Yeni 40 gb aldım.Az önce pazarda gezerken aniden biri trade atıp bozdu.Benimde hemen aklıma trade hack olayları muhabbetleri felan geldi.Hemen trade block yaptım.Bir halt olmaz değil mi
O seni denemiştir afk misin diye
Yalnız 40 gb yi aynı charda saklamayı düşünmüyorsundur umarım. 10'ar gb sınır var. Silver bara dönüştür bir kısmınıda.
Alırken dağıttım zaten.Aynı id'de 3 ayrı chara birde bankaya 10ar gb şeklinde
10 Ar gb sınırı geldi dediniz ama pazarda 15 16 gb ye buying açanlar gördüm bunun olayıne Server edana
quote:
Orjinalden alıntı: HolyRevival
10 Ar gb sınırı geldi dediniz ama pazarda 15 16 gb ye buying açanlar gördüm bunun olayıne Server edana
Resten sonra siliniyor
---
az önce areste +7 IB Fln almıstım trade attılar hemen pw değiştim virüs taraması yaptım
Korkuttunuz napim
Üstüne 10 gb ve üstüde para alabiliyorsun ama bakım geldiği gibi siliyorlar fazlasını Mesela ben az önce 15 gbden ds aldım.
Üzerinizde 10 gb taşımayın.Alışveriş yapacağınız zaman seri bi şekilde bankadan paranızı alın ve alışverişinizi yapın
quote:
Orjinalden alıntı: nett0x1c
Üzerinizde 10 gb taşımayın.Alışveriş yapacağınız zaman seri bi şekilde bankadan paranızı alın ve alışverişinizi yapın
Neden?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme