Şimdi Ara

Azeroth Sohbetleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
1
Favori
5.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Legion eklenti paketi öncesi hangi karakteri main seçelim?

Keyifli seyirler...

• videolar gerçekten çok hoş hepsini bi çırpıda bitirdim, devam etmeniz ümidiyle..
  • Mesleğinizi öğrenebilirmiyim ? Eğitim fakültesi mezunumusunuz ?
  • Merhaba, Bilgisayar mühendisiyim.
  • Bu haftasonu yayınımızda Uther the Lightbringer'ın hikayesini ve paladinliğin doğuşu ile ilgili tarihi anlatacağız. Sakın kaçırmayın...

https://www.facebook.com/egzolinas/photos/a.956835427686186.1073741828.956134951089567/988535674516161/?type=3&theater
  • Haftasonu Uther the Lightbringer hikayesi hakkında konuşmuştuk. Kaçıranlar buyursunlar...

• Son yayınımızda noobluk anılarımı paylaşmıştım, çok keyifli bir streamdi.

İyi seyirler...

• Abi yayınlar çok güzel gidiyor daimi olur umarım.
  • Çok teşekkür ederim. Beğendiğine sevindim. Yayınların devamı gelecek... :)
  • Oldukça başarılı buluyorum, bugün Varian'ı izledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 26 Nisan 2016; 8:37:04 >
  • Teşekkürler. Beğendiğine sevindim. :)
  • Azeroth Sohbetleri 12. bölümümüz yayınlandı... Garrosh Hellscream'in hikayesini anlattık. Kahraman büyük olunca video da biraz uzun oldu. Keyifli seyirler...

• benim buraya yaptığım yorum silinmişti saçma sapan, neyse tekrar edelim, achi kastığın zaman da takip ediyordum, videoları da başarılı buldum, tebrikler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim ilgin için...
  • Azeroth Sohbetleri
  • Videoları izledikten sonra tekrar hesabı açtırıp üstüne legion ön siparişi verdim. Bu videoların bana 60 euro zararı oldu. tabi şaka bir yana devam etmesini diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 28 Nisan 2016; 17:29:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psikotrex kullanıcısına yanıt
    :) Aramıza hoşgeldin... Sohbet için yayınlarımıza da bekleriz o zaman ...
  • Bi video daha gelmiş, çayımı hazırlar izlerim şimdi.... güzel oluyor videolarınız hocam
  • bugün yayın olursa ilk defa canlı izleyeceğim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProHookBlitz

Sen şu facebook grubu olup millete ego kasan mirac değilmisin öyle olmasa belki vaktimi ayırıp videolarına göz atabilirdim

Benim kendi facebook grubum yok ama evet Dede Network adminlerinden biriyim. Facebook gruplarındaki kuralların doğru yürüyüp üyelerin düzgün paylaşım yapmasından sorumluyuz. Beni tanıyan bilir egomu törpülemiş bir insanımdır ben :) Öyle bir çıkarım yaptıysan konuyu bilmiyorum ama muhtemelen bir yanlış anlaşılma olmuştur. Örnek verebilirsen açıklamasını yapabilirim...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.