Şimdi Ara

Azeroth Sohbetleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
1
Favori
5.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hatırlayanlarınız bilirler, daha önce "Zolegin'in Achievement Yolculuğu" adında başlattığım blog projesine bazı sağlık nedenlerinden ötürü ara vermek zorunda kalmıştım. Şimdi de biraz daha elimi taşın altına koyarak yepyeni bir oluşum içerisine girdim. Role Play anlamında Zolegin'i ebedi yolculuğuna uğurlayarak açtığım yeni hesapta Zolegin'in intikam yemini etmiş babası Egzolinas olarak oyuna yeniden döndüm. Daha önce blogumda anlattığım hikayeler sizlerin de desteğiyle çok büyük beğeni kazanmıştı bunun için teşekkürlerimi sunuyorum ve artık ben de bu hikayeleri daha interaktif bir şekilde paylaşmayı planlıyorum.

Yaklaşık 1 aydır Twitch yayınlarında "Azeroth Sohbetleri" adı altında bir program yapıyorum. Yayınımızda facebook sayfam üzerinden sorulan sorulara veya değinilmesi istenen hikayelere değinip Warcraft Lore'u hakkında bilgi sahibi olmak isteyen tüm oyuncularla sohbet ediyoruz. Yayında bir ana hikaye üzerinden lore bilgisi verdikten sonra chat ile Soru Cevap yapıyoruz. Genel anlamda hikaye üzerinden konuşsak da oyunla ilgili her türlü soruyu (classlar, mekanikler, pve/pvp) da tartışıyoruz. Gelen olumlu geri bildirimlerden ötürü bu yayınımızı haftalık bir formata aldık. Geçen haftadan itibaren her Cumartesi saat 23:30'da twitch'te Azeroth Sohbetleri'ni izleyebilirsiniz... Ayrıca sohbetlerimizin önemi parçalarını her Pazartesi Youtube kanalında video olarak da izleyebilirsiniz.

Bana destek olmak isteyen herkesi facebook sayfamı beğenmeye ve twitch'de takip etmeye davet ediyorum... Aşağıda bana ulaşabileceğiniz sosyal medya uygulamalarımın listesi ile örnek bir sohbet videosunu da izleyebilirsiniz... Bu postun altında benimle ilgili DH üyelerine bilgilendirmelerimi de yapacağım...

Aranıza yeniden dönmek çok güzel.. :)

Facebook: /egzolinas
    twitch: /egzolinas
    Twitter: @egzolinas
    Youtube: Egzolinas Gamer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egzolinas -- 4 Mart 2017; 15:30:21 >

• aynı btag ile devam di mi hocam? takipteyiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O hesabı kapattık. Farklı battle tag ile devam ediyoruz. :)
  • Hocam ya kamera ve fps biraz daha iyi olsa tadından yenmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet haklısın. Internet ile ilgili problemlerim var. Maalesef internetim stream yayını yapacak kadar verimli değil. :)

Servis sağlayıcımla görüşüyorum ama düzeltilebilmesi biraz sorun.
  • bu cumartesi firsat bulursam bir katilmayi deniyeyim :)

• Saat 23:30'da Azeroth Sohbetleri'nde World of Warcraft Chronicles ile değişen hikayeyi konuşacağız. Herkesi bekliyorum.
  • Dün Azeroth sohbetleri'nde değişen Lore üzerinden sohbet etmiştik... Kaçıranler veya yeniden izlemek isteyenler buyursunlar efendim.

• Azeroth Sohbetleri 7. Bölüm Role Play nasıl yapılır videosu sizlerle keyifli seyirler. Broxigar videosu da yolda...

• Bu hafta Azeroth Sohbetlerine Lady Sylvanas Windrunner konuk olacak...

26 Mart Cumartesi saat 23:30'da sakın kaçırmayın...

:)
  • Çalışmalarınızın devamını diyorum, emeğinize sağlık.
  • Çok teşekkür ederim...
  • Merhabalar,

Haftasonu çok güzel bir yayın oldu. Sylvanas'ın hikayesini anlattık. İlginiz için çok teşekkür ederim.

Hikayenin ilk bölümünü izleyebilirsiniz. İkinci bölüm de çok yakında geliyor...

• Egzolinas kullanıcısına yanıt
    Sylvanas'ın hikayesini tamamen bildiğimi sanıyordum yeni bilgiler edindim, devamını bekliyorum hocam.
  • Teşekkür ederim. Beğendiğine sevindim.

Bu akşam 2. bölümü de yayınlayacağım...
  • Egzolinas kullanıcısına yanıt
    Abi tesekkurler o gun sıkılmadan nasıl ızledıysem bugun ılk bolumude oyle ızledım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frozen88 -- 28 Mart 2016; 23:29:30 >
  • Sylvanas Windrunner'ın hikayesinin 2. bölümü de yayınlandı... İyi seyirler.

• Hocam sylvanas videosunun ilk partini izledim. Gercekten cok begendim.

Hikayenin neredeyse hepsini bilmeme ragmen video hic sikmadi. Anlatisin ve seviyeyi hep yuksek tutman cok guzel. Devamini bekliyoruz:)

2.ye basliyorum simdi, balnazarin olumunden sonrasina cok hakim degilim bakalim neler ogrenicez:D

• 2. Vidoyuda izledim. Muazzam olmus keske legion da hikayeye nasil bir katkisi olacak rolu ne olacak dedikodular neler onlardan da bahsetseydin ama onun disinda cok iyiydi.

Sinav haftam bitse de onceki videolari da izlesem.

• Merhaba,

Videoları beğendiğine çok sevindim. Aslında yayın esnasında Sylvanas ve Legion'daki geleceği ile ilgili konuştuk. Fakat Youtube aktarımı yapmadım. İstersen twitch.tv/egzolinas adresindeki arşiv videolarında yaptığımız sohbeti dinleyebilirsin.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.