Şimdi Ara

Az önce beyaz Tv de Gerçekleri Söyleyen bir konuk canlı yayını terk etti. :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
4
Favori
4.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son dakika yetişebildim. Adamın şekeri tansiyonu yükseldi. 4 dakika sonra da canlı yayını terk etti. Bugüne ait bölümün tamamını nereden bulabilirim? Konuyu tam anlayamadım merak ettim ne konuda konuşuldu diye. Ama son dakikada yapamıyorsanız yapamıyorum deyin diye canlı yayında söyledi bunun üzerine adamı susturmaya çalıştılar. :) Netten izliyordum canlı yayını kestiler.

• Bende çok az bir kısmına yetiştim zap yaparken. Tarımla ilgili gerçekleri söylüyordu. İşini beceremeyecek insanları bakan yapıyor vs diye. 'İşini yapamıyorsan da bırakırsın, şimdi bana tarım bakanı ol dese ben yapamam diye kabul edemem' falan dedi. Gerçekleri söyledi, tabi söylediği yer beyaz tv olunca da böyle oldu. X'e baktım hemen, sunucuya tepki twitleri var baya, konunun detayını oradan öğrenebilirsin sanırım
  • Bende çok az bir kısmına yetiştim zap yaparken. Tarımla ilgili gerçekleri söylüyordu. İşini beceremeyecek insanları bakan yapıyor vs diye. 'İşini yapamıyorsan da bırakırsın, şimdi bana tarım bakanı ol dese ben yapamam diye kabul edemem' falan dedi. Gerçekleri söyledi, tabi söylediği yer beyaz tv olunca da böyle oldu. X'e baktım hemen, sunucuya tepki twitleri var baya, konunun detayını oradan öğrenebilirsin sanırım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Off off, bir kişi bile yandaş medyaya dayanamayıp isyan edip de gerçekleri söyleyince canlı yayını keser olmuşlar. İyi ki internet ve sosyal medya var diyeceğim ama, onun da Çin'deki gibi ümüğünü sıkmaya çalışıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 9 Eylül 2023; 12:15:26 >
  • Yanlış konuk çağırmışlar. Bir ön görüşme yapıp, fikrini zikrini öğrenip ona göre çağıracaklardı. Acemilik yapmışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Afrikadaki kazanımları konuşun

Heryerdeyiz, her masada varız..

masaaltlarında olan biten herşeyin farkındayoz

• Beyaz tv gibi yerlerde yalana tahammül olmaz. Gitsin fondaş medyada sallasın.

• Sıkıntı yok izleyen kitle zaten söylenenleri anlamazdı  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tivibu, beinncomnect gibi uygulamalar kaçırılan programlar için iyi oluyor . Blu Tv'de son 24 saat gösteriliyor sanırım 9.90 a hepsiburada kampanyası da vardı bir ara... 10-15-20 liraya alınabiliyor en basit paketleri

• hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

valla nette izliyodum canlı yayın bir anda kesildi tv de açtığımda reklama girmişlerdi. Az önce beyaz Tv de Gerçekleri Söyleyen bir konuk canlı yayını terk etti. :)  Tekrarını bulabilirsem sonuna doğru bir izleyecem. İşin kötü tarafı bu adamı kovarlar artık her yerden.

• Cem kullanıcısına yanıt

Zaten o anda beyinler anlayamadığı için yanmıştır Az önce beyaz Tv de Gerçekleri Söyleyen bir konuk canlı yayını terk etti. :) 

• Tivibudan bakıyorum Adam eleştiriye başlayınca sunucu "Ama siz seçimden önce reis diyordunuz" "telefonda konuşurken çiftçi desteklerle kumar oynuyor borsaya gidiyor diyordun " demeye başladı

Adam 1980lerde 20 milyon ton buğday üretiliyordu şimdi 100 milyon kişi 17milyon buğday üretiliyor ...

Adam TV'ye çıkmak için biraz nabza göre şerbet vermiş TV'ye çıkınca da istediği gibi konuşmak isteyince sunucu da buna karşı çıkmış ... Adam Karslı bir çiftçi , işadamıymış

Az önce beyaz Tv de Gerçekleri Söyleyen bir konuk canlı yayını terk etti. :)

Adam Nebati'yi eleştirince sunucu yine atladı "Ama siz önceden böyle değildiniz "

Tarım bakanı tarım bakanı olmamalıydı önceki de öyle deyince sunucu yine atladı H.mete'nin istediği kişi mi bakan olacak demeye başladı . Takipcilerde eleştirmiş sunucuyu

• Adam birde canlı yayını terk edip şov yaptı... Sunucu istediği gibi konuşmuyor diye program öncesi konuşmayı sosyal medyaya vereceğim tehdit ediyordu onu ararken haberlere düşmüş olduğunu gördüm

gerçek gündem
    Beyaz TV'de AKP'li konuk yayını terk etti: Benim üzerimden prim yapmaya çalışmayın
    https://www.gercekgundem.com/guncel/beyaz-tvde-akpli-konuk-yayini-terk-etti-benim-uzerimden-prim-yapmaya-calismayin-435338

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 9 Eylül 2023; 19:32:58 >

• Halâ nasıl afyonla milleti uyuturuz diye uğraşırlarken adamın haklı isyanı işlerine nasıl da gelmedi

• ya boyle konuklara katlanamiyorum. ama bunlari alkislayanlarin daha cok katlanamiyorum. bu konuk da tarim bitik, uretim yok zirvalarini yapiyordur muhtemelen. iyi de bunu ilkokul 1deki cocuk da soyler. sen ne yaptin bugune kadar onu anlat? tarim bitti demekle bir sey degisseydi, bunu her gun soyleyen 85 milyon simdi mars'ta koloni kurmustu.

hele oo abi ne guzel konustu diyen ilkokul seviyesindeki zekaya sahip insanlara ne demeli. ee yani o adamin dediklerini bilmiyor muydun da sana bu kadar buyuleyici geldi? hadi onu gectim o kadar buyuleyici gelldi sen ne yaptin? hemen gidip tarim mi yaptin? hayir yukaridaki arkadaslarin da topragi olsa yapacagi ilk seyi de soyleyeyim: muteahhit bulup arasayi verip ev yaptirmak.

ulkedeki herkesin derdi para. o konuk da dahil. buradaki herkes dahil. tarim yapmak para kazandirsaydi su an herkes ciftci olurdu. siz de madem bu kadar seviyorsunuz gidin bir gun katlanabilecek misiniz o inegin bkuyla ugrasmaya? koylu sizden daha aptal degil. hepiniz sehirde oturmus, apartmanlrinizdan tarim bitmis, uretim bitmis, ekonomi bitmis demeyi bilirsiniz ya da biliyoruz.. ama kimse hic bir sey yapmiyor. herkes tembel. olabilir. ama cikip da tarim bitmis demeyeceksin oyle yrrk kurek. bittiyse bitmistir. benim tavrim, dusunce yapim bitirdi diyeceksin kendini suclayacaksin suclu varsa.

• Yalan dolan bunlar.
    Her yerde ot var.
    Dağlar tepeler ot.
    Ot yiyin ot.
    Bu kadar ot varken tarım bitiyor demek manipülasyondur.

• Tek_Kisilik_Muhalefet T kullanıcısına yanıt

Eskiden Nar Tv, Yıldız Tv, tvarsivi gibi siteler bilmem kaç haftalık yayınları barındırıyordu. Yayını kaçıranlar için müthiş fikirdi. Artık hiçbirinden eser yok.

• Beyaz tv sahibi Osman Gğkçek milletvekili olacak, dertler bitecek dendi, vekil oldu, bir yerde yok, ya bi açıklama bari yapsa, Ankara nın hiç mi derdi, sorunu yok!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Navi kullanıcısına yanıt
    Kanal yönetimi nerden buldunuz bu doğrucu vatanseveri ulan diye kaymıştır görevliye.

İşin garibi aynı adam 2 yıl önce de aynı programa katılmış. Yani tanınan ve kadrolu birisi. Sonradan isyan edenlerden.

2 yıl önceki videosu:
    https://youtube.com/watch?v=D_hBvpXUud8&si=QEL0ozmgJR-sM5py

Bu da güncel olayın kamera arkası çekimi (YENİ):

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 10 Eylül 2023; 13:13:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.