Şimdi Ara

Az Yatırın Çok Kazanın - Sürekli Güncel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bir çoğumuz internetten bir şekilde para kazanmayı hedefler. Biliyorsunuz ki PTC siteleri de bu konuda meşhurdur. PTC'ye ilginin az olması önceleri çok çok düşük miktarlar getirmesi. Sabrı ve azmi sağlayan bu sistemde kesin kazanır.
    Şimdi vereceğim site süper bir mantık ile çalışıyor. Arkadaşlar bu ptc sitesi kazanç bakımından çok ilginç bir site [B]günde 5$ - 10$[/B] kazanabilirsin bu günden güne artıyor.

• Sitede en önemli olan şey BAP puanı BAP puanınız ne kadar olursa o kadar çok kazanacaksınız.

• Reklam tıklamalarına 0.0005$ ile 0.85$ a kadar çıkıyormuş önceden kullananlara göre her ptc gibi 30 saniye bekliyorsunuz.

• Ayrıca her bir referansınızın yatırımından %10 sizindir. Örnek; bir referansınız 20 dolar ile başladı sisteme size 2$ getirir.

• Site günlük sizden 100 BAP puanı kesmektedir.

• BAP puanı kazandıran linklerine tıklamadan reklam linkleri açılmaz.

• Reklamlar her biri 18 saat kalıyor ne kadar kaldığını reklam kutucuğunda görebilirsin.

Yeni üye olanlara ilk başlarda fazla kazandıran linkler gelmez ama 2.3 gün sonra fark edeceksiniz sitenin kazancını her şey BAP puanına bağlı BAP puanını yüksek tut kazan tabi bu BAP puanlar site size her reklam verdiğinde kesiliyor.
    Sitede BAP puanına göre seviyende var
    1.) 1600-12000 BAP
    2.) 12000-24000 BAP
    3.) 24K-48K BAP
    4.) 48K-96K BAP
    5.) 96K-180K BAP
    6.) 180K-360K BAP
    7.) 360K-720K BAP
    8.) 720K-1.5M BAP
    9.) 1.5M -3M BAP
    10.) 3M - 6M BAP
    11.) 6M - 20M BAP
    12.) 20M BAP
    13.) 50M BAP
    14.) 100M BAP

Eğer 12000 BAP puanı kadar aldıysan günde sana 0.50$ kadar reklam gönderiyorlar tabi 12000 BAP puanı olmayınca göndermicekler diye bir şey yok ama 0.50$ a kadar göndermezler sadece diğer seviyelere atladıkca kazancınız siz düşünün
    Aşağıdaki resimde reklam tıklama kazançlarını görebilirsiniz(BAP puanı değil)

[B]Alt ödeme limiti 2$[/B]

Çalışma mantığı çok basit reklam ve BAP puanı için tıklama yapıyorsunuz ki çok yavaş bile hareket etseniz en fazla bir saatinizi alıyor.
    3 satır yazıyı kopyalayıp yapıştırıyorsunuz, 1 TIK sonra da 30 saniye bekliyorsunuz. Kopyalama işlemi için kolaylık yapmışlar aşağıdaki resimde yeşil ile belirtilen işaretin hemen üstünde bir kutucuk oluyor ona tıklayınca otomatik olarak sizin yapıştırmanız gereken yere kendisi yapıştırıyor.

ÖDEME KANITI

BAŞKA BİR ÖDEME KANITI

Üye olmak için linkleri aşağıda veriyorum. Refimden üye olmanız size bir şey kaybettirmez. Bugün benim refimle üye olan yarın kendisine bol ref bulur. Allah kazancımızı daim etsin.

REFLİ LİNK (Emeğe Saygı Lütfen)

refsiz link

• Aşağıdaki Detayları Lütfen Okuyunuz.
  • Yukarıdaki linke(refli yada refsiz) tıkladıktan sonra karşınıza gelen sayfanın sol üst köşesinde
  • REGISTER yazan yere tıklayın, karşınıza gelen formu eksiksiz doldurun.
  • Size doğum gününüzü yeniden soracak düzgün şekilde girin, hemen bu bölümün altında benim referansımla üye olduğunuza dair kutucuk var. Onun işaretli olduğuna emin olun. Bu size bir şey kaybettirmez. Size her türlü desteği sağlayacağım.

Youtube videosu (Türkçe) anlatım.
    http://www.youtube.com/watch?v=1KJHclJxSEQ

Nasıl Yatırım Yapılır (Türkçe)
    http://www.youtube.com/watch?v=8H26MOGDhkk

Destek Almak İsteyenler İçin PM atın anında skype'tan destek vereceğim.

Videolar bana ait değildir (Alıntıdır) - Ödeme kanıtları resimleri birçok kaynakta mevcuttur. Yukarıda okuduğunuz içeriğin bir kısmı ise bu işi yapan bir arkadaşımın açtığı konudan alıntıdır. Kendisine vermiş olduğu destekten ötürü de teşekkür ederim.(EMEĞE SAYGI)

REFİMLE ÜYE OLAN TÜM ARKADAŞLARA DETAYLARI ANLATACAĞIM VE YARDIMCI OLACAĞIM.

Üye olmak için linkleri aşağıda veriyorum. Refimden üye olmanız size bir şey kaybettirmez. Bugün benim refimle üye olan yarın kendisine bol ref bulur. Allah kazancımızı daim etsin.

REFLİ LİNK (Emeğe Saygı Lütfen)

refsiz link

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frmdls -- 24 Kasım 2014; 14:10:57 >

• 20$ lık yatırım ve ilk ekranıma düşen reklamların değeri. Refimle üye olan herkese yardım edeceğim taktik konusunda.

Ekran Görüntüsü
  • Deniycem bi dostum .Benimde bi faydam bulunsun . PTCBank da güzel bi site isteyen bi denesin ödeme aldım .isteyenler için kayıt linki yolluyorum.
    ister refli ister refsiz sıkıntı değil canınız sağolsun.

https://www.ptcbank.net/?r=kaydol

Yukarıda Arkadaşın anlattığı site için kaydolmak isteyen varsa

https://www.paidverts.com/ref/kaydol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PalaTurk1 -- 14 Kasım 2014; 22:23:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PalaTurk1

Deniycem bi dostum .Benimde bi faydam bulunsun . PTCBank da güzel bi site isteyen bi denesin ödeme aldım .isteyenler için kayıt linki yolluyorum.
    ister refli ister refsiz sıkıntı değil canınız sağolsun.

https://www.ptcbank.net/?r=kaydol

Yukarıda Arkadaşın anlattığı site için kaydolmak isteyen varsa

https://www.paidverts.com/ref/kaydol

hocam ben zaten refli ve refsiz link verdim. sizin vermenize gerek yoktu. Bu arada refim ile üye olursanız her türlü destek sağlarım. Sistemi gayet iyi çözmüş birisi olarak daha 4.günden seviyemi yükseltmeye başladım.

• Evet arkadaşlar, bugun ki ekranıma düşen reklamlar. 2.sayfasıda var. Toplamda bugun gelen reklam geliri 2$ ve daha 4.seviyedeyim. Biraz fazla yatırımla bunun getirisi daha da çok olabiliyor. Şuan refim ile üye olan arkadaşlar yatırım yapmış olsalardı belki de benden daha fazla reklam geliri gelecek ve seviyelerini daha da artıracaklardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frmdls -- 17 Kasım 2014; 16:12:50 >
  • 11.Seviyedeki kişiye gelen reklam geliri. Hala düşünenler var sanırım. Lütfen ilgilenen arkadaşlar olursa detayları benden alabilirler. Refimden üye olunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frmdls -- 24 Kasım 2014; 11:21:03 >
  • Merhaba arkadaşlar, konu güncel bugün yaptığım işlem sonucunda bana kalan miktar. net $3 dolar.

• 10seviye ve gelen reklam geliri.

Yatırım yapan arkadaşlar kazanıyorlar. Lütfen ref linkimi kullanarak üye olunuz. Her türlü yardımı sağlıyorum.
  • Merhaba arkadaşlar, Paidverts ile kazanmaya devam ediyorum bugün bana gelen reklam değeri aşağıdaki resimdedir. Bu miktardan 1.55$ bana kalıyor. Hala düşünen var ise yardımcı olabilirim. Yatırım şart(yüksek meblağlar kazanmak için).
  • Konu günceldir arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.