Şimdi Ara

Azami 2.300 TL'ye sistem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarın internet üzerinden alışverişimi tamamlayacağım, lütfen yardımcı olur musunuz? Burada bir başlıkta daha sordum ama net cevap alamadım. Lütfen detaylı anlatabilir misiniz?

Bütçem 2.300 TL
    Oyun için düşünüyorum bilgisayarı
    Klavye+mouse+ses sistemi (tercihen 2+1)+webcam+monitör fiyata dahildir. (Bunlar minimum tutulup sistem ve monitör iyileştirilebilir)

İnternetten araştırdım sadece teknobiyotik galiba satın alınan parçaları toplayıp gönderiyor. Bu konuda pek bilgim yok eğer farklı siteler varsa tavsiyenize göre oradan alışveriş yapabilirim.

Yine bu sitede paylaşılan bazı sistemleri inceledim. Bazı şeyler kafama takıldı. Genelde sistem tavsiyesi olarak anakart,kasa,ram,işlemci,hdd,ekran kartı yazanlar da var bunun yanında bunlara güç kaynağı ya da benzer ürünler var. Gerekli olanları tam bilmediğimden 2.300 TL'ye eksiksiz sistem önerirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yvzakblt -- 14 Haziran 2013; 19:18:38 >

• 2.000 liraya çok daha güzel bir sistem toplanabilir. Ayrıca bugün ve pazar akşamı dahil olmak üzere vatanda %30 indirim var.
  • hocam cevabınız için sağolun, ama ben bu özelliklerde daha ucuz bilgisayar göremedim. varsa link atabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ispirli_yavuz

hocam cevabınız için sağolun, ama ben bu özelliklerde daha ucuz bilgisayar göremedim. varsa link atabilir misiniz?

2000 liraya sistem tavsiyesi diye konu açın yardımcı olurlar hazır pc pişmanlıktır asusun tytan seri pcleri hariç onlarda çok pahalı toplama yaparsın çokkk daha fazal grafik performansı alırsın daha uzun süre kullanırsın hazır pc:çöp yazısını çok yerde görürüsün
  • quote:

hocam cevabınız için sağolun, ama ben bu özelliklerde daha ucuz bilgisayar göremedim. varsa link atabilir misiniz?

iyiki konu açmışınız buraya hayati bir zarardan dönmüşünüz.

AMD
    FX X8 8320 Soket AM3+ 3.5GHz 16MB Cache 32nn İşlemci
    371 TL

MSI
    990XA-GD55 AM3+ AMD 990X+SB950 DDR3 2133MHz(O.C) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
    223 TL

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    172 TL

COOLER MASTER
    RC-K380 600W MIDT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
    251 TL

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    156 TL

SAPPHIRE
    HD7870XT GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI
    536 TL

AOC 23" E2343FS GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
    326 TL

Toplam : 2036 Tl.

%30 indirimle dahada düşer.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

iyiki konu açmışınız buraya hayati bir zarardan dönmüşünüz.

AMD
    FX X8 8320 Soket AM3+ 3.5GHz 16MB Cache 32nn İşlemci
    371 TL

MSI
    223 TL

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    172 TL

COOLER MASTER
    RC-K380 600W MIDT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
    251 TL

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    156 TL

SAPPHIRE
    HD7870XT GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI
    536 TL

AOC 23" E2343FS GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
    326 TL

Toplam : 2036 Tl.

%30 indirimle dahada düşer.

hocam allah razı olsun valla 2 gün once 2. el bilgisayara 2.100 verecektim son anda burayı bulunca sevindim. sonra buldugum sistemi buraya yazdım simdi çok daha iyisine denk geldim. nasipliymisiz gercekten.

peki hocam nerden almamı tavsiye edersiniz teknobiyotik sizce uygun mudur?
    benim toplam bütcem 2.300 TL, klavye,mouse,ses sistemi ve kamera ile bu fiyata alınabilecek en iyisini önerirseniz sevinirim. ses sistemi cok önemli değil. 150'yi geçmemeli bence.

simdiden herkesten allah razı olsun.

• birde genelde intel işlemcinin ve geforce ekran kartının daha ii oldugunu duyuyouz. verdiginiz sisteme göre yanlıs duyuyormusuz demekki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hocam allah razı olsun valla 2 gün once 2. el bilgisayara 2.100 verecektim son anda burayı bulunca sevindim. sonra buldugum sistemi buraya yazdım simdi çok daha iyisine denk geldim. nasipliymisiz gercekten.

peki hocam nerden almamı tavsiye edersiniz teknobiyotik sizce uygun mudur?
    benim toplam bütcem 2.300 TL, klavye,mouse,ses sistemi ve kamera ile bu fiyata alınabilecek en iyisini önerirseniz sevinirim. ses sistemi cok önemli değil. 150'yi geçmemeli bence.

simdiden herkesten allah razı olsun.

INCA
    IC-3562 IŞIKLI 6MP WEBCAM
    18 TL

CREATIVE
    INSPIRE T3130 2+1 SPEAKER
    70 TL

EVEREST
    KM-8320 KABLOSUZ GAMING KLAVYE MOUSE SET
    45 TL

Toplam : 133 TL

bunlarıda ekleyip direk alabilirsiniz yeni bilgisayarınız hayırlı olsun.

Sistemi aldıktan sonra yardımcı olabildiysem LİNKE tıklayarak görüşünü belirtirsen sevinir ve listeye eklerim.

http://forum.donanimhaber.com/m_73889323/tm.htm

• yazdığınız ürünlerin çoğunu teknobiyotik.com sitesinde bulamadım. yinede sağ olun. teknobiyotik.com üzerinden satın alabileceğim azami 2.300 TL değerinde sistem+monitör+klavye+mouse+ses sistemi(maksimum 150TL) yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

yazdığınız ürünlerin çoğunu teknobiyotik.com sitesinde bulamadım. yinede sağ olun. teknobiyotik.com üzerinden satın alabileceğim azami 2.300 TL değerinde sistem+monitör+klavye+mouse+ses sistemi(maksimum 150TL) yardımcı olursanız sevinirim.

vatanbilgisayarad bu fiyatlara gidip alın işte ne teknobiyotigi görmeden sistemmi alınır nabıyor adam sana 2.el parçayımı koyuyor ne bileceksin.
  • quote:

quote:

yazdığınız ürünlerin çoğunu teknobiyotik.com sitesinde bulamadım. yinede sağ olun. teknobiyotik.com üzerinden satın alabileceğim azami 2.300 TL değerinde sistem+monitör+klavye+mouse+ses sistemi(maksimum 150TL) yardımcı olursanız sevinirim.

vatanbilgisayarad bu fiyatlara gidip alın işte ne teknobiyotigi görmeden sistemmi alınır nabıyor adam sana 2.el parçayımı koyuyor ne bileceksin.

Hocam yeri değil ama monitörünüzden memnun musunuz ? Üzerinde dahili hoparlör veya 3.5mm jak var mı ?
  • MSI
    223 TL

hocam bu ürün stokta yokmuş. var mı muadili önerebileceğiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmerOzgur1

quote:

quote:

Hocam yeri değil ama monitörünüzden memnun musunuz ? Üzerinde dahili hoparlör veya 3.5mm jak var mı ?

Cok memnunum soylediklerin yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• birde hocam bu ürünler alınca çalışır değil mi bilgisayar. güç kaynağı yazmamışssınızda o yüzden soruyorum. anakart üzerinde mi geliyor güçkaynağı.

optik yazıcı olarak şunu önerir misiniz?http://www.vatanbilgisayar.com/Optik%20S%C3%BCr%C3%BCc%C3%BCler/pioneer-dvr-s20fxv-dvr-s20fxv-24x-%C2%B1-double-layer-labelflash-sata-dvd-yazici-siyah-(5-dvd-hediye)/productdetails.aspx?I_ID=65321

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yvzakblt -- 14 Haziran 2013; 19:55:01 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.