Şimdi Ara

Az kullanılmış Taksiden Çıkma 2 yaşında Albea Dizel Alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
3.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuya bak hem sormuş sonra da kendi cevaplamış
    Anlamadığım olay şu soru sorup neden sonra kendi fikrinizi savunuyorsunuz arkadaş.
  • oynamışlardır bunun km'siyle.2 senede 200.000km den çok daha fazlasını yapar ticariler. en az 350bini vardır
  • Çok temiz süper kalitede diye çıkma albea aldı amcaoğlu arabanın bi kasası değişmedi motoruna kadar değiştirmek zorunda kaldı. 1.3 mjt
  • Taksi çıkması araca gönlü kayan ya hayatında hiç taksiye binmemiştir ya da karşı tarafın ikna kabiliyeti çok yüksektir. 16,5 az para değil.
  • Alınmaz.
  • alınmaz.kesin km si düşürülmüştür canı çıkmıştır
  • kmsi orjinalde olsa -kaportası ful orjinalde olsa yapacağınız masraflar yine olacak ve değmeyecek gerçekten satarkende bu fiyata satmanız imkansız adam size inanmyacak 2 yıl ticariydi diceksiniz adam nereden bilecek 200k diceksiniz onada inanmıycak
    ayrıca koltukları değiştirceksiniz ön takım büyük ihtimal bitiktir şanzumanı problem çıkartmaya başlamıştır kavrama bitmeden zaten arabayı satan taksici az yağ değişimi filtre değişimi olacak tekerler kabaksa 4 tane teker alacaksınız kilaması vardır ona birde gaz bastıracaksınız allah bilir mazot pompası veya enjektörde birkaçbinden sonra size masraf açacaktır taksici masraf zamanını bilir öyle verir bunları yenileyip masraf etse daha adamı kaç yıl götürür bu saydığım masrafları edersenizde zaten fiyatını siz ölçün

• quote:

Orijinalden alıntı: Rambo-Cash

kmsi orjinalde olsa -kaportası ful orjinalde olsa yapacağınız masraflar yine olacak ve değmeyecek gerçekten satarkende bu fiyata satmanız imkansız adam size inanmyacak 2 yıl ticariydi diceksiniz adam nereden bilecek 200k diceksiniz onada inanmıycak
    ayrıca koltukları değiştirceksiniz ön takım büyük ihtimal bitiktir şanzumanı problem çıkartmaya başlamıştır kavrama bitmeden zaten arabayı satan taksici az yağ değişimi filtre değişimi olacak tekerler kabaksa 4 tane teker alacaksınız kilaması vardır ona birde gaz bastıracaksınız allah bilir mazot pompası veya enjektörde birkaçbinden sonra size masraf açacaktır taksici masraf zamanını bilir öyle verir bunları yenileyip masraf etse daha adamı kaç yıl götürür bu saydığım masrafları edersenizde zaten fiyatını siz ölçün

aracı satmak için değil binmek için alacağım zaten benim dayımda bundan 10 sene önce taksi çıkması şahin almıştı gazlı araba neredeyse hiç sorun çıkartmadı 10 senedir dayımda bi kerede yolda bırakmadı aracı sabahtan expere götürdük exper raporunda herhangi bir sorun çıkmadı süper sağlam gerçekten orjinalmiş araba lastikleri filan iyi üzerindeki zaten çift hava yastığı var yolcu hava yastığıda mevcut araçta benim kuzende vardı bunun 2008 modeli 180i rahat görüyor ve savurulma yaşamadık hiç gayet iyiydi

• 16 500 e bunu alıcaksınız baskı balata ön takım süspansiyon vs değişmesi gereken bi o kadarda kim bilir daha neler çıkıcak.en az 1500 tl masraf yapıcaksınız.onun yerine 18 19 a daha temiz dizel bulabilrsiniz.
  • sadece 200.000 km
  • alınmaz
  • Satmak icin degil binmek icin alacaksaniz gayet de alinir.Ama kisa surede satarim diyorsaniz hic bulasmayin cunku satacaginiz adami inandiramazsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elbette alınır.

Otomobil arızaları ve bu arızaları sanayi sanayi dolaşıp para harcıyarak nasıl yapıldığını öğrenmek için alınır. Bir kaç ay içinde arızalar hakkında çok şey öğrenirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.

Konuya bak hem sormuş sonra da kendi cevaplamış
    Anlamadığım olay şu soru sorup neden sonra kendi fikrinizi savunuyorsunuz arkadaş.

Arkadaşımız kendi kafasında konuyu bitirmiş ama aklında soru işaretleri de yok değil bence sadece burada kendi fikirlerine benzer fikirler duymak istiyor kısacası bence alacak almasınada son bir iki teyid ile birlikte içi rahatlıyacak
    Ne diyelim alanada satanada hayırlı olsun
  • Bence alinir bakimi yapip binilir kim vercek o paraya o araci baska 2 yilda ne olabilirki 200 bin mjet icin yolun basi sayilir bence arkana bakma dostun hayirli olsun

• Taksi çıkması 200.000 hiç inandırıcı gelmiyor.
  • aga hadi temizdir falan eyvallahta şimdi sen alsan bu arabayı minimum yine bi 150-200 bin km de sen yapsan eder 400 bin.400 binde arabayı nasıl satacaksınki.bedava verseler almam durduğu yerde masraf açar
  • taksinin 2 yılda 200 bin yaptığı doğrudur.. bizim taksimizden son çıkan araç 5 yaşında 450 binde idi.. (istanbul)

• quote:

Orijinalden alıntı: Verdampfer

Bu aracı bilmemde ben olsam albea almam yol tutusu yok gibi bisey ozellikle virajlarda cok savuruyor fazlada bi guvenlik olayi olmadigindan basiniza bisey gelebilir Allah korusun.Ayni paraya farkli modellere bakin derim

2ay kullandım, tam bir adrenalin makinası, her virajda acaba takla atacak mıyım diye korkarak geçti...tek güzelliği yerden yüksek, her kaldırıma rahatlıkla çıkıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

quote:

Orijinalden alıntı: Verdampfer

Bu aracı bilmemde ben olsam albea almam yol tutusu yok gibi bisey ozellikle virajlarda cok savuruyor fazlada bi guvenlik olayi olmadigindan basiniza bisey gelebilir Allah korusun.Ayni paraya farkli modellere bakin derim

2ay kullandım, tam bir adrenalin makinası, her virajda acaba takla atacak mıyım diye korkarak geçti...tek güzelliği yerden yüksek, her kaldırıma rahatlıkla çıkıyordu.

Aynen bende 1seneye yakın 2005model kullandım Allah'a şükür başıma bi iş gelmeden sattım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.