Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Az kullanılmış(3 gün, jelatini üzerinde) Rog Spatha kablolu kablosuz Mouse Satın Al 4 Kasım 2019 20:21 1 1 Az kullanılmış(3 gün, jelatini üzerinde) Rog Spatha kablolu kablosuz Mouse Merhaba, 9 ay kadar bir süredir kutusu açılmamış bir şekilde duran rog spatha'mı denemek istedim ve 3 gün önce (19.10.2019) kutusunu açtım. Başka mouse kullandığım için açmamıştım.Mouse elime uymadı ve rahat edemedim. Hatta altındaki jelatin bile üzerinde çıkartmaya vaktim olmadı. içinden çıkan stickerlerin paketini bile açmadım.Hem kablolu hem de kablosuz kullanılabiliyor.8000 dpiSwitchleri değiştirilebiliyor.2000hz yenileme hızına sahip.Garantisi devam ediyor.(1 yıldan fazla)Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 657 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 20 Ekim 2020 Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Asus DSL-N16 Modem Az kullanılmış(3 gün, jelatini üzerinde) Rog Spatha kablolu kablosuz Mouse