Şimdi Ara

az önce ip14 pro telefonum çöp oldu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw şarja taktım birden apple logosu geldi kapandı güncellemedir dedim 2 saat oldu açılmayınca açmaya uğraştım hiçbir şekilde açılmıyor ekran gelmiyor siyah kalıyor titreme oluyo işte açmaya çalışınca onu hissediyorum başka bişey yok ne logo ne ekran gelmiyor

macOS cihazım var taktım orda da cihaz gözükmüyor 2 saat güncellememi olur gitti telefon

• iyide bundan bahane telefon çöp oldu diyorum şarjını beğenmiyordum zaten alırsamda 15 pro Max almam gerekiyor oda 83k pü durduk yere 100k lık olduk gece gece

• Apple bolumune sorsana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt

knk acil cevap gerekiyor bana internette bir çözümü yok belki başına gelen olmuştur bu saatte apple bölümünde kimse yoktur

yaw hadi telefon çöp oldu sabah napacam ben telefonsuz yedek telefonda yok yanımda

çok garip ya 3 saattir açılmıyor telefon açma tuşuna basınca titriyor sadece

• ip4s telefonumda başıma gelmişti. kaldırıp at yada 2012 parasıyla 400tele ver yeni ip4s verelim dediler.

• Bricklemişsin itunestan yazılım at. Tabi sistem hala aynıysa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende iphone 15 pro max var 1 Tb bir kere güncelle dedim 29 saat sürdü biraz sabırlı ol düzelir güncelleme bitince...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hızlıca ses yukarı, sonra ses aşağı tuşlarına basıp çek. Ondan sonra güç tuşuna basılı tut. Uzunca bir süre, 30 saniye, 45 saniye, 1dk neyse... Bu şekilde resete zorlayabilirsin belki telefonu.

Eğer recovery modunda açılırsa Mac'e bağlayıp IPSW üzerinden yazılım atar, yeniden yüklersin. Olmadı servis, garantisi vardır umarım.

• Bende Iphone 14 ProMax 256 GB Deep Purple var.

BTK kapattı, yılbaşını bekliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Cem_Alim

Bende Iphone 14 ProMax 256 GB Deep Purple var.

BTK kapattı, yılbaşını bekliyorum...

yani bu rezilliği yaşayacağıba tr den tertemiz bi ip11 alsan daha iiyi değilmiydi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    az önce ip14 pro telefonum çöp oldu yardım
  • TavukMemesi kullanıcısına yanıt

Bu şaşkın cemo, bu ayfonu sıfır aldığında kayıt ücreti 6 bin gayme idi.. bunu çok uyardık, yapma dedik, etme dedik emme dinletemedik. Şincik kayıt ücreti 30 binlere doğru ilerliyor. Bir insan evladının lafını dinlemeyenler işte böyne buz dolu bir bardak suyu içmeye mahkum olup da bir umut yılbaşını beklemek durumda kalırlar...

Statik aldın mı? Şarjdan çıkar güç düğmesine 1 dakika bas.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dipnot iphone pişmanlıktır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 17.2.1 güncellemesi yeni gelmişti, onu yaparken oldu o zaman. Garantiye verin, bununla da ilgilenirler herhalde.

• Anakart olabilir.

Hayır değildi. O fiyata iPhone 14 düz bile alabilecekken almadım pişman da değilim. 6.000 kayıt parası vereceğime gider bir tane yurtdışı xiaomi alır İmei çakıp iponela internetini paylaşırım yine almam dedim. 20.000 oldu yanına yurtdışı 14 düz alırım yine kaydetmem dedim. 30.000 bin mi olacak 30.000 e kaydedeceğime bir tane daha 14 Pro Max alırım veya 15 düz alırım yine de KAYDETMEM. O parayı yedirmem onlara. Öyle başa böyle tarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.