Şimdi Ara

Az önce beyaz Tv de Gerçekleri Söyleyen bir konuk canlı yayını terk etti. :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
4
Favori
4.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Savunmadım Çıkar Göster kullanıcısına yanıt

TVarsivi güzeldi 5er dakikalık bölümler halindeydi sanırım fakat depolama alanı gideri reklam geliriyle karşılanmıyor demekki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • voodoo child kullanıcısına yanıt

Adam çiftçilikle de yapıyormuş zaten . Sunucu ile önce konuşmasında çiftçi kredi alıyor muteahhitlik yapıyor borsaya altına giriyor kumara giriyor diye çiftçiyi de eleştirince konuk olarak almış muhtemelen fakat TV'ye çıkınca bakanı ve iktidarı eleştirince sunucu atlıyor hemen

Dediğin bir cümle doğru "çiftçilik para kazandirsaydı herkes çiftçi olmak isterdi" Akp döneminde ciftcilik para kazandırmıyor çünkü Akp döneminde tarım ürünlerinin ucuz olması çok istenen birseydi ve bunun için yurtdışından ithalata önem verildi . Yurtdışında çiftçiye ucuz mazot vs destekler çok olduğu için ürünler ucuz zaten ve buraya ucuza geliyordu ( kanada, amerika vs)birde fakir ülkelerde ürünler çok ucuz zaten ( Çin,Bangladeş, hindistan, mısır ,Meksika ) yine ucuza ürün satan Ukrayna Rusya buğday arpası var birde

Bizde de tarla vs var zeytinde ihracat kotasi olduğundan hiç uğraşmıyorum marketten aliyorum zeytini oldukça ucuz en son 30 liraydı sanırım 1 kilo tatlanmis dilimlenmiş zeytin tarlaya ise devletin hiç ilgilenmedigi kota koymadigi tesvikte vermediği birseyler ektim sonucunu bilmiyorum hiç ürün vermese de zararım fazla olmaz devletle de uğraşmamıs olurum zaten . Niye ektim tarım ürünleri pahalilandiğı için ve stress atmak için ektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 10 Eylül 2023; 14:0:53 >

• Gabar da petrol bulduk deseydi o da...

• Bu yandaş yalama kanallardaki çalışanlara her zaman tek dediğim simit satın evinize çocuğunuza helal ekmek yedirin ama yüz yok ki bunlarda cebim karnım doysun Türkiye batsın isterse , hakiki vatan hainleri bunlar bence

• por favor kullanıcısına yanıt

Ahahhahaha buna yorum yapmasan şaşardım, herkes sakalına bakıyor ne de olsa.

• adamın içine maçoğlunun ruhu kaçmış hahahhaha

hep neden biliyor musunuz? aynı fato olaylarında olduğu gibi. pastadan pay alamayınca başkaldırmaya başlıyorlar..!

• Asıl garip olan hâlâ bu programları izleyen bir kitlenin var oluşu.. bırakın bu programları ben tv bile izlemiyorum. Sosyal medya diye birşey var artık, youtubeda bir çok kaliteli içerikler kanallar var onlar varken bu programları izlemek gerçekten akıl kârı değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek_Kisilik_Muhalefet T kullanıcısına yanıt

Bizde yurtdışından getirilenlerin çok ucuz olmasının en başlıca sebebi kalitesiz ve kimyasalı bol bütün ucuz gıdaların bilerek ülkeye sokulması. Çoğu ülke, fakir ülkeler bile belli bir standart koyarken, belli bir kalitede ürün alırken, biz dünyanın ürettiği çöpleri sokuyoruz ülkemize.

• buradan bir taytlı geçti kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.