

AYYILDIZ Cod4 TDM serverımız acilmistir! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
5.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tasteOFsand

Selam

Liderken ya da birinciliğe oynuyor iken banlandığını iddia eden arkadaşlar sanırım tecrübesiz bir adminimizin gazabına uğramış olabilirler,kusura bakmasınlar.Bir ara admin konusunda sıkıntı yaşadık,ama şuanki admin kadrosu kimseyi yok yere sebepsiz banlayacak insanlar değiller.Bunu öncelikle bilginize sunayım.

Aniden banlandığını iddia eden diğer arkadaşlar,bazen farkında olmuyorsunuz,punkbuster denen program gayet güzel bi şekilde kıyım yapıyor.Bunun sebebi güncelleme sorunu olabilir,badname olabilir,arka planda pb ile çakışan program ya da programlar olabilir,kullandığınız key bir başka biri tarafından kullanılıp banlanmış olabilir vs vs.Sizlerden ricam atılan her banı adminlere yamamayın,biraz daha dikkat edelim mümkünse.

GL ve marty nin yasak olmasının sebebi ortada.Serverımıza güzel vakit geçirmek ve eğlenmek için gelip oynuyorsunuz.46 kişilik server da 5 kill yapıp air kazanacağınız sırada marty ya da GL ye ölünce o kafalarınızı monitöre gömmek istediğinizi hepimiz biliyoruz.GL ve marty nin yasaklanmasındaki amaç kafalarınıza ve monitörlerinize yazık diye düşündüğümüzdendir.Zira bu perklerin yasaklanmasını oyuncular istedi zamanla.

3Xfrag perki sizleri rahatsız ettiği gibi beni ve diğer admin arkadaşlarımı da rahatsız etmiyor değil.Marty ve GL yasakken 3Xfrag in kullanılabiliyor olması mantıksız,doğrudur.Fakat şöyle bir sıkıntı var,server a mod yüklemeden 3xFrag perkini kaldırmamız mümkün değil.Mod yükleyince server ın eski halini daha cok özleyeceğinizden eminim.Çünkü modlanmış server da oyuna her giriş çıkışınızda mevcut lvl leriniz sıfırlanıyor,aynı zamanda mevcut class larınız da sıfırlarnıyor.Ne kadar hoş olabilir sizce bu durum? Biraz düşünerek anlayış göstermenizi umud ediyorum.3xfrag ın olayı budur,kabul edip etmemek sizlere kalmış.

Serverda yaşadığınız hertürlü sıkıntı ya da sorunları buradan pm atarak bildirebilirsiniz,ya da xfire:tasteofsand ekleyerek paylaşabilirsiniz.İyi oyunlar dilerim.

Admin rB'AnGeLdUsT

Angeldust ilgin icin tesekkürler,senin yönetimindeki zamanlar server gercekten cok keyifli idi,adaletli idin ayrım yapmıyordun.bir ara baya bir göremedim seni ki o zaman aralıgında serverin tadı kactı ve yukarıdaki tatsız olayı yasadım,umarım artık senin gibi kaliteli insanlara bu yetkiyi veriyorlardır

• ya bu serverın ipsi değişecekti değişti galiba gözükmüyor xfireda yeni ipsi ne acaba serverın
  • mrh admin sadece şunu ögrenmek istıyorum sadece belirli üyelermi ayyıdızda oynuyor nedensız yere banlamak dogrumu bu hiç adıl degıl lütfen buna dur deyın teşekkurler
  • Server'ın yeni ip sini bilen var mı?
  • ya arkadaşlar buralarda nasıl oynanır? bir link veremez misiniz online oynamak için? yani ben warfare i indirdim kurdum. multiplayer da serial kullanılıyor diyor. bunun bir çözümü yok mu?
  • selam.gountar olarak oynadıgım bu oyunda ne birgün kimseye küfür etmişimdir ne de marty gl tarzı yasak olan mevzuları kullanmamışımdır neden ban yedim acaba sürekli oynadgım servernzda tekrar oynamak isterim saygılar sevgiler
  • ARKADAŞLAR AYYILDIZ SERVERIMIZIN YENİ İP Sİ BU ŞEKİLDEDİR İYİ OYUNLAR DİLERİM...

************ 77.92.149.135:28960 *************
  • AYYıldızdaki adminleri bi gozden gecırsenız ii olacak coluk cocuk admin olmus arkadaslarının lafına gore adamlari kickleyip banliyorlar Ayyıldız serverını bu yuzden hıc tavsıye etmıyorum eger Server Sahibi Bu msji okuduysa Adminlerini bi gozden gecırsın beyin sahibi insanları admin yapın lutfen
  • x-fire serverimi bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulumo

AYYıldızdaki adminleri bi gozden gecırsenız ii olacak coluk cocuk admin olmus arkadaslarının lafına gore adamlari kickleyip banliyorlar Ayyıldız serverını bu yuzden hıc tavsıye etmıyorum eger Server Sahibi Bu msji okuduysa Adminlerini bi gozden gecırsın beyin sahibi insanları admin yapın lutfen

arkadas hakli milletin sozune banliyorlar coluk cocuk admin olmus kalite dusmus
  • evt x-fire server'a ama hic girmeni tavsiye etmiyorum coluk cocuk dolu bir server onun yerine daha guzel serverlar var onlara girmeni tavsiye ederim CodTurk'de oynuyorum ben ve suana kadar bi sıkıntı gormedım sürekli admin oluyo ztn guzel bir server
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulumo

evt x-fire server'a ama hic girmeni tavsiye etmiyorum coluk cocuk dolu bir server onun yerine daha guzel serverlar var onlara girmeni tavsiye ederim CodTurk'de oynuyorum ben ve suana kadar bi sıkıntı gormedım sürekli admin oluyo ztn guzel bir server

Nick ne senin hacı ? bi ara ben de AYYILDIZ da oynuyodum durduk yere ban yedim sonra CodTurk e geçmek zorunda kaldım..

Bu arada benim nick X7|HEADBANGER..

• sa suan ben orda oynuyorum ve adım CanYakar :) oyunda map lerde hata alıyorum bog - strike - vacant - baclot - map lerinde hata alıyorum cd deki map lerle internetteki map lerle değiştirdim olmadı sildim kurdum herşeyi yaptım olmadı lütfen bana bu map lerde hata almayan biri bu map leri yollayabilirmi acaba lütfennnnnnnnn ;(
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.