Şimdi Ara

Az yakan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce Ford arabaları mı yoksa toyota arabalar mi az yakıyor. Ben 30000 - 40000TL arası az yakan bir araba arıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

• İyi günler duyduğum kadarıyla Toyotalar az yakıyormuş.
    Ben size o fiyat aralığı için dizel otomatik Classic Astra öneririm hem çok az yakıyor hem de 1.3 motordan dolayı vergisi de düşük . İkinci elde kmleri de düşük temiz araçlar bulabilirsiniz .
  • toyotalar az yakar , ford ta kullanılan dizellerde az yakar .
  • Iki markanin dizeli de ekonomiktir ancak karsilastirma yapilacaksa toyota daha az yakar.1.6 tdci ve 1.4 d4d yi sordugunuzu varsayiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki chevrolet aveo dizel nasıl performans sağlamlık ve yakıt olarak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaslan83

Sizce Ford arabaları mı yoksa toyota arabalar mi az yakıyor. Ben 30000 - 40000TL arası az yakan bir araba arıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam Ford un Dizel i toyota ya göre göre az ayar.
    Toyota nın da Benzinli si Ford a göre az yakar
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaslan83

Sizce Ford arabaları mı yoksa toyota arabalar mi az yakıyor. Ben 30000 - 40000TL arası az yakan bir araba arıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

Polo 1.2 tdi bluemotion. Gördüğüm en az yakan araç . Bir arkadaş yakıt tüketimi denemesi yapmış mesela :http://www.youtube.com/watch?v=6-AQyNW4iTU

Fakat ford mu toyota mı diye soruyorsanız toyota.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msansertekin -- 30 Kasım 2013; 0:51:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LPG de en az yakan araba
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya chevrolet aveo:) Bu araba hakkında bilgi almak istiyorum, bilgili olanlar varsa...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.