Şimdi Ara

Az lp geliyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yufoman

Arkadaşlar 9 win streak attım ama her oyunda 9-11-14 lp felan geliyor ondan öncede defeat streak atmıştım loselarım winimden fazla olmuştu silver 5 teyim git gide win lose arası farkını kapatıyorum lp az gelmesinin sebebi nedir ?

Gizli elo ile alakali cok fazla oyun oynayip dusuk liglerdeysen o hesaptan umidi kes artik.

500 kusur ranked oynayip silver 1 e cikabilmistim anca biraktim o hesabi 0 dan actim onu 30 yapmaya calisiyorum suan.
  • bunlar hep matchmakingrating(mmr)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilaldem12

quote:

quote:

MMR'ın düşük.riot senin bi üst lige çıkmanı istemiyor.bu kadar basit ve gerçek.

silvera çıktım defeat streaka denk geldi işe bak ya

-9 w/l var diyosun hocam.cidden işin zor.benım +13, silver2 deyım o halde 15 civari geliyor.

az önce 16 geldi -15 di o -7 yaptım şuan :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Veteran olmuşsundur. Bir ligde çok fazla maç atıp çıkamamışsın-düşememişsen olur öyle.

kardeş şimdi benim winlerim loselarımdan fazla olursa düzelirmi ?
  • quote:

quote:

Veteran olmuşsundur. Bir ligde çok fazla maç atıp çıkamamışsın-düşememişsen olur öyle.

Bir miktar yükselir tabi ki. w/l oranı, ligde attığın maç sayısı ve gizli elonun maçtaki oyuncuları gizli eloları ile oranı gelen lp'yi etkiler. Ama w/l + yapsan bile veteran olduğun için 25-30 lp bekleme. 17-18 lp'den fazla gelmez bence.
  • quote:

quote:

quote:

Bir miktar yükselir tabi ki. w/l oranı, ligde attığın maç sayısı ve gizli elonun maçtaki oyuncuları gizli eloları ile oranı gelen lp'yi etkiler. Ama w/l + yapsan bile veteran olduğun için 25-30 lp bekleme. 17-18 lp'den fazla gelmez bence.

İnaktifden bronze oldun mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• emin değilim ama uzun süre aynı ligde kalırsanız alacağınız puan düşer diye aklımda kalmış.
  • quote:

quote:

quote:

MMR'ın düşük.riot senin bi üst lige çıkmanı istemiyor.bu kadar basit ve gerçek.

silvera çıktım defeat streaka denk geldi işe bak ya

-9 w/l var diyosun hocam.cidden işin zor.benım +13, silver2 deyım o halde 15 civari geliyor.

Bende silver 2 deyim +30 wl var banada 15 - 20 arası geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: illfeelbot

quote:

quote:

quote:

İnaktifden bronze oldun mu

Olmuş muyum harbi Uzman ban yemiş ehehehhehehehhehehehhe

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.