applr tablette basima gelmisti batarya cok azalirsa acilmama yapabiliyor 2 gun sarda kalinca acilmisti seninki ayni durummu bilemedim |
az önce ip14 pro telefonum çöp oldu yardım (2. sayfa)
-
-
iyi kendini rezil et cebinde 2 telefonla gez
-
20.000 e düz 14 Plus veya 30.000 e 14 Pro Max/Düz 15 Plus alırsam ikinci telefon almama gerek kalmaz. Süresi doldukça diğerine geçerim. 2. Telefon cebimde değil boşta durur. Ziyanı yok. İdrak yolu enfeksiyonu mu var sende kafan basmıyor? Xiaomi alsam bile iki telefonu birlikte kullanmam gereken süre gelecek yılın son 4 ayı. Çünkü iPhone u mayısa yakın aldım. Mayısta alırsan 16 ay kesintisiz kullanım hakkın olur. Tabi sende bunları hesaplayacak zeka olmadığı için kafanın basmaması normal. Yurtiçi 14 Pro alacağın parayla iki tane yurtdışı 14 Pro alabilirdin. Biri bozulsa diğerine geçerdin. Diğerini de uluslararası garantiden yaptırırdın. Akılsız başın cezasını ayaklar çeker. Hadi şimdi servis servis dolaşta sana kullanıcı hatası reddi versinler iyice rezil ol. Hadi canım hadi yavrum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
15 pro Max alır geçerim ben sen miyim zuahahah adam utanmadan bide diyor ki xioami alır kullanırım 4 ay ula o zaman niye gidipte ip14 pro alıyosun kafaya bak bide bunların kendini zeki sanması yok mu haykırıyorum canım benim para kazanan insanlar 30k için hele telefon için gidip yd cihaz almaz senin gibi uğraşmaz gider alırım telefonumu bebek gibi kullanırım sende xioami alırsın yanına zuaahahaj yoksa paran alma kardeşim git xioami kullan
-
Tam köylü sonradan görme hareketi.
Madem alacak paran var o zaman neden burada yardım istiyorsun adamı eziklemeye çalışıyorsun? Adam telefonum bozulursa ucuz telefon bulundururum iş görsün yeter diyor.
Bu arada milyoner hatta trilyoner olsam yine Iphone almam. Yanından bile geçmem. Wiphone, pinephone veya catterpillar'ın mühendisler için geliştirdiği termal kameralı android telefonlarından alırım en kötü Samsung alırım ama Iphone almam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-78ADF08E0 -- 23 Aralık 2023; 12:48:11 > -
Genelde para kazanan insanlar aradaki 20bini versen bile yurtdışından daha ucuza geleceği için hem gider yurtdışı tatili yapar, hem de telefonu ucuza getirir. Sen para kazanmadığın için böyle fazla fazla para harcamayı marifet gibi söylüyorsun. Hazır para yemekle para kazanmak farklı şeyler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alıp geç o zaman ne işin var burda ayağı yanmış *t gibi yardım edin yardım edin diye konu açıyorsun? Xiaomi alırım kesin öyle yaparım demedim alırsam almam gerekirse bile birlikte kullanmam gereken süre dört ay o da internet paylaşımıı için. Diyorum ya idrak yolu enfeksiyonu var diye beyni almıyor kafası basmıyor. Hem ayrıca iPhone alan ikinci telefon olarak xiaomi kullanamaz android kullanmamalı diye bir kural kaide mi var? Mal mısın evladım? Yaw madem o kadar zenginsin paran çok ne uğraşıyorsun gidip 15 pro max alsana Apple’dan. Bir tane kendine bir taneden fazlasını da devlete al yediğin kazıkla zevkten dört köşe ol. Ne duruyorsun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X