Şimdi Ara

AZİZ BAŞKAN TEK ÇIKAR YOLUN BIRAKMAK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: InFlames1907

quote:

Orijinalden alıntı: Aybala5

quote:

quote:

Aziz başkan daha ne yapsın bende onu anlayabilmiş değilim hadi provakatörleri kenara koy ey fenerbahçeli adam çalışıyır çabalıyor Fenerbahçe için veriyor cebinden kötü oluyor herkesle, sen daha mutlu olmuyosun 2-3 maca bakma şike mike hikayeleri olmasaydı makası acmıs gidiyoduk süreç bizi 2-3 yıl geri götürdü. Cas dan kotu sonuc cıkarsa dahada artar Büyük Başkan dır sahip çıkalım.

Kullandığın maddeyi pm alabilir miyim iyi kafa yapıyormuş

Senin almana gerek yok devam

Şu durumda azizi savunan biriyle tartışacak değilim çünkü beyninizi kullanmıyorsunuz

Yaw sen tartışsan nee tarışmasna nee, Aziz Başkan ı ben destekliyorum gerekçesi bende kalsın boşver sen beyninin üzerinde oturmaya devam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aziz başkan daha ne yapsın bende onu anlayabilmiş değilim hadi provakatörleri kenara koy ey fenerbahçeli adam çalışıyır çabalıyor Fenerbahçe için veriyor cebinden kötü oluyor herkesle, sen daha mutlu olmuyosun 2-3 maca bakma şike mike hikayeleri olmasaydı makası acmıs gidiyoduk süreç bizi 2-3 yıl geri götürdü. Cas dan kotu sonuc cıkarsa dahada artar Büyük Başkan dır sahip çıkalım.

Kullandığın maddeyi pm alabilir miyim iyi kafa yapıyormuş

Senin almana gerek yok devam

Şu durumda azizi savunan biriyle tartışacak değilim çünkü beyninizi kullanmıyorsunuz

Yaw sen tartışsan nee tarışmasna nee, Aziz Başkan ı ben destekliyorum gerekçesi bende kalsın boşver sen beyninin üzerinde oturmaya devam.

Bana bu lafı senin gibi birinin söylemesi çok ironik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  AZİZ BAŞKAN TEK ÇIKAR YOLUN BIRAKMAK
  • aziz yıldırım ısrar ettikçe daha da kötü ortamlarda ve şekilde başkanlıktan ayrılmaya yaklaşıyor. bir zamanlar efsaneydi. şimdiki hali çok farklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALEXİST

quote:

Başkana değil FENERBAHÇE'ye sahip çıkalım.Daha ne yapsın cümlesini kurabilmek için gerekçe olarak gördüğün,Aziz Yıldırım'ın icraatlerini anlatır mısın ? Tesis yaptı,Topuk Yaylası'nı yaptı bla bla değil mi ? Eyvallah teşekkür ederiz ama herşey tesisten ibaret değil gördüğümüz gibi.Ki o olmasaydı da gidip sokakta futbol oynamazdı bu takım,Beşiktaş,Galatasaray sokakta mı antrenman yapıyor ? Onların başında Aziz Yıldırım yok.Dünyada takımı için bu kadar para harcayan bir taraftar yoktur belki de,Fenerbahçe maddi gücünü taraftarından alır,onun aldığı biletlerle,formalarla vs. para kazanır bu takım.Yok zengin işadamlarımız var falan demeyin,kimse babasının hayrına kulübe cebinden para aktarmaz,elbet vardır bir sebebi,kaz gelecek yer meselesi...Aziz Yıldırım'ın sayesinde de bir miktar kazanıyordur elbette.Ama Aziz Bey bu paraları doğru kullanamıyor malesef.Gereksiz sürüyle topçuya akıttığımız paralar ortada,hep dediğimiz gibi Aziz Yıldırım bu kulübün ekonomisini düzeltti zannederken belki de gereksiz harcamalarla sandığımız gibi kârda değiliz.

Her neyse demek istediğim bu da değil.Eskiden yaptığı hataları-doğruları falan da bi kenara koyalım.Başkan içeriden çıktığı andan itibaren ne kazandırdı bize ? İleriye mi gittik,yoksa geriye mi gidiyoruz ? Çıktığından beri mantıklı bir açıklaması-hareketi var mı ?İçeride kalmak kolay değil elbette,insanın psikıloji bozulur,onun da bozulmuş olabilir doğal olarak,e sağlıklı düşünemeyen bir insan nasıl olumlu etki edebilir bu takıma ? Çıktığı günden beri verdiği vaatleri söyleyeyim sana, ''3 tane çok büyük projemiz var,1 ay sonra açıklayacağız,herkes şok olacak.'',''Dünya Fenrbahçe'yi konuşacak.'' dedi.Bunda bir nebze de olsa haklı çıktı ya neyse...''Konuşursam yer yerinden oynar Türkiye sallanır.''Gerçekten etkileyici,olayları tüm çıplaklığıyla anlatan bir açıklaması oldu mu ?-Hayır.Alex olayında kriz yönetimini eline yüzüne bulaştırdı mı ? ''Boşuna kıçınızı yormayın ben ne dersem o (!) '' dedi mi ? ,Her ne kadar sevmesem de ''Aykut Kocaman ben burda olduğum sürece burada'' dedikten 2 hafta sonra görevine son vermesi tutarlı bir davranış mıdır ? Taraftarı eline mikrofon alıp azarlamasını söylemiyorum bile. Belki haklı belki haksız o konuya girmiyorum onun için içeriden çıktıktan sonraki süreci yazıyorum şuan,bu davranışlar bize zarar vermedi mi ? Hep kendi piyonu olabilecek teknik adamlar getiriyor bu takımın başına,kendi istediği gibi yönetebilmek için,ne Ersun Yanal ne Aykut Kocaman bu takımın teknik direktörü olabilecek kapasitede değillerdi,geçmişte hangi taımları çalıştırmışlar,bize daha büyük,daha kariyerli teknik adamlar gerekli,ama Aziz Bey sözünü geçiremeyeceği kişileri getirmedi.

Üstelik o burada olduğu sürece herkesin gözü üzerimizde,bi yanlışlarını görsek de hemen çullansak üstlerine diye bakıyorlar.Diğer takımların antipatisini kazandık en ufak tökezlememizi bekliyorlar,sırf Aziz Yıldırım başımızda diye.Zamanında bıraksaydı ve deseydi ki ''Çok sevdiğim Fenerbahçe benim yüzümden zarar görüyor,bu nedenle başkanlığı bırakıyorum ama suçsuzum ve aklanınca tekrar başkanlık için aday olacağım'' deseydi kimse bişey diyemezdi,bu kadar ceza almazdık,herkesin gözü üzerimizde olmazdı.Ama o Fenerbahçe'nin gücünü kullanmak istedi,normal bir vatandaş olarak yargılanmak mı daha kolay yoksa Fenerbahçe Başkanı olarak mı...Eğer ki bıraksaydı 1 ya da 2 sene geriye giderdik,ama şu durumda 5-6 sene geriye gidebiliriz çıkacak herhangi bir olumsuz kararda.

Ama ''Aziz Yıldırım istifa ederse cemaat falan amacına ulaşmış olur istedikleri kişiler Fenerbahçe'nin başına geçer'' gibi bir düşünceniz varsa da rahat olun.Bu kulübün sahibi taraftardır ve öyle bir durumda gerekli tepki ortaya koyulur.Kimse gelipte ''Hoop artık ben başkanım ona göre !'' diyemez,dedirtmeyiz.

Dersen ki istifa etmesi şikeyi kabullendiğimiz imajını yansıtır,eğer ki cidden şike yapılmamışsa zaten mahkeme sonunda aklandığı zaman, bunu diyenlere kapağı yapıştırırız.Dediğim gibi istifa ederken yukarıda yazdığım ''Fenerbahçe zarar görüyor,aklanacağım ve tekrar aday olacağım'' cümlesine kimse bişey diyemez.

Uzun yazdım biraz kusura bakma,ama sahip çıkmamız gereken bundan sonra sadece Fenerbahçe.

Arkadaş bak başkan bir çok mali kurulda odemeleri ifşa etti kendi gibi zengin fenerbahcelilerden desteklerde aldık hepsi kayıtlı bunu zaten sende söylüyosun klub un tek kurusu değil. Gereksiz sürüyle topcu alınmış olabilir ama bu son yıllarda surec sonrası yapıldı hızlı cozumler almak için para harcamayı bilmiyor dediğin adamın en ii bildiği şey klubu malı olarak bir noktaya getirmesi. Yazdıgın cogu sey süreç sonrası hatalar öncesinde rakip falan yoktu millet dusmeye oynuyordu hatırla. Antipati vs demişin kimin umrunda başarı istenmez tabiki salla rakibin sempatisini ki gördük bizi şikayet eden hainleri. Şimdi herşeyi bırak şuna bak neden bu adamı gönderilsin diye rakiplerde bu formlarda bile propaganda yapıyor bunu dusun. Ben başkan a güveniyorum hatalar elbette var ama zor zamanda bırakmadı, bizde bırakmamalıyız oyunlara gelip başkanı, şike mike yalan ne var 600 sayfalık tapelerde hani kimle hangi maç izleyelim. Ama ne hale getirdiler yoksa başarısı falan yok rakibin ortada rekabet sartları bozuldu bak arena yolu stadı maliyeti ney. Bizim stad nasıl yapıldı neyle kimin parasıyla. Bir alex konusunda bizi üzdü, hataydı O da farkında, Neyse konu cok ben destekliyorum biraz zabırlı olucaz yaşanmışlıklar var ve klub tarihi biraz sabırlı olucaz ınsallah guzel gunler gelıcek.

• Bırakması konusunda herkes hemfikir de biraz da nasıl bırakabileceğini tartışsak
  • up

• Tek hedefi galatasaray maçlarıydı.

Halbu ki Avrupa için önemli işler yapabilirdi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.