Şimdi Ara

Az kullanılmış Taksiden Çıkma 2 yaşında Albea Dizel Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
3.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az kullanılmış Taksiden Çıkma 2 yaşında Albea Dizel Alınır mı sizce sadece 200000 km de ustaya götürdük değişen yok tamamen orjinal araç

araç budur

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-kenan-ticaretten-2011-albea-1,3-premio-full-orjinal-136737577/detay/

bu fiyata bu model araba bulmak imkansız gibi üstelikte dizel olduğunu düşündüğümüzde sadece 16500TL fiyatı var nedersiniz sadece masraf olarak boya derdi var

• Anlaşılan hususi kullanacaksınız ben olsam galeriden + taksi çıkması bir araca bulaşmazdım değmez bence , o fiyatlara başka alternatifler de olabilir
  • Bir taksi için yılda 100 bin kilometre az. Kilometresi ile oynanmış olmasın dikkat edin.
  • Az kullanılmış ama bol kufur yemiş taksi iken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O fiyata modelsiz Albea alırdım kafam rahat olurdu.
  • sanayide sağlam tanıdıkları var arkadaşın gittik motor km sinde bir oynama yok çipi beyne bağlayınca gözüküyormuş km orjinal ayrıca araba hiç yıpranmamış nerdeyse sıfır gibi tüm bakımları faturalarıyla birlikte serviste gerçekleşmiş ve aracı kullanan sadece 2 kişi abi kardeş plaka satılınca araç boşta kalmış aracı boyatmak yerine ruhsata işletirsem sadece 150TL ödeyeceğim bu daha cazip geldi bana ozaman bana maliyeti sadece 16650tl olacak bence renk değiştirmektense ruhsata işletmek mantıklı sonuçta bu fiyata 2004model albea benzinliyi satıyorlar aynı km de

Not:bu seneden sonra alınacak taksilerin takside çalışma süresi 5 yılla sınırlandırıldı haberiniz olsun artık arabalar ölene kadar taksi de çalışamayacak bi tanıdıkta2008 model taksi var albea dizel şuan 810. km de daha arabada tık yok bakımlarını yapınca fiatın motoru en iyisiymiş zaten pazarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsami -- 8 Eylül 2013; 22:55:24 >
  • eğer km düşürulmesi gibi bir olay yoksa, arac gerçekten orijinalse ve kısa zamanda aracı satmak gibi bir düşünceniz yoksa düşünülebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ustaların ok verdi ise al ve uzun süre bin.
    Sorun çıkarmaz çıkarsa da ucuz yollu halledersin.
  • dediğim gibi rengini değiştirmeyede gerek yok sadece ruhsata işlettimi yeterli arabayı bugün bir süre kullandım ses filan yok gayet iyi geldi bana ayrıca yarın arkadaşla expere baktıracağız ordada bizim usta gibi sorunsuz çıkarsaki sorunsuz çıkacağına eminim ozaman süper olur zaten bir üç olduğundan mtvsi düşük araç 4 yaşına geldiğinde mtv dahada düşecek şuan arabanın muayene devam ettiğinden 2014ün9.ayına kadar rengi ruhsata işletmek daha mantıklı oluyor .
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-radikal-den-fiat-palio-van-1.3-multijet-sole-136924293/detay

bu modelde bu fiyat da iyi, eğer 2 kişilik bir aile iseniz bu da uyar,

taksi çıkması içinize sinmezse alternatif olur.
  • Aracınızı bi gün 10 saat kullanın hatta o kadar değil 2-3 saat diyelim inanın sizde fark edeceksiniz aracınızı dengesiz kullanmaya başladığınızı bu tarz arabaların motoru biraz yıpranma oluyor bence Birde taksiciler dengesiz kullandığından boyalı oluyor çoğu parçası ona dikkat edin bence
  • Taksiciler debriyaja yarim basar genelde, hatta basmayan bile vardir ben olsam almazdim, bizim de taksiler var soforler cok kotu kullaniyor. Bir de bence size yalan soyleniyor cunku hicbir taksici yetkili servise gitmez.

• 200bin km'nin 50bini hususi yapılmış olsa..

150bin km'yi de ortalama 5km mesafeden yolcu bindirmiş olsa 30bin kişi oturmuş kalkmış..

Ne desem bilemedim ki..
  • Size tavsiye vereyim, taksi çıkması araca 14 den fazlası verilmez.

İlla yeni model diye direkmeyin, hatta alırken sole olmamasına dikkat edin 2006 geriside olmasın. 16.500 e çok daha iyi araç bulunur hemde km daha az olur. O aracı boşverin.
  • hocam biraz gez daha az km de bulursun
    bunu alma son sahibi olursun
  • 200 binde değildir o
  • adam arabaya baktırmış sorun yok demiş ustası hala neyi alma diyorsunuz
    km yönünden korkma turbo vs dikkat et motorlarına kolay kolay bişe olmaz albealrın
    dediğim gibi turboyu mazot pompasını vs kontrol ettir
  • Tamam aracı siz aldınız diyelim peki aracı siz nasıl satacaksınız? Bu işe girmeyin bence....
  • Bu aracı bilmemde ben olsam albea almam yol tutusu yok gibi bisey ozellikle virajlarda cok savuruyor fazlada bi guvenlik olayi olmadigindan basiniza bisey gelebilir Allah korusun.Ayni paraya farkli modellere bakin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferucci -- 9 Eylül 2013; 1:20:41 >
  • Almayın son sahibi olursunuz ayrıca boyatmanız gerekecek kafadan bin lira daha desen boşuna yani.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.