Şimdi Ara

azarbaycan neden vize istiyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yanlışın var kardeşim Iran kesinlikle Azerbaycan a destek vermez. Çünkü iranin kuzeyi zaten Azeri toprağı. Türkiye den insanlar gitti Azerbaycana savaşmaya. Türkiye olmasa Ermeniler şuan bütün Azerbaycani alır Azerbaycan da Rusya kuklasi olurdu. Bölgede Rusya faktorunu unutma kardesim. Ermenistan a birsey olmuyorsa Rusya nın verdiği destektendir. Şii Sünni farketmez insan olsun bizim için o önemli. Farklılıklar zenginliktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilip bilmeyen konuşuyo ergenler

çünkü iran bu konuda azerbaycanı sıkıştırıyor. "onlara vize muafiyet olursa bizede olucak" diyor. iranda 20milyon azeri türkü var. irana kaldıramadığı için bizede kaldıramıyor. yoksa vize işi formalite. ben gürcistandan kara yolu ile geçecektim tiflis de bu konuyu araştırdım. hiç boşuna sınır kapısına gitmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marantz

bilip bilmeyen konuşuyo ergenler

çünkü iran bu konuda azerbaycanı sıkıştırıyor. "onlara vize muafiyet olursa bizede olucak" diyor. iranda 20milyon azeri türkü var. irana kaldıramadığı için bizede kaldıramıyor. yoksa vize işi formalite. ben gürcistandan kara yolu ile geçecektim tiflis de bu konuyu araştırdım. hiç boşuna sınır kapısına gitmedim.

Hocam sınırda mı oturuyorsunuz

• Dünyada ne kadar gerici adam varsa bizim topraklarda ondan vermiyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: lysipe

quote:

Orijinalden alıntı: marantz

bilip bilmeyen konuşuyo ergenler

Hocam sınırda mı oturuyorsunuz

HAYIR

rusya gürcistana gezmeye gitmiştim. dönüşte azerbaycana uğramak istediğimde bu konuyu araştırdım.

• Şurada arkadaş güzel açıklamıştı, okumanızı tavsiye ederim.

http://forum.donanimhaber.com/m_67656873/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz Kobra

quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

Hocam ikiside Rusya'nın evlatları olmasaydı çoktan kan gövdeyi götürmüştü. Arada öyle çatışmalar falan göstermelik, aldırış etmeyin onlara

Hak veriyorum sana yahu ermenilerin arkasında ruslar var ee rusya istese Azerbaycanı tuzla buz eder bak burada tıkandım işte ee niye yapmıyo

Bizden Korkuyo

• quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

Azerbaycan bolca şişirilmiş bir balondur. Asla Türkler ile bir kardeşlik ilişkisi olmadı, olamaz. Bizim siyasetçiler dost, kardeş diyerek onların en kötü zamanında het yardımı yaptılar, hala daha yapıyorlar ki bizden çok daha zenginler.

Adam bize vize vermez, her sene gaza zam koyar vs. Sonra biz dostuz, kardeşiz.

Zaten farka bakın; onların müttefiki Rusya, bizim amerika

Hükumetlerin çıkar ilişkileri bizi ilgilendirmez, kardeşiz biz. Boraltan olayı ve Ermeni sınır kapısını açma konusu zaten bizim en büyük yakın tarih ayıplarımızdandır ve bunlara imza atanlar da Türkler değil hükumettir. Ulusunu düşünen, ayrı düşen kardeşleri birleştirmeyi amaçlayan politikacılar olsaydı zaten bırak vizeyi, farklı sınırlar içinde olmazdık.

• azerbaycanin bizden istediği vize falan yok. kimse soylememis ama yanlış bilgi üzerinde tartışma yapmışsınız

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.