Şimdi Ara

Az önce saçımı salladım bu kadar döküldü SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saçımı her salladığımda dökülüyor hiç durmuyor. 2 senedir böyle. Şuan uzun biraz. 3 Numara haline bakın baya açılmış. Yaşım 17. Ne yapmalıyım neler önerirsiniz.
     Az önce saçımı salladım bu kadar döküldü SS'li Az önce saçımı salladım bu kadar döküldü SS'li

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MemberOfDH -- 23 Ekim 2015; 15:14:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 yıla kel
  • Sağlı, sollu ataklar başlamış zaten
  • 17 yaşında yaşlanmış yazık.
  • Ben lisedeyken şampuan almazdım , babamın saç uzatan şampuanlarını kullanırdım. Şuan saçlarım sık ve az dökülüyor. Uzattığımda da sorun olmuyor yine sık duruyor . Tek bir dezavantajı var erkenden bu şampuanlara başlamanın: sen omuzlarıma kadar saç uzatayım dediğinde omuzlarında sana doğru saç uzatmaya başlıyor.
    Kullanımına dikkat etmek lazım yoksa kurtadam gibi dolaşırsın ortalıkta
  • mevsim değişikliğinde saç dökülmesi normal çok takma şu aralar ama saçın cidden açılıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 senede çok pis yaşlandım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • konu güncel.

• Genetik dediğimiz durum sizin için geçerli olabilir maalesef.Ailenizde saçı seyrek olanlar var mı?Eğer ki o kişilerle benzerlik gösteriyor ise sizin durumunuz durduramazsınız bu süreci maalesef çok zordur.Ancak dökülmeyi yavaşlatabilirsiniz fakat o durumda da en az 1000 tl gibi bir parayı gözden çıkarmanız lazım, malum özel hastanelerde seanslar ucuz değil yinede tam çözüm olmuyor bu.Saç ektirmek tek çözüm gibi.Keyifli geceler. =)
  • Saç dökülmesini önlemek çok kolay
    ilk önce şampuan ve parfüm gibi ürünleri kullanma .. Saçlarını 2 haftada bir defa şampuan ile yıka... her sabah 2 şeker kaşığı üzüm pekmezi ye. Gece uyumadan önce 2 şeker kaşığı üzüm pekmezi ye ... günde iki adet normal fırın ekmeği ye bu çok önemli ihmal etmeyin saç ve insan vücudu için tüm yararlı herşey ekmekte var ... haftada 3 defa et ye kırmızı veya beyaz et... çay kahve yoğurt ve beyaz peynir yeme Saç döker ... Fındık fıstık çekirdek yeme... Günde en az 3 defa normal musluk Çeşme suyu ile saçlarını ıslat... sıcak su olmasın. . SOĞUK su olmalı... jöle vaks krem ve saç kurutma makinası kullanma. . Havlu ile saçlarını kurulama ... Bu söylediklerim ömür boyu yapılmalı vazgeçmek olmaz

• Bilgisayar monitörünü küçük boy kullan televizyon uzaktan izle. .. evdeki lambaları yakmamaya çalış veya uzak durun bunlar çok önemli ... benim bu söylediklerim 13 yıllık tecrübemdir ..

Allah rızası için yazdım

• Anne tarafindaki erkeklerde saci dökülme olayi varsa seninde buyuk ihtimal gider. Dayilarinda falan kellik var mi

• Zeytinyağlı sabun kullan. 1 yıldır kullanıyorum etkisini çok gördüm. Önceden şampuan kullanırken saçlar elime gelirdi şimdi hiç dökülmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

2 yıla kel

1 yıl diyorum
  • Saç böyle olur kanka.
     Az önce saçımı salladım bu kadar döküldü SS'li

Eksileyenler, saçı olmayan keller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thesis Statement -- 23 Ekim 2015; 22:33:05 >

• kusura bakma kardeşim ortası güneş görünce elmas gibi parlayacak
  • Zeytinyağlı sabun yada badem yağı falan hikaye. . Zeytin yağı yeme ve saç içinde kullanma. .. mastürbasyon haftada bir defa yap .. Cinselliği düşünmek saç döker. .

• doktora git test yapsınlar fazla oranda dht hormunu varsa sana proscar yada propecia yazabilir. yan etkisi var ama kadınsılaşabilirsin
  • Bende benim saçım çok dökülüyor diye dert ediyordum.. Kardeş ben sarımsak yağı ve çörek otu yağı kullanıyorum banyoya girmeden önce saçına sür böyle 30 dakika falan sonra gir banyoya güzelce yıka (güzel yıkamazsan sarımsağın kokusu gitmez) bide bunu dene bakalım ben deniyorum dökülme azaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trplayer

Saç dökülmesini önlemek çok kolay
    ilk önce şampuan ve parfüm gibi ürünleri kullanma .. Saçlarını 2 haftada bir defa şampuan ile yıka... her sabah 2 şeker kaşığı üzüm pekmezi ye. Gece uyumadan önce 2 şeker kaşığı üzüm pekmezi ye ... günde iki adet normal fırın ekmeği ye bu çok önemli ihmal etmeyin saç ve insan vücudu için tüm yararlı herşey ekmekte var ... haftada 3 defa et ye kırmızı veya beyaz et... çay kahve yoğurt ve beyaz peynir yeme Saç döker ... Fındık fıstık çekirdek yeme... Günde en az 3 defa normal musluk Çeşme suyu ile saçlarını ıslat... sıcak su olmasın. . SOĞUK su olmalı... jöle vaks krem ve saç kurutma makinası kullanma. . Havlu ile saçlarını kurulama ... Bu söylediklerim ömür boyu yapılmalı vazgeçmek olmaz

dediklerinizi yapıyorum ama gram fayda yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.