Şimdi Ara

Az önce hayatımda gördüğüm en kötü yabancı filmi izledim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filmin adı Spring Breakers. Filmin başrol oyuncuları Vanessa Hudgens, Ashley Benson, James Franco, Rachel Korine ve Selena Gomez. Filmin konusu şudur. 4 tane okul arkadaşı genç kız bir restorantı soyup ordan buldukları parayla bahar tatiline çıkarlar. Ondan sonrasını anlatamıyorum, kelimeler yetersiz kalıyorGoogle'a ''Spring Breakers izle'' diye yazın, bulduğunuz bir siteden izleyin filmi. Küçük çocuklara göre değil bu film. Eğer kendinizi bu filmi izleyecek kadar olgun görüyorsanız, o zaman izleyin birşey diyemem

Ben sırf Ashley Benson'ı sevdiğim ve oyunculuğunu merak ettiğim için izledim, ona hiç yakıştıramadım böyle bir rolü

Arkadaşlar siz de filmle ilgili yorum yapabilirsiniz. Mesela filmi izlediyseniz eğer, filmi nasıl bulduğunuzla ilgili yorumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi granturismo3 -- 19 Ekim 2014; 1:36:51 >

• Filmin sonunu getiremedim o derece,ne kadar ABD yapımı çok iyi filmler çıksada bi o kadarda böyle çöp işler çıkıyor.oyunculara bakıp da izleyeyim diyor insan mesela james franco'yu beğenirdim ben bu filmi nasıl kabul etmiş anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fa362

Filmin sonunu getiremedim o derece,ne kadar ABD yapımı çok iyi filmler çıksada bi o kadarda böyle çöp işler çıkıyor.oyunculara bakıp da izleyeyim diyor insan mesela james franco'yu beğenirdim ben bu filmi nasıl kabul etmiş anlayamadım.

Aynen, bana milyon dolar verseler böyle bir filmde oynamam, oynayamamBu arada avatarındaki adamı (Sam Smith) ben de çok seviyorumSeni bu konuma beklerim

http://forum.donanimhaber.com/m_97563495/f_//tm.htm#97563495

• quote:

Orijinalden alıntı: granturismo3

quote:

Orijinalden alıntı: fa362

Filmin sonunu getiremedim o derece,ne kadar ABD yapımı çok iyi filmler çıksada bi o kadarda böyle çöp işler çıkıyor.oyunculara bakıp da izleyeyim diyor insan mesela james franco'yu beğenirdim ben bu filmi nasıl kabul etmiş anlayamadım.

Aynen, bana milyon dolar verseler böyle bir filmde oynamam, oynayamamBu arada avatarındaki adamı (Sam Smith) ben de çok seviyorumSeni bu konuma beklerim

http://forum.donanimhaber.com/m_97563495/f_//tm.htm#97563495

Alıntıları Göster
    James Franco gibi bir oyuncu bu rolü nasıl, niye kabul etmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Valla ben o adamı birkaç kere duydum. Pek tanımıyorum. Ben Ashley Benson'ı sevdiğim için ve onun oyunculuğunu merak ettiğim için ilk olarak bu rol aldığı yapımı izledim. Bende de hayal kırıklığı oldu. Fakat Vanessa Hudgens ile silah kullandığı sahneler harikulade. Ben bir silahı doğru dürüst tutamıyorken onlar çat çat ateş ediyorlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Valla ben o adamı birkaç kere duydum. Pek tanımıyorum. Ben Ashley Benson'ı sevdiğim için ve onun oyunculuğunu merak ettiğim için ilk olarak bu rol aldığı yapımı izledim. Bende de hayal kırıklığı oldu. Fakat Vanessa Hudgens ile silah kullandığı sahneler harikulade. Ben bir silahı doğru dürüst tutamıyorken onlar çat çat ateş ediyorlar

Alıntıları Göster
    James Franco sen napıyon orda

• quote:

Orijinalden alıntı: EresboSS

James Franco sen napıyon orda

Alıntıları Göster
    o kadar kötü mü film
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

o kadar kötü mü film

Alıntıları Göster
    Keşke önce fragmana bir baksaydınız. Çöpün dibi olduğunu belli ediyor. Neyse geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obili -- 19 Ekim 2014; 6:51:55 >
  • Bklm o kadar kötümü izliyim bi :)
  • Plan 9 from Outer Space
    Bu film kadar kötü değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Attenborough

Plan 9 from Outer Space
    Bu film kadar kötü değil.
    @Simon_Adebisi Bu filme 7 puan vermişti.
  • uyduda denk gelip de sonunu izlemeden kanal değiştirdiğim film
  • quote:

Orijinalden alıntı: TITAN291

uyduda denk gelip de sonunu izlemeden kanal değiştirdiğim film
    Franco iyi oyuncu ama gerçek hayatta biraz deli birisi, garip şeyler yapmaya müsait. O yüzden filmdeki karakterine ilk zamanlar şaşırmıştım ama şimdi normal geliyor. Yalnız bu filmi sinemada izlemek gibi bir aptallık yapmıştım komedi gençlik filmi sanıp, gerçekten çok kötü bir filmdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Franco iyi oyuncu ama gerçek hayatta biraz deli birisi, garip şeyler yapmaya müsait. O yüzden filmdeki karakterine ilk zamanlar şaşırmıştım ama şimdi normal geliyor. Yalnız bu filmi sinemada izlemek gibi bir aptallık yapmıştım komedi gençlik filmi sanıp, gerçekten çok kötü bir filmdi.

Alıntıları Göster
    izlemiştim bende baya kötü harbiden baya saçma komik olmuş bikiniyle silahla soygun yapmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DADC6FD9A -- 21 Ekim 2014; 21:47:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aktas3455

izlemiştim bende baya kötü harbiden baya saçma komik olmuş bikiniyle silahla soygun yapmalar.

Ama iyi oynamışlar, ileriki sahnelerde ciddi ciddi silah kullanıyorlardı küçücük kadınlarBen sesinden bile irkilirim, ama onlar yapabilmişler!
  • quote:

quote:

Ama iyi oynamışlar, ileriki sahnelerde ciddi ciddi silah kullanıyorlardı küçücük kadınlarBen sesinden bile irkilirim, ama onlar yapabilmişler!

abi yapma gözünü seveyim oyunculuk james franco yapıyor ötekiler bence iyi değil.

• quote:

quote:

quote:

abi yapma gözünü seveyim oyunculuk james franco yapıyor ötekiler bence iyi değil.

Yeni nesil oldukları için herhalde küçük görüyorsun biraz onlarıSıkıyorsa sen o sahneleri gerçekçi oynamaya çalış bakalım, ne kadar becerebiliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi granturismo3 -- 22 Ekim 2014; 17:32:27 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yeni nesil oldukları için herhalde küçük görüyorsun biraz onlarıSıkıyorsa sen o sahneleri gerçekçi oynamaya çalış bakalım, ne kadar becerebiliyorsun

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: obsesoz

Şimdi sen ne demeye çalıştın?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: obsesoz

Şimdi sen ne demeye çalıştın?

Alıntıları Göster
    Sanane..Sana bişey diyecek olsam adın geçerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obsesoz -- 22 Ekim 2014; 17:46:46 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.