Şimdi Ara

Azerbaycan-Ermenistan Karıştı!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AZERBAYCAN ERMENI SAVASI BASLADI SIDDETLI CATISMALAR VAR 40 ERMENI OLDURULMUS 2 SEHIDIMIZ VAR. Allah bütün askerlimiz yanında olsun şehitlerimize Allah rahmet eğlesin.

Ermeniler 3 köyü boşalttı. 39 Ermeni askeri öldürüldü, 8'i esir alindi. Azerbaycan ordusu 3 yüksekliği ele geçirdi. Şu an cephede savaş devam ediyor.

http://millibilinc.com/haber-4478-azerbaycan_ermenistani_vuruyor_tikla_izle.html

Azerbaycan-Ermenistan Karıştı!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capped Twins. -- 25 Ocak 2014; 14:07:51 >

• Konuyla ilgili Türkçe kaynakların sadece güvenilirliği şüpheli haber siteleri olması, televizyonlarda konu hakkında en ufak bir bilgi bile görememem kafamı karıştırıyor. Tek bildiğim Ermeni askerlerin saldırısı sonucu açılan ateşte Azerbaycan'da bir çok ev ve okula mermi isabet etmesi ve şehit verdiğimiz. Eğer durum ciddiyse zamanlaması gerçekten manidar.

Edit:Konuyla ilgili birinci ağızlardan bunları buldum:

http://news.milli.az/politics/241879.html
    http://news.am/eng/news/190922.html
    http://en.trend.az/news/karabakh/2233816.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbek deliği pamukçuğu -- 25 Ocak 2014; 2:27:04 >

• Şimdi sureyi bırakıp kandaşlarımıza yardım etme zamanı... Ama başta ki Türk düşmanı olduğu için bu biraz zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Capped Twins.

Şimdi sureyi bırakıp kandaşlarımıza yardım etme zamanı... Ama başta ki Türk düşmanı olduğu için bu biraz zor.

şuandaki durum ateşkes ihlali gibi duruyor savaş gibi kelimelerle olayı büyütmeye gerek yok, çatışmalar bölgesel olarak kritik noktaya ulaşmadığı sürece üçüncü bir devletin askeri yardımlarla olaya müdahil olmaması daha iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BBC Azerbaycanca kanalında konudan bahsediliyor.
    Azeriler, ateşkes ihlalinin Ermenilerce
    uzun zamandır yapıldığını ama 1 haftadır ilk kez bu denli yoğun
    ateşe maruz kaldıklarını söylüyorlar.

3. taraflar başından beri konunun içinde değil
    TAM ORTASINDA duruyor zaten. ABD, Rusya ve Fransa
    o bölgede huzurun sağlanmasında en büyük engel.
    İsteselerdi, şimdiye değin Kafkaslarda tüm sorunlar çözülürdü.
    Çözülmeyen sorunlar, bazılarının ekmeğine yağ, bal, reçel,
    ne varsa sürüyor...
    Vicdanı olmayan güçlünün elinde oyuncak olmak
    böyle birşey olsa gerek.
  • ISIS kullanıcısına yanıt
    Türkiyenin başındakiler malesef Türk düşmanı bu tür haberleri asla basına yansıtmazlar internet olmasa hiç birşeyden haberimiz olmuycak. Kürtler yakında G.Doğuda özerklik istiycek ama seslerini çıkartmıyorlar çünkü kendi eliyle doğuda kürdistanı kurdurucaklar . Tayibin bugün ki sözleri Biz çöllerde deve koştururduk. Bu sözlerden ne kadar Türk düşmanı olduğu anlaşılıyor.
  • 42 İnsan ölmüş demek,bu çok üzücü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kosova' da Türk Televizyonu
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ŞOK oldum, 3. Dünya savaşını tetiklemez umarım. Hiç bir haber sitesinde yazmıyor ama bizimkilerden? Benim baktıklarım en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 25 Ocak 2014; 22:30:06 >
  • WirLieBen kullanıcısına yanıt
    Otobüs kazasında ölen vatandaşlarımıza bu kadar üzüldün mü acaba?
  • quote:

Otobüs kazasında ölen vatandaşlarımıza bu kadar üzüldün mü acaba?

ASLA ÜZÜLMEZ çünkü onlar türk , arkadaş türkler ölürse ve üzülürse marjinal olmaz çünkü türkler barbar türkler ölürde üzülürse hümanist olmaz türkler ölürde üzülürse faşist oluverir birden
  • Hümanistliğin altında farklı şeyler dönüyor hocam emin ol hümanistlik yapanlar faşist ve ırkçının önde gideni.
  • quote:

Hümanistliğin altında farklı şeyler dönüyor hocam emin ol hümanistlik yapanlar faşist ve ırkçının önde gideni.

o kesin hümanistler türkler ve müslüman dünyası hariç herkesi sevmeyi başardı
  • Bütün dünya olmuş Türk düşmanı biz kandaşlarımızı kollamazsak bizi kim kolluycak? Araplar zaten her zaman arkamızdan vuruyor Türkün Türktan başka dostu yoktur ben bunu bilir bunu söylerim Azerbaycan Türkiye tek yürektir!
  • yine Türkler tehdit altında ve biz yanımızdaki komşumuza müdahale etmeyeceğiz. Dünya Türk düşmanı bizimkiler Arap hayranı olmuş işe bak..
  • Buyur şimdi...

Bakalım birileri, arap ülkelerini dert edindikleri gibi "insancı" kesilip dert edinecekler mi? Hani dert edinmeyenlere kızarak "mezhepçisiniz" diye ironide bulunanlara sesleniyorum...

Acaba, Azerbaycan için "burada bir insanlık ayıbı var" denilip TV'lerde dert yanacak mı devlet büyüklerimiz?

Akan kanın durması için'li cümleler duyacak mıyız?
  • Tacizci veya katiller veya vb. dışında.
    ölen her masum insan için üzülürüm
    40 ermeni öldü 2 askerimiz şehid oldu gibi faşist cümleler kurmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WirLieBen -- 26 Ocak 2014; 0:54:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WirLieBen

Tacizci veya katiller veya vb. dışında.
    ölen her masum insan için üzülürüm
    40 ermeni öldü 2 askerimiz şehid oldu gibi faşist cümleler kurmam.

Ateşkesi ihlal etmeselerdi ölmezlerdi.Ayrıca bende üzülürüm ama orda ölenler masum mu suçlu mu bilmiyorum.Umarım iki tarafta barış içinde yaşar ve daha fazla kayıp olmaz.
  • WirLieBen kullanıcısına yanıt
    quote:

Faşist nedir?
    Faşist sadece kendi düşüncesinin doğru olduğuna inanan ve diğer insanların düşüncesine saygı göstermeyen hatta diğer insanları da kendi gibi düşünmeye zorlayan insana denir
    bu aralar çok moda oldu bu kelime önce bi anlamını öğrenin sonra önünuze gelene faşist dersiniz

• quote:

Şimdi sureyi bırakıp kandaşlarımıza yardım etme zamanı... Ama başta ki Türk düşmanı olduğu için bu biraz zor.

Azerbaycan K.K.T.C'yi tanımadığı için Türk düşmanı oluyor mu ?
  • Ermenistan aldığı toprakları geri verse sorun çözülür

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.