Şimdi Ara

Azami Öğrenim Süresi Sonunda Okuldan Atılma (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
2
Favori
61.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2016 girisliyim bu sene okumaya karar verdim oda uzaktan egitim olursa ben ne zaman atılırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar twiterdada bir uğraş var,malum siyesetçiker sosyal medyayı sıklıkka kullanıp oy kasıyorlar
    #öğrenciaffı #ögrenciaffi gelin lütfen
    Fake hesapta olsa katkı verelim rtrtrtrt
    Not:benim fikrim genel bir af 2023 seciminden 4-5 ay once cikar,sebebi malum
    Pandemi suresi azami süreden düşülsün/sayılmasın biraz daha gercekci bir arayis
    Not2:umut pek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ogrenci2021 O kullanıcısına yanıt

dava açılması lazım toplu halde. twit ile olacak iş değil bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: fekloooo

dava açılması lazım toplu halde. twit ile olacak iş değil bu.

aslında siyasiler gençleri kazanmak için bundan iyi fırsat bulamaz.

• Bir gelişme var mı acaba bu konu ile ilgili

• Okullar hala kafalarına göre takılıyor. Kocaeli üniverstesi Güz yarıyılından itibaren sayıyor. ne mana? Yıldız teknik sakarya marmara vs ek dönem verdi mesela. Bunlar nelerine güveniyor? Yök düzgün açıklama yapmadığı için kafalarına göre takılıyorlar.

• Üniversitelerin böyle kendi kafalarına göre hareket etmeleri çok saçma ve anayasada geçen Eğitimde eşitlik ilkesine aykırı bir hareket. Yıl olmuş 2021 üniversiteden atılmak nedir ya YÖK'ün acilen konuya el atıp ek süre vermesi lazım ve üstelik hala Pandemi devam ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: aztech07

Üniversitelerin böyle kendi kafalarına göre hareket etmeleri çok saçma ve anayasada geçen Eğitimde eşitlik ilkesine aykırı bir hareket. Yıl olmuş 2021 üniversiteden atılmak nedir ya YÖK'ün acilen konuya el atıp ek süre vermesi lazım ve üstelik hala Pandemi devam ediyor.

https://forum.donanimhaber.com/azami-sure-icin-ek-sure-kampanyasi--150029809

konu ile ilgili wp ve telegramda gruplarımız var katılmırısn ?=

• quote:

Orijinalden alıntı: Akasaruhlukiz

Okullar hala kafalarına göre takılıyor. Kocaeli üniverstesi Güz yarıyılından itibaren sayıyor. ne mana? Yıldız teknik sakarya marmara vs ek dönem verdi mesela. Bunlar nelerine güveniyor? Yök düzgün açıklama yapmadığı için kafalarına göre takılıyorlar.

https://forum.donanimhaber.com/azami-sure-icin-ek-sure-kampanyasi--150029809

konu ile ilgili wp ve telegram gruplarımız var katılır mısn ?

• kocaeli üniversitesi öğrencisiyim. 7 yılım doldu. öğrenci bilgi sisteminde ek sınav hakkı için ders seçimi yapabildim. ama ayrıca normal yarıyıl dersi seçimim ve harç yatırma da yapabiliyorum. anlamadım. her ihtimale karşı yarıyıl derslerini seçip harcımı yatırsam mı diyorum.

• murathanbirinci M kullanıcısına yanıt

bende o olmaadı işte. yarım dönem fazla dersim var (hatta 3 ders fazla diyelim).187 tl harç gözüküyor sadece ama ders seçimi yok. harç yatırsam seçebilir miyim acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: murathanbirinci

kocaeli üniversitesi öğrencisiyim. 7 yılım doldu. öğrenci bilgi sisteminde ek sınav hakkı için ders seçimi yapabildim. ama ayrıca normal yarıyıl dersi seçimim ve harç yatırma da yapabiliyorum. anlamadım. her ihtimale karşı yarıyıl derslerini seçip harcımı yatırsam mı diyorum.

ama ek sınav için para istemiş olabilirler tabi. bu okuldan her şey beklenir.

• Karabük ünide okuyan varsa, onlar 2014-2015 bahar döneminden itibaren sayacaklarmış.

oidb.karabuk.edu.tr
    ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI
    https://oidb.karabuk.edu.tr/icerikGoster.aspx?K=D&id=6228&BA=index.aspx
  • ben hala kocaeli üniversitesi bekliyorum.. rektör de anca hukuk fakültesini geziyor :/

• feedyourhead. F kullanıcısına yanıt

Normal dönem gibi yapamazlar hocam, yökün kararı var. Sınavlar azami öğrenim süresinin bitimini takip eden dönemin başında yapılır diye. Benim okulumda mesela temmuz içinde ilk sınavları yaptı, o hafta yök karar açıkladı azami süresi biten öğrenciler yaz okulu alabilir diye ben mesela o sayede sınavlara girmeye hak kazandım. Hatta bu yüzden sınavları bizim okulda 27-29 eylül ve 11-13 ekim olacak şekilde ertelediler. Ve iki ek sınav hakkınız var eğer size sadece bir tane açıklarlarsa söyleyin düzeltsinler çünkü bu üniversite personelleri insanlıktan anlamıyor. Benim hala sınava online mı yoksa yüzyüze mi gireceğim belli değil. Üstüne harç yatırma ile ilgili bir şey de demediler ve çarşamba son :) Yani istanbuldaysanız mümkünse gidin sıkıştırın çünkü telefon ve mail ile beceremiyorlar.

• kocaeli üniversitesinde azami sürem dolmasına rağmen ders seçimi yapabildim. harcımı yatırdım. danışmanım derslerimi onayladı. online ders sistemine kaydım yapılmış. elektronik ortamda derslere girebiliyorum.

• Arkadaşlar açıkçası hangi okulun ne halt yediği belli değil. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

• Arkadaşlar, yök daha önce alınmamış, alınıp devamsızlıktan kalınmış derslere de sınav hakkı vermiş. Atılma durumunda olan varsa buna bir baksın.

www.cumhuriyet.com.tr
    Son Dakika... YÖK'ten azami sürelerini dolduran öğrencilere 'ek sınav hakkı'
    https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye/son-dakika-yokten-azami-surelerini-dolduran-ogrencilere-ek-sinav-hakki-1873430
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.