Merhaba.Yaklaşık 8,9 yıldır anime izliyorum.Popüler animelerden başlayıp devam ettim anime izlemeye. Yalnız artık anime bulmakta zorluk çekiyorum. Popüler serilerden başlayıp bıraktığım çok oldu. 2.şansı verip izlemeye de çalıştım çoğunu ancak sevmeyince eziyet çekmeyip bırakıyorum :) O yüzden popüler animeler dışında önerebilceğiniz ecchi içermeyen,yarım kalmayan(mangadan devam etmem gerekmeyen), eski,yeni her türden anime tavsiyesine açığım. İzlediklerim şunlar belki bir fikir verebilir. Clannad Barakamon 3 gatsu no lion Akame ga kill Another Code geass Handa kun Natsume yuujinchou Boke dake inai machi Re zero Gin no saji Amaama to inazuma Akatsuki no yona Koe no katachi Udon no kuni Usagi drop Haikyuu Mushishi Charlotte Hotaribu no morie Orange Shigatsu wa kimi no uso Bungoy stray dogs Sakasama no patema Zankyuu no terror Relife Bakuman Owari no seraph Chihayafuru Full metal alchemist Hunter hunter Mahoutsukai no yome Made in Abyss 3 gatsu no lion 2 Kuroko no basket Donten ni warau Yahari ore no seishun love comedy Gakuen babysitters Death parade Hotaru no haka Violet evergarden Hyouka Haibane renmei Hakumei to mikochi Zetsuen no tempest Mekakucity actors Sora yori mo tooi basho Black bullet Nejimaki seirei senki Sorademo sekai wa utsukushii Gekkan shoujo Nozaki kun Plastic memories Angel beats Fukigen na mononokean Bakemono no ko Tonari no kaibutsu kun Sakura Quest Kuroshitsuji Kyoukai no kanata Ao no exorcist Hakuouki Chuunibyou Demo Koi ga Shitai Akagami no shirayuki -hime Sakamichi no apollon Claymore Fruits basket Shirobako Yuru camp Kaze ga Tsuyoku Fuiteiru Ballroom e youkoso Shuumatsu nani shitemasu ka? Tate no yuusha no nariagari Yowamushi pedal Noragami Kimi ni todoke Dororo Yakusoku no neverland Kakuriyo no yadomeshi Uta no prince sama Brave 10 Megalo box Oushitsu kyoushi haine 91 days Kimetsu no yaiba Asatte no houkou Kono oto tomare Uchi no ko no tame naraba Servamp Prince of stride alternative Nodame cantabile Dr.Stone Vinland saga Tada kun wa koi wo shinai Doukyonin wa hiza Trickster Little witch academia Hataraku maou sama Nakanohito genome K-on Somali to mori no kamisama Bleach Kokoro ga sakebitagatterunda(film) Shura no toki Keppeki danshi! Aoyama-kun Kiznaiver Natsume yuujinchou utsusemi ni musubu(film) Yesterday wo utatte Asobi asobase Fate ubw Fate zero Fate heavens feel(fil) Kaguya sama Arte Tsurune Kazemai koukou kyuudoubu Hibike Orange Mirai(film) Senryuu shoujo Fruits basket 2.sezon Yahari 2. Sezon Re zero 2.sezon Tenrou Sirius the jaeger Katsugeki /touken ranbu Honzuki no gekokujou Miira no Kaikata Fune no Amu K(K project) Netjuu no Susume Kimi no suizou wo tabetai(film) Yuukoku no moriarty Naruto Dr.Stone 2 Yakusoku no neverland 2 Jujutsu kaisen Hinamatsuri Sk8 the infinity Nil Admirari no Tenbin Piano no mori Fumetsu no anata e Gokushufudou Tensei shitara slime datte ken Jibaku shounen hanako kun Violet evergarden movie Drifters Nomad Megalobox 2 Bakuten Uramichi oniisan Zombieland saga Danganronpa Odd taxi Kimetsu no yaiba 2. Sezon Kaguya sama 2 Steins gate Spy x family Koi wa ameagari no you ni Josee to tora to sakana tachi Lovely complex Kotarou wa hitorigurashi Banana Fish Ousama ranking Tomadachi game spy x family 2.sezon Byousoku 5 Centimeter(film) Bleach 2 Honzuki no gekokujou 2 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Az Bilinen Yarım Kalmamış Anime Önerisi
-
-
Vay Tavsiye konusu açar mıydın sen? Steins Gate'i zor izlemiştin popüler animelerin hepsini biliyorsun zaten :)) neyse aklımda birkaç anime var söyleyeceğim.
Shinsekai Yori : Başından sonuna gizemli bir atmosferi olan, sihirli fantastik bir dünyada geçen bir anime.
Jinrui wa Suitai Shimashita : Episodik bir şekilde ilerleyen 12 bölümlük tadımlık bir anime. Belirli bir konusu yok. Bölümün birinde animelerden mangaların yapım aşamasından bahsederken başka bölümde Türk mutfağından bahsediyor mesela. Zaman paradoksu bölümleri ayrı bi hoşuma gitmişti.
Carole and Tuesday : Marsta müzisyen olmak isteyen iki kızı anlatan bir müzik animesi bu. Hafif bilimkurgu ama daha çok müzik var. Samimiyet ve sıcacık bir atmosfer var. Ayrıca yönetmen Watanabe daha önceki animelerde yaptığı gibi Türklere gönderme yapmaya devam ediyor bu animede de.
Subete ga F ni Naru: Çok fena gizemli bir anime daha. Ortada bir cinayet var ve zeki karakterlerimiz var. 11 bölümde dehşet bir anime bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
2.kez izlemeyi sevmiyorum ama yokluktan 2.ye dönmeye başladım. Düşün yani:)) Neye baksam zaten bir nedenden izlememişim.Steins gate istisnaymış. Bıraktıklarıma başlayamıyorum:(((
Bak bu önerilerden shinsekai yoriyi niye izlemedim diye bakayım dedim. Çeviri grubundan anlaşılcağı üzere sanırım yaoi diye izlememişim. Nasıl? Çok öyle sahne var mı?
Jinrui tatlış gözüküyor:)
Carole ve tuesday sana tavsiye ettim ama kendim izlemekten kaçıyorum hala😂😂 Sanırım fazla önyargılı biri oldum. Başta sevmeyince dönemiyorum. Bir gün izliycem bakalım.
Subete güzele benziyor. Konu yarım değil önerdiğine göre o zaman izlemeli. Teşekkürlerr:)
Şu an violet evergarden izliyorum ikinci kez. Hafızam sağolsun izlediklerimi de unuttuğum için aynı duyguları yaşatıyor. Bir şey bulamamak can sıkıyor ya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Shinsekai yori'de evet yuri ve yaoi olayları var. Hatta tam detay vereyim. 2 bölümde kısa sahneler var. O yüzden önemli değil. Yani sırf bu yüzden güzelim animeyi çöpe atma derim. Hani hâlâ tereddüt ediyorsan şu yazıya kısaca bakabilirsin. Müzikleri, görselleri ve özellikle senaryosu çok iyi animenin.
https://www.animeler.net/galeri/neden-shinsekai-yori-izlemelisiniz
Aynen Carole and Tuesday izleyeli çok oldu. Tam ters duruma düştük
Rica ederim. Violet son filmi izlemediysen izleme öyle kalsın bence :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maybe4you -- 8 Mart 2023; 20:43:48 >
-
Soul Eater
JOJO 1-2-3-4-5-6 (Her birinin hikayeleri farklı sayılır)
Vivy
Kara no Kyoukai
Kill la Kill
TENGEN TOPPA GURREN LAGANN
bir sürü farklı türden bir sürü anime. Daha lazım olursa pm'den dürtersin.
-
Tamamdır shinsekai yoriye bir şans vericem. 👍 :)
Violet son filmi ikinci kez izledim. Gene hiç tatmin etmedi ya...Olmasa da olurdu. Ama Violet hatrına susuyorum görmemiş gibi yapmak en iyisi:) Onun dışında gene yaşların yanlışlığına takıldım.
Bu arada listeden Subete ga F ni Naru: The Perfect Insider ı izledim. Yani ne desem bilmiyorum izlemesi zevkliydi ama puanım en fazla 6 olur sanırım. Gizem ve sürükleyiciliği iyiydi. Ama bazı yerlere takıldım ya ben fazla malım ya oralarda sıkıntı vardı:)
BUNDAN SONRASI SPOİLER İÇERİR.
S
P
O
İ
L
E
R
Birkaç mantık hatası vardı. Helikopter sahnesinde adamı öldürüp sürükleyip nasıl götürdü. Yerde kan yoktu üstü başı kan olmadı. Ayrıca yengesi bir kız kardeş olmadığını niye bilmiyordu. Kardeşi vardıysa o yaşlarda evde olmalıydı. Bunu bilmemesi ve kandırılması saçmalık. Bir de sondaki polis dediklerini öldürdü mü yoksa onlar magatanın adamları mıydı orayıda anlamadım. En son michiru bak bu amcan dedi orda michiru kızı mıydı? Yani kızının adı michiru muymuş? :) Robotun adıydı ama kızından bahsetmedi hiç.Beynim oralara yetmedi ama bazı yerler mantıksız geldi.
Bunların dışında Moe salak mı zeki mi anlamadım. Sanki steins gate havası verilmeye çalışılmış . Saikawa desen baştan beri sinir bozucuydu. Fikirleri,magataya olan anlayışlılığı! Magatayı yüceltmesi... Ona gelirsek bence dahilik bu değil. Bu psikopatlık. Tamam başta hayatı sorguladı mantıklıydı. Ama yaptığını meşrulaştırcak, cinayetlerine anlam verecek bir düşünce göremedim. Karakterlerin ruhsuzluğuna deli oldum. Adamlar öldü kimse insani bir tepki vermedi. Yav hayran olduğun kadın öldü iki üzül ya😂 Yalnız hakkını vereyim gece izlenmemeli. Gerilimden sinirlerim çekildi. Korku değil ama sürekli bir rahatsızlık hissettim. Sanırım uzun zamandır böyle koyu temalı bir şey izlememiştim. Duygu emaresi görmeyine üzdü. İyi yanları kurgu izletiyodu. Hamilelik kısmını tahmin etmiştim. Sonunu merak edip hızlıca bitirdim. Beklediğim bir sonuç çıktı. O kadın manyak demiştim:))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenseiReki -- 19 Mart 2023; 1:59:45 >
-
Soul eatera hiç denk gelmemişim sanırım tanıdık gelmedi.
Jojo diye farklı animeler mi var? Sizin dediğiniz ilk bölümünde kötü çizimli,sarı saçlı kötü bir erkek,mavi saçlı çocuk ve köpek olan bir anime mi?
JoJo no Kimyou na Bouken şu mu tam adı?
Vivyi nasıl görmemişim. Güzele benziyor.
Kara no kyoukai film tarzında sanırım 1 er bölüm hep.
Kill la kill de ecchii tagı varmış:/
Tengen toppaya bakmıştım hatta başlayıp bırakmış olabilirim. Fanservice var gibi duruyor. Bir de kesin yorumlardan etkilenmişimdir. :)
Teşekkür ederim öneriler için bunlara bir göz atayım.
Soul Eater naruto-op-bleach zamanında çıkıp bitmiş bir shounen. FMAB gibi yapısı.
Jojo farklı sezonlara sahip, ama her sezonu başka bir hikaye anlatıyor. Tam ismi öyle aynen. Sezonların isimleri ise: İlk ikisinin ismi tam aynı animede 12şer bölüm aynı sezon, 3.si stardust crusaders, 4. diamond is unbreakable, 5.si vento aureo, 6.sı stone ocean.
Kara no kyoukai fate evreninde geçiyor (sayılır)
Kill la kill ağır ecchi, ama konu değil içerik olarak. Saf aksiyon animesi aslında.
TTGL'deki fanservice'i yalanlayamam. Ama TTGL gelmiş geçmiş en iyi animelerden biri, ve bunun sebebi fanservice değil. Benim üniversite sınavında istediğim yeri kazanmamın sebebi bu anime.
-
Spoiler butonu çalışmıyor galiba :))
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Şu linkteki spoiler kısmı önce oku derim. Google'dan çevir :)) https://myanimelist.net/character/133445/Miki_Magata Sonra devam edelim. Tamam son bölümde bazı sahneler biraz aceleye getirilmiş. Bunun orijinali roman daha uzun anlatmış anladığım kadarıyla. Anime olunca hızlı geçmişler ama yine de güzel olmuş. Özellikle şu kız kardeş olayını çoğu kişi anlayamamış. Beyin yakan kısım da burası :))
-
Spoiler butonu var mı? Nasıl kullanıyoruz? Hiç kullanmadığımdan bilmiyorum.
SPOİLER
Linkte çok kısa bir cümle var onu mu kastettin? Mikinin kimliği hakkında olan? Onu anladım zaten ama işte dediğim kısımlar sıkıntılı. Yani kız kardeşi olmadığını ben tahmin etmiştim biraz. Ama mantıksız. Çünkü yengesi bunu nasıl bilmez? Ayrıca öldürme sahnesinde miki kılığında üstü başı kan olmalıydı. Eksiklik var.
Bilgiler için tekrar teşekkürler. Jojo biraz uzun ama soul eater , kara no kyoukai,vivyye bakayım. Fanservice ve ecchi izleyemiyorum onları pas geçicem. Gintamayı bile bu nedenle izlemedim. Kendi içinde güzeldir belki ama ben hoşlanmıyorum.
Kara no Kyoukai'yi ben de şiddetle tavsiye ederim benim en sevdiğim anime serilerinden biridir. Ryougi Shiki, Kusanagi Motoko ile birlikte izlediğim en karizmatik kadın karakterlerden biriydi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler 👍
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X