Şimdi Ara

Azıcık akıl sahibiysem şu tavsiyemi dinleyin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
5
Favori
2.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yazdıklarına katılmadığımdan değilde merak ediyorum hiç yurtdışına çıktın mı?
    dediklerini yapmak o kadar kolay mı?Burada belli yaşa gelmiş insanlar dil bilmez iz bilmez
    okul denklikleri yok kalacak yerleri yok ceplerinde belli parayla gitmeleri lazım
    avrupanın her tarafı mülteci dolu zaten ırkcılık zirve yapmış
    asya veya amerika desen çok daha zor oralarda iş bulmak
    akraba yoksa bu dediklerini çok kalifiye insanlar yapabilir anca
  • hocam ben 2007den beri yurtdışımdayım. ülke de değiştim. sana şu kadar söyliyim paran varsa atıyorum 500bin ile 1milyon dolar arası paran varsa en güzel yer türkiye. paran 1milyon dolardan fazlaysa avrupa 2milyon dolardan fazlaysa amerikaya yerleşebilirsin.

paran 100bin dolar altı ise ve daha kısa zamanda bişeyler olsun diyorsan mecburen yurtdışına çıkıcan ve süper hayatında olmaz.gençliğini satar biraz bişey yaparsın işte... bu sırada çok da ezik duruma düşersin. kolay sanıyorsun herşeyi uzaktan.. sanma ki yurtdışındaki herkes eyfel kulesinin dibinde kafede oturup kahvesini yudumlayıp çiçekleri inceliyor. parası olana heryer güzel. olmayana da heryer kötü.nereye gidersen git.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi em2018 -- 30 Mayıs 2018; 8:54:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B81DB4D44

Hacım; burada değerlendirmen gereken nokta hangi tarafta olduğum değil, alıntı yapmış olduğum aforizmanın haklılığı yada haksızlığıdır. Ülkesi için hayatında oturduğu yerden eleştirmekten başka bir b.k yapmayan insanların yok oraya kaçın, yok buraya kaçın sözleri maalesef çok samimiyetsiz...
    Birçok Akp li arkadaşı ikna etmeye çalıştım ama olmadı, mitinglere katıldım, hep oy verdim, daha fazla ne yapabilirim? Ne yapmalıydım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.