Şimdi Ara

Az Yakan Uygun Fiyatlı Dizel Jip veya Suv Öneriniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
99.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.Bütçem 35-40 bin civarı olacak.Açıkcası daha ucuz araç alırsam daha iyi olacak.Çünkü artan olursam 15-17 aralığında bir de Tata Vista almayı düşünüyorum eşime...(İyice bokunu çıkaracam bu gidişle...3 veya 4 araç olacak)

Duster,Stepway buraya gitmez.Gidemez...Çünkü heyelan riski var...Teker büyüklüğünde kayadan, ufak taşa....Dağın koca gövdesinden, yumruk büyüklüğüne dek hepsi düşüyor.. Üstelik günlük güneşlik havada bile oluyor...Düşmesi sorun değil, üstüne üstlük yolun solunda gürül gürül akan Çoruh...Araba kontrolünü kaybederse Batumdan yosun çıkabilirsin..(Daha bugün okuldan gelirken yağmur yağıyordu ve tırsa tırsa geldim Fordla)

Çok yakmasa (Çünkü devamlı kullanacağım) Mahindra,Tata,Kia,Hyundai dörtlemesinden birini alacağım...Sırf 2 ton ağırlığı,saç kalınlığı ve yerden yüksekliği nedeniyle...Bakalım bu iş nereye varacak...

Herkese önerileri için teşekkür ederim...

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ssangyong-prestij-2011-ssang-yong-4x4-full-116967074/detay

o şartlarda bence güzel seçenek olabilir.ama yakıt fazla olur dustere göre.ama araç mercedes motorlu şanzımanda mercedes.uzun yıllar sorunsuz kullabilirsiniz.

yakıt önemliyse duster ilk seçenek olur .yetide 4x4 seçeneği yok 2.0 dışında .oda güzel seçenek olabilirdi ama araç ticari araç gibi.

ucuzda olsa niva tavsiye etmem sürekli bir yerleri bozuluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 13 Mart 2013; 21:30:50 >

• yakıt önemliyse uzak durmalısın 4*4 den ki buna birde 2000cc olacaksa çok yüksek vergiler gelecek...
    eğer benim gibi sadece yayla meraklısı isen ki bende Ordu Giresun taraflarında görev yapıom ve hafta sonu av meraklısıyım bende 1.6 motor yeni kıa sportage var fiyat ve donanımı çok üst düzeyde ve ben 30bn km yaptım hiç bi sorun yaşamadım.. ki ben lpg ile biniyorum gayet mantıklı bence.. aslında otomatik olsun dedim 2000cc de var o zamanda binlerce lira vergi geliyor... az yaksa ne olur çok yaksa ne olur vergi yetio zaten...
  • duster olabilir aslında
  • Yakıt denince aklıma qq dan başkası gelmiyor belki duster.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR_EREN

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.Bütçem 35-40 bin civarı olacak.Açıkcası daha ucuz araç alırsam daha iyi olacak.Çünkü artan olursam 15-17 aralığında bir de Tata Vista almayı düşünüyorum eşime...(İyice bokunu çıkaracam bu gidişle...3 veya 4 araç olacak)

Duster,Stepway buraya gitmez.Gidemez...Çünkü heyelan riski var...Teker büyüklüğünde kayadan, ufak taşa....Dağın koca gövdesinden, yumruk büyüklüğüne dek hepsi düşüyor.. Üstelik günlük güneşlik havada bile oluyor...Düşmesi sorun değil, üstüne üstlük yolun solunda gürül gürül akan Çoruh...Araba kontrolünü kaybederse Batumdan yosun çıkabilirsin..(Daha bugün okuldan gelirken yağmur yağıyordu ve tırsa tırsa geldim Fordla)

Çok yakmasa (Çünkü devamlı kullanacağım) Mahindra,Tata,Kia,Hyundai dörtlemesinden birini alacağım...Sırf 2 ton ağırlığı,saç kalınlığı ve yerden yüksekliği nedeniyle...Bakalım bu iş nereye varacak...

Herkese önerileri için teşekkür ederim...

2001 model Honda CR-V beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacaktır. Ayrıca Japon Malı, ona güvenme de kime güven :)
    Eşinizin de beğeneceği bir tipi var, araba resmen "al beni" diyor. Alacağınız araba şimdiden hayırlı olsun...

Honda CR-V'nin internetten resimlerine bakabilirsiniz, kendimce "Lacivert" olanı daha çok hoşuma gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUPER-TANKS -- 4 Eylül 2013; 0:27:18 >

• Subaru xv'nin karda kışta çok iyi gittiğini okumuştum.Yol tutuşu da iyiymiş.Araç zaten 4 çeker.Ortalama tüketim 6.3 yazıyor.LPG düşünürseniz araç için bir araştırın derim.Çok övülüyor yurtdışında falan.Veya 4 çeker ikinci el bir crv düşünebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interestedintech33 -- 2 Eylül 2013; 19:56:22 >
  • Araç bulundu...Mahindra jip aldım.Teşekkürler arkadaşlar
  • Hayirli olsun dostum.Allah kazadan beladan korusun senelik 4175 tl vergisi olan 2 eli olmayan bir arac almissin keske birazdaha arastirsaydin,arkadaslarin mantikli alternatiflerini degerlendirseydin.
  • Hayırlı olsun. Ben de araç bakıyorum. Hyundai ix35 düşünüyorum. Siz ne dersiniz hocam?http://forum.donanimhaber.com/m_81804045/f_//tm.htm#83548709
  • quote:

Orijinalden alıntı: gt-40

Hayirli olsun dostum.Allah kazadan beladan korusun senelik 4175 tl vergisi olan 2 eli olmayan bir arac almissin keske birazdaha arastirsaydin,arkadaslarin mantikli alternatiflerini degerlendirseydin.

4175 tl değilki....Kamyonet geçiyor....Toplam 900 mü 1000 mi ne vergisi...
  • benim şuan fiorinom var 2012 model 30-35 falan yapıyor bunu satıp üstüne 3-5 koyup konforlu bir eski jeep ama az yakıcak birşey varmıdır bulabilir miyim varmı öyle araba yok biliyorum bunun kadar az yakmaz ama hani gene en azından kaldırım falan atlayabilen bişey olursa varsın biraz daha fazla yaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: makavel1

benim şuan fiorinom var 2012 model 30-35 falan yapıyor bunu satıp üstüne 3-5 koyup konforlu bir eski jeep ama az yakıcak birşey varmıdır bulabilir miyim varmı öyle araba yok biliyorum bunun kadar az yakmaz ama hani gene en azından kaldırım falan atlayabilen bişey olursa varsın biraz daha fazla yaksın

Bu olabilir.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ssangyong-2011-46.000km-otomatik-vites-boyasiz-kusursuz-hatasiz-ilk-elden-290083495/detay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

benim şuan fiorinom var 2012 model 30-35 falan yapıyor bunu satıp üstüne 3-5 koyup konforlu bir eski jeep ama az yakıcak birşey varmıdır bulabilir miyim varmı öyle araba yok biliyorum bunun kadar az yakmaz ama hani gene en azından kaldırım falan atlayabilen bişey olursa varsın biraz daha fazla yaksın

Bu olabilir.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ssangyong-2011-46.000km-otomatik-vites-boyasiz-kusursuz-hatasiz-ilk-elden-290083495/detay

olmaz birazda spor olması gerek o ney stationvagon gibi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

Bu olabilir.

olmaz birazda spor olması gerek o ney stationvagon gibi

Siz bilirsiniz ama bu gayet spor görünümlü bir araçtır. Fiyat ve performans oranı en iyi olan SUV/PickUp bu. Bagajı da büyüktür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: APPY038

https://www.sahibinden.com/arazi-suv-pick-up-honda?a276_max=220000&a2319=62630&a2319=62629&a2319=620146&a2319=62631&price_max=40000

kaç lt yakar hocam bu eskiler

Bilmiyorumki hocam kullanıcılarına ulaşabilirseniz daha sağlıklı olur, honda forumlarında illaki vardır kullanıcıları :)

• Yeni grand vitara guzel bi arac olmus iddiali baya. Butceniz uygunsa bi test edin derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.