Bildirim
Azeri spikerden Sergen Yalçın'a cevap !
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ne diyo anlamadım -
SS ? -
quote:
Orijinalden alıntı: 0RK
SS ?
Video. -
quote:
Orijinalden alıntı: Shepard
ne diyo anlamadım
-
Azerbaycan'dan atarlı dakikalar.
Ama yazık lan üzülmüşler,birşey demiyorum -
Sergen haksız kısacası , azeri kardeşlerimizde haklı olarak gideri koymuş. -
Almanya 6 tane attı azerbaycana be yuh biz hem gol atamıyoruz hemde yeniliyoruz -
sergenin yorumculuk hayatı tam bir zibidilikten ibaret, önüne gelene hakaret ediyo, daha önce de maldonadoya tipi urfalılar gibi zaten kendi de anca urfaspor da oynar demişti.
ama benim sinir olduğum nokta şu; şimdi bir alman yorumcu çıkıp türkiyeyi aşağılasa biz ne deriz? işte almanlar bizi hor görüyolar falan deriz demi? muhtemelen azerbaycanda da sergenin saygısızlığını türkiyeye maleden birçok kişi vardır neyazıkki.
azeri spikerin konuşması da nekadar saygılı, sergen abi diye hitabediyo, ve kesinlikle kırıcı bir şekilde kabadayı üslubuyla konuşmuyo. neyazıkki utandım bu video yu izleyince.
paylaşım için teşekkürler bu arada -
bide ne dediğini anlasak ayarı falan da anlayacağız ama... -
Sergen:
Azrbeycan maçında Volkan Şen de oynar, biraz zayıflasan sende oynarsın bende oynarım yani bizde oynarız yani Azerbaycan maçında çok zor değil yani... biz hertürlü kötü şarta rağmen, kim oynarsa oynasın, ne olursa olsun, biz Azerbeycan'ı yeneriz.
Azeri spiker:
Sergen Yalçın'ın bu açıklamaları çok gıcıklandırdı Azerbeycan'lı futbolseverleri, aslında Sergen Yalçın'ın Azerbeycan'ı zayıf görmesi çok önemli değil, ama oyundan evvel Azerbeycan mazerbeycan demesi çoklarının hoşuna gelmedi (hoşuna gitmedi) Ama bizimde sözlerimiz var: Sergen abi dediki; biz Azerbeycan'ı yeneriz... yenemedi, biz yendik sizi. Sergen abi dediki ben bu halimle çıkp oynayabilirim, siz oynamadınız ama Altıntop oynadı, en yüksek formdaki oyuncular oynadı ama beceremediniz...
koyuyla gösterdiğim kısım herşeyi anlatıyo. adamın derdi ergen gibi laf koymaktan çok, sergenin seviyesiz konuşmalarından duydukları rahatsızlığı dile getirmek. ve bunu çok düzgün bir üslupla yapıyolar
-
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerinanç
bide ne dediğini anlasak ayarı falan da anlayacağız ama...
Ayar yazdım da aslında başlıktaki gibi cevap desek daha doğru.
Anlamadım yazanlar hiç mi birşey anlamadı? En azından konuyu anlamışlardır. Yukarıda da arkadaş yazmış. Sergen "bu maç çantada keklik" diyor. Bir de "Azerbaycan mazerbaycan yeneriz bunları" gibilerinden bir ifade kullanmış. Adamların haklı olarak gücüne gitmiş. Yendikten sonra noldu her türlü yenerdiniz demeye getirmiş.
Seviyorum şu Azerileri. Bu maçtan önce NTVSpor Azerbaycan'a gidip sokaktaki insanlarla röportaj yapmıştı. Hepsi tahminlerinde Türkiye yener demişti ve hepsi dostluk mesajları veriyordu. Adamlar Türk'lere bu kadar sempati duyarken bizim yorumcularımızın kendilerini küçümseyip bu tür ifadeleri kullanması yanlış. Futbol yine sahada oynandı ve adamlar yendi işte bizi.
01001101, dediklerine katılıyorum.
-
iyide maçtan önce hepimiz sergen gibi düşünüyoduk yalan mı?
iddada evini satıp azerbaycana vereniniz vardı da ben mi bilmiyorum ? -
quote:
Orijinalden alıntı: inonu88
iddada evini satıp azerbaycana vereniniz vardı da ben mi bilmiyorum ?
hocam azeri spikerin dediklerini dinlememişsin sanırım.
maçın favorisi türkiyedir, %90 türkiye kazanır demek farklı, sergen gibi aşağılayıcı konuşmak farklı.
zaten azeri spiker segenin türkiyeyi açık ara favori göstermesine değil, azerbeycan mazerbeycan diye alaycı şekilde konuşmasına kırıldık diyo -
Ayarı vermiş, iyi de etmiş. -
sergeni programına çıkaranıda -
niye geri döndün sergen -
quote:
Orijinalden alıntı: inonu88
Biz düşünebiliriz. Sergen de düşünebilir ve bunu dile getirebilir. Ama onları küçümseyecek şekilde konuşamaz. Sergen ile biz bir olsak kendisi o koltukta oturup yılda o kadar parayı cebe indiremez. -
haklısınızda sergenin azerbaycana bi kini olduğunu sanmıyorum, çokta abartılı bişey dememiş bence, kazanamasalardı spikerin gıkı çıkmazdı bence.
ztn 100 yılda olucak bişey oldu, kazanan hep haklıdır diycek bişey yok. -
Belçika-Azerbeycan maçını azeri televizyonundan izlediğimde Azeri spikerin temennisi hiç olmazsa berebare kalıp türkiyeyi yukarı
taşıyabilsek şeklindeydi.
Benzer içerikler
- 20 yaşında futbolcu olunur mu
- 2. lig futbolcu maaşları
- bal ligi maaşları
- trt frekans 2024
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X