Şimdi Ara

Azir hakkında sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nashor un pasifi askerlerinde işe yaramadığı halde çıkmak mantıklımı ?
    ilk olarak q mu yoksa w mi full lucez seçemedim ?
    ve sizce birebirde kötü değilmi oynarken çok zorlanıyorum

• Pasifte cdr as dönüstügü icin almak mantikli gibi. Ben ilk Q fullüyorum. Hem dürtmek rahat oluyor hem farm yapmak. Azir de bence lane herosu degil fight herosu. Oyun basinda gücü fazla olmadigi icin lanede pasif kaliyorsun. Bu yüzden zorlanmis olabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım faker ın azir oyayışını izledim çıkardım bişeyler nasıl oynayacağım hakkında
    ama ciddi manada iyi heroymuş çözmeye başladım heroyu quadra bile attım az önce :D
  • Build olarak karşımda ap varsa athene ad varsa morello ile başlıyorum.İkinci olarak zhonya alıyorum.Gerisi karşıya göre işte kafana göre takıl.Sabit buildim yok.
    Lane de askerleri minyonların arkasına atıp askerler le farm yapıcaksın.Rakibin farmını bile engelleyebilirsin bu şekilde.İlk itemden sonra sürekli q spamlamazsan fazla mana sorunun kalmaz.Q ile dürtüceksin manana göre.Zhonyadan sonra rahatlarsın.Q ile fakibi kule altınadayken bile dürtebilirsin ve askerlersayesinde ap ler arasında iyi bir kule alma hızına sahipsin.TF de üstüne atlayan bir suikastci varsa u ile yaklaştırma.Kaçarkende yapabilirsin.W ile duvarın arkasına asker atıp el ile kaçabilirsin.Kaçarken her zaman askerilerin arkanda dursun rakibin canı azsa kovalamayıbile keser.Skill olarak önce q sonra e fulluyorum.E fullersen kalkanı kullanmak zorundasın.Ben çok kullanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.