Bildirim
Az yakan
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İyi günler duyduğum kadarıyla Toyotalar az yakıyormuş.
Ben size o fiyat aralığı için dizel otomatik Classic Astra öneririm hem çok az yakıyor hem de 1.3 motordan dolayı vergisi de düşük . İkinci elde kmleri de düşük temiz araçlar bulabilirsiniz . -
toyotalar az yakar , ford ta kullanılan dizellerde az yakar . -
Iki markanin dizeli de ekonomiktir ancak karsilastirma yapilacaksa toyota daha az yakar.1.6 tdci ve 1.4 d4d yi sordugunuzu varsayiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki chevrolet aveo dizel nasıl performans sağlamlık ve yakıt olarak ? -
quote:
Orijinalden alıntı: vaslan83
Sizce Ford arabaları mı yoksa toyota arabalar mi az yakıyor. Ben 30000 - 40000TL arası az yakan bir araba arıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam Ford un Dizel i toyota ya göre göre az ayar.
Toyota nın da Benzinli si Ford a göre az yakar -
quote:
Orijinalden alıntı: vaslan83
Sizce Ford arabaları mı yoksa toyota arabalar mi az yakıyor. Ben 30000 - 40000TL arası az yakan bir araba arıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Polo 1.2 tdi bluemotion. Gördüğüm en az yakan araç . Bir arkadaş yakıt tüketimi denemesi yapmış mesela :http://www.youtube.com/watch?v=6-AQyNW4iTU
Fakat ford mu toyota mı diye soruyorsanız toyota.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msansertekin -- 30 Kasım 2013; 0:51:12 > -
ya chevrolet aveo:) Bu araba hakkında bilgi almak istiyorum, bilgili olanlar varsa...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X