Şimdi Ara

Az Yakan Uygun Fiyatlı Dizel Jip veya Suv Öneriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
99.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dacia da istemiyorum dediniz fakaty bence aradığınız araç onun ta kendisi. dacia dan az yakabileceğine inandğım bir SUV yada jeep yok. arkadaşlar santa fe sorento falan demişler ama onların yakıtı sizin gibi bol km yapacak birine göre çok fazla. suv lar içinde ekonomik olarak en önde giden dacia duster bana göre. arazi performansıda oldukça iyidir, bizzat şahidim. alt yüksekliği yeterlidir. kendi fiyatıda uygundur parça ve servis maliyetleride diğer markalardan yüksek değildir. size o aracı tavsiye ederim
  • bütçe nedir bilmiyorum ama ben şu aralar Ford Kuga ve fiyatına takılmış durumdayım.

bir bakın derim.
  • Nissan navaralara bakın dıyıcemde onlar sizi vergi ve yakıttan üzer 2.eller ucuz ama dağ taş dinlemez gırmediğı yer yok bence sizin ilacınız duster

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Dacia duster al geç hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: C4_1400

bütçe nedir bilmiyorum ama ben şu aralar Ford Kuga ve fiyatına takılmış durumdayım.

bir bakın derim.

adam haklı 4x4 ford kuga al bin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR_EREN

quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Freemont derim.

İyi niyetle söylediğini, dalga geçmediğini umuyorum arkadaş !

quote:

Orijinalden alıntı: BeREli 34

hyundai santafe

Yakıt değerleri ne kadar hoca biliyorsan paylaşır mısın ?

quote:

Orijinalden alıntı: miraz.miraz

bende 2. el kia sorento derim biraz yeni model olursa yakıt çok değil sağlam fiyat da uygun

Karışıkta 100 km'de ne kadar yakıyor paylaşabilir misin ?

quote:

Orijinalden alıntı: greencher
    Hodam sizde iyi bilirsiniz ki o bölgenin aracı Lada Niva... ;) Ötesi yok.. :)

quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist
    senin işini görecek araç niva.
    lpg de attırır yakıtı halledersin.
    Başkasına bakmana bile gerek yok.

Düşünmedim değil.Dizelleri var 2-3 tane (Tüplü kullanmam asla.Tövbeliyim).
    Hanıma gösterdim, nasıl araç diye :

-Alırsan yakarım, evin önüne park ettirmem.Bu ne böyle oyuncak gibi dedi (İlkkez bir arabaya bu tepkiyi verdi :)

valla santa fe nin (Şehirde) Yakıt tüketimi 9.6 L./100 km
    Yakıt tüketimi (şehir dışı) 6 L./100 km
    Yakıt tüketimi (karma) 7.3 L./100 km bu söylediğim 2.2 crdi (150)hp ye ait

• Onerileriniz icin hepinize tesekkur ederim.
    Bu gidisle ya dizel lada niva ya da istemeye istemeye duster veya yeni sandero alacak gibi gozukuyorum.

Bu arada @ecay Hangi ogretmen Freemont alabilir Tr sartlarinda :-) (Ek is yapmiyor veya babadan zengin degilse)Kaldi ki fiyat da onemli diye belirtmistim.Bu nedenle dalga gectigini sandim.Neyse yanilmisim.Tesekkurler tavsiyen icin.
  • Opel Antara 2.0 CDTI bakabilirsiniz. Hem dizel hem otomatik 50-60.000 TL arasi temiz araclar bulabilirsiniz.
  • ihtiyaçlarınızı baz aldığımızda ekonomik ve az yakıtlı tek bir seçenek var oda dacia duster :) kalite falan yok araçta. güvenliğide zayıfmış fakat o şartlar altında ekonomiyi baz alınca mecburen duster
  • quote:

Orijinalden alıntı: askvesen

ihtiyaçlarınızı baz aldığımızda ekonomik ve az yakıtlı tek bir seçenek var oda dacia duster :) kalite falan yok araçta. güvenliğide zayıfmış fakat o şartlar altında ekonomiyi baz alınca mecburen duster

Bencede en mantıklısı duster gibi görünüyor.
  • quote:

Dacia Sandero'yu düşündüm ama kağıt gibi yırtılması beni soğutuyor.Çünkü heyelan-taş düşme riski çok yüksek bulunduğum yerde ve Tata'yla yaşadıydım..

Bu cümleden sonra, safkan bir arazi aracı dışında birşey kesmez sizi. Nissan Patrol ayarında birşey alamayacağınıza göre, Lada Niva haricinde hiç bir araç memnun etmez sizi. Çok yakar, LPG şart.
  • İşletme maliyetini düşünerek, yazık ayda 3.000 km yapılacak yaklaşık. Yakıt, bakım duster'ı gösteriyor. Maddi sorun yoksa, acınmayacaksa verilen paraya Captiva'da güzeldir. Yelpaze geniş. Bütçeyle alakalı tamamen.
  • dacia al qasqai al juke al bunların hepsi gider sana
  • Duster

o yollarda ne hale gelir bilemem,cam açma tuşlarının broadway şeklinde olduğunu görünce hemen inmiştim araçtan.
  • bende 2004 kia sorento var gayette uygun yakıt 100 km 10 lt dizel yakışı 4 yıldır bende servisi de çok ucuz kayseri inciroğlundan bakım yaptırıyorum önümüzdeki ay emekli olup ev alacağım için üzülerek satmak zorunda kalıyorum şuan servise satış için verdim dod aracılığıyla 35.500 fiyat yazmışlar ayrıca taksitte yapıyorlar sorunsuz hasarsız düşünürsen http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-kia-2004-model-2.5-dizel-aksesuarli-sorento-112365792/detay bakabilirsin...

• şu an en mantıklı seçim 35 - 40 bin civarında limit varsayarak Duster yada Suzuki Sx4 tavsiye ederim.pişmanda olmazsınız diye düşnüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeniyil09

şu an en mantıklı seçim 35 - 40 bin civarında limit varsayarak Duster yada Suzuki Sx4 tavsiye ederim.pişmanda olmazsınız diye düşnüyorum.

Suzuki SX4 de düşündüklerim arasında...1990larda Suzuki Swift almıştık.O zamandan beridir hastasıyımdır, teknolojisinin...
    Ancak kafamı karıştıran tek noktası, yerden yüksekliğinin az oluşu...Burası için en az 25-30 cm yükseklik gerekiyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yeniyil09

şu an en mantıklı seçim 35 - 40 bin civarında limit varsayarak Duster yada Suzuki Sx4 tavsiye ederim.pişmanda olmazsınız diye düşnüyorum.

Suzuki SX4 de düşündüklerim arasında...1990larda Suzuki Swift almıştık.O zamandan beridir hastasıyımdır, teknolojisinin...
    Ancak kafamı karıştıran tek noktası, yerden yüksekliğinin az oluşu...Burası için en az 25-30 cm yükseklik gerekiyor.

valla üstad ben erzurumda görev yapıyorum var burada 5 10 tane sx4 sürekli gözüme çarpan karın içinde on numara gidiyorlar gayette yüksek.duster daha yüksek ama onla kıyaslama :)

• Az yaksın isteyen hocama 2.5 dizel sorento önermişler , nerdeyse şahinle başabaş yakan lada niva önermişler. Bu forum biraz tuhaf yahu.

Hocam bütçe göremedim , belirtirsen iyi olur. Bunun yanısıra az yaksın ve fiyatı uygun olsun diyorsan Dacia duster derim. Bayağı bi eksik yanları var aracın ama az yakıt ve fiyat olarak düşününce iyi gider.
  • Ekonomi olacaksa stepway veya duster. Ya da ticari olarak pikuplar olabilir. Skystar, ranger, dmax, hilux, l200 gibi araçların 4 çeker versiyonu da olabilir. Gerçek arazi araçları da pikuplar gibi yüksek hacimli motora sahiptir ve çok yakarlar. İlk alım maliyeti de yüksektir. Ticarilerin MTV ve ilk alım maliyeti daha uygundur ama uzun yola pek uygun değildir. Güvenliğini pek tavsiye etmesemde duster 4 çeker en mantıklı seçim olur gibi. Yoksa o şartlarda jeep wrangler rubicon en iyisi ama maliyet olarak fena can yakar.

Az Yakan Uygun Fiyatlı Dizel Jip veya Suv Öneriniz  Az Yakan Uygun Fiyatlı Dizel Jip veya Suv Öneriniz  Az Yakan Uygun Fiyatlı Dizel Jip veya Suv Öneriniz

Düzeltme: Şimdi baktım da 4x4 pikuplar da mtv öderken suv gibi olmuş. Zaten çok yaktıklarından uygun değillerdi. Sonuç olarak her yol 4x4 Duster'a çıkıyor. Vurun kırın içiniz acımaz. Parçası da ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 13 Mart 2013; 20:46:54 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.