Sadece film arşivi için kullandığım disklerdir. Akşamdan akşama kullandığım ve sadece bir kere dolum yaptığım disklerdir. Yani sürekli yükle sil değil alındığından beri bir kez doldurulmuş ve bırakılmıştır. Hepsi için HD Tune Pro ile error scan yaptım ve sonuçlarını paylaşıyorum. Ayrıca programın verdiği info bilgileri ile bağlantı hızı, firmware versiyonu, buffer, sector size bilgilerini de görebilirsiniz. Hiçbirinde sorun yoktur. Kutulu-kutusuz bilgilerini yanlarına ekliyorum. Henüz eklemediğim bir tane daha WD 1 tb var yakında ekleyeceğim.
Tamamını alana 550 TL'den bırakırım. Ayrı ayrı fiyatları aşağıdadır.
1- Marka model: WD ELEMENTS DESKTOP BLACK - WDBAAU0015HBK-EESN - Kapasite: 1,5 TB- Fiyat: 250 TL - boyut: 3,5" - bağlantı kutusundadır
2- Marka : WD. - Kapasite: 1 TB - tane Fiyat: 200 TL - boyut: 3,5" - bağlantı kutusundadır. (2 adet vardır, tam model adı ve kullanım durumu aşağıda)
soru1- disklerin usb 3 desteği var mı emin değilim. hep usb 2 - sadece tv de izleme için kullandım.
soru2- pandemi sebebiyle güzel paketleyip iletmem sorun olmaz ama ısrar edene elden olabilir
soru3- hem usb bağlantısı hem elektrik bağlantısı gerektiriyor.
soru4- diskler boşaltılmıştır.
tüm ürünler önce ödeme sonra kargodur.
tamamı tek arkadaşa satılmıştır.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.