Şimdi Ara

AZİZ BAŞKAN TEK ÇIKAR YOLUN BIRAKMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kulübümüze Tesisleşme haricinde bir başarı kazandıramadı.
    Birçok hocayı tabiri caizse pisi pisine gönderdi.
    Oyunculara karşı psikolojik baskı uyguladı.
    Efsane Alex i gözünü kırpmadan harcadı.
    Şike olayları davalar vs vs yorgun düştü.
    Şimdi sadece gs ye inat olsun diye Arda transferi için çabalıyor hayır bizim Ardaya ihtiyacımız yok.
    Taraftarın gözünü butür transferler ile boyayamazsın.
    He defasında bu büyük taraftarı kahretti olmadı başkanım ve olmuyor Fenerbahçe için lütfen artık bırak o koltuğu.

• Aziz başkan olduğu sürece fener siddin sene gsyi geçemez. Adamın gs takıntısı fenere zarar veriyor yıllardır. Böyle bi başkan okadar sene nasıl oturmuş o koltukta hayret .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aziz uefadan men yemeden ve bunun üzerine türk mahkemeleri ona ağır ceza kesmeden fbden GİTMEZ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: 09aslancimbom1905

aziz uefadan men yemeden ve bunun üzerine türk mahkemeleri ona ağır ceza kesmeden fbden GİTMEZ....

bi sor bakalım akibeti neymiş sizin maaşlı eleman biliyodur
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Chevin

quote:

Orijinalden alıntı: 09aslancimbom1905

aziz uefadan men yemeden ve bunun üzerine türk mahkemeleri ona ağır ceza kesmeden fbden GİTMEZ....

bi sor bakalım akibeti neymiş sizin maaşlı eleman biliyodur

suyu ısındı diyor sevinsin fenerliler diyor
  • Arda konusunda katılmıyorum hocam, Arda'ya ya da onun tipinde bir oyuncuya ihtiyacımız var bence.
  • Ben Fenerbahçe için hapis yattım siz ne yaptınız!! der bir AY atasözü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bşakan demeye bin şahit gerek.
  • Aziz başkan bizi bjk ye çevirmeden gitmeyecek arkadaşlar herkes kafasına soksun bunu
  • Aziz başkan daha ne yapsın bende onu anlayabilmiş değilim hadi provakatörleri kenara koy ey fenerbahçeli adam çalışıyır çabalıyor Fenerbahçe için veriyor cebinden kötü oluyor herkesle, sen daha mutlu olmuyosun 2-3 maca bakma şike mike hikayeleri olmasaydı makası acmıs gidiyoduk süreç bizi 2-3 yıl geri götürdü. Cas dan kotu sonuc cıkarsa dahada artar Büyük Başkan dır sahip çıkalım.
  • Aziz büyük adammış.. Bükemediğimiz bileği öpmek gerek.. Bu liseciler öptürüyor bize yapacak bir şey yok.. :( böl ve yöneti yine gerçekleştirdi.. Bizim için bu sene gitti ve bu sefer elimizde hakiki Galatasaraylı yerli kadroda arada bir şeyler alalım.. Aysal ve lisecilerin kibiri ve aziz in oyunları bitirdi bizi.. Yazıyorum buraya şimdi burada küfrettiğiniz bu adama önümüzdeki sene eskisi gibi hayranlıkla methiyeler düzeceksiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

Aziz büyük adammış.. Bükemediğimiz bileği öpmek gerek.. Bu liseciler öptürüyor bize yapacak bir şey yok.. :( böl ve yöneti yine gerçekleştirdi.. Bizim için bu sene gitti ve bu sefer elimizde hakiki Galatasaraylı yerli kadroda arada bir şeyler alalım.. Aysal ve lisecilerin kibiri ve aziz in oyunları bitirdi bizi.. Yazıyorum buraya şimdi burada küfrettiğiniz bu adama önümüzdeki sene eskisi gibi hayranlıkla methiyeler düzeceksiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Aybala5

Aziz başkan daha ne yapsın bende onu anlayabilmiş değilim hadi provakatörleri kenara koy ey fenerbahçeli adam çalışıyır çabalıyor Fenerbahçe için veriyor cebinden kötü oluyor herkesle, sen daha mutlu olmuyosun 2-3 maca bakma şike mike hikayeleri olmasaydı makası acmıs gidiyoduk süreç bizi 2-3 yıl geri götürdü. Cas dan kotu sonuc cıkarsa dahada artar Büyük Başkan dır sahip çıkalım.

Kullandığın maddeyi pm alabilir miyim iyi kafa yapıyormuş

• Gs = adnan polat değişimi nasıl dönüm noktası olduysa, fb = aziz değişimi de öyle olacak. Fakat gel gelelim bu adamı devirecek kimse yok. Fbliler için kötü bir durum bence. Ama merak etmeyin az kaldı, bizim 4. yıldızı taktığımızı da gördükten sonra devirirsiniz

• Aziz Yıldırım başkan Galatasaray şampiyon
  • İnşallah gitmez.
  • quote:

Aziz başkan daha ne yapsın bende onu anlayabilmiş değilim hadi provakatörleri kenara koy ey fenerbahçeli adam çalışıyır çabalıyor Fenerbahçe için veriyor cebinden kötü oluyor herkesle, sen daha mutlu olmuyosun 2-3 maca bakma şike mike hikayeleri olmasaydı makası acmıs gidiyoduk süreç bizi 2-3 yıl geri götürdü. Cas dan kotu sonuc cıkarsa dahada artar Büyük Başkan dır sahip çıkalım.

Başkana değil FENERBAHÇE'ye sahip çıkalım.Daha ne yapsın cümlesini kurabilmek için gerekçe olarak gördüğün,Aziz Yıldırım'ın icraatlerini anlatır mısın ? Tesis yaptı,Topuk Yaylası'nı yaptı bla bla değil mi ? Eyvallah teşekkür ederiz ama herşey tesisten ibaret değil gördüğümüz gibi.Ki o olmasaydı da gidip sokakta futbol oynamazdı bu takım,Beşiktaş,Galatasaray sokakta mı antrenman yapıyor ? Onların başında Aziz Yıldırım yok.Dünyada takımı için bu kadar para harcayan bir taraftar yoktur belki de,Fenerbahçe maddi gücünü taraftarından alır,onun aldığı biletlerle,formalarla vs. para kazanır bu takım.Yok zengin işadamlarımız var falan demeyin,kimse babasının hayrına kulübe cebinden para aktarmaz,elbet vardır bir sebebi,kaz gelecek yer meselesi...Aziz Yıldırım'ın sayesinde de bir miktar kazanıyordur elbette.Ama Aziz Bey bu paraları doğru kullanamıyor malesef.Gereksiz sürüyle topçuya akıttığımız paralar ortada,hep dediğimiz gibi Aziz Yıldırım bu kulübün ekonomisini düzeltti zannederken belki de gereksiz harcamalarla sandığımız gibi kârda değiliz.

Her neyse demek istediğim bu da değil.Eskiden yaptığı hataları-doğruları falan da bi kenara koyalım.Başkan içeriden çıktığı andan itibaren ne kazandırdı bize ? İleriye mi gittik,yoksa geriye mi gidiyoruz ? Çıktığından beri mantıklı bir açıklaması-hareketi var mı ?İçeride kalmak kolay değil elbette,insanın psikıloji bozulur,onun da bozulmuş olabilir doğal olarak,e sağlıklı düşünemeyen bir insan nasıl olumlu etki edebilir bu takıma ? Çıktığı günden beri verdiği vaatleri söyleyeyim sana, ''3 tane çok büyük projemiz var,1 ay sonra açıklayacağız,herkes şok olacak.'',''Dünya Fenrbahçe'yi konuşacak.'' dedi.Bunda bir nebze de olsa haklı çıktı ya neyse...''Konuşursam yer yerinden oynar Türkiye sallanır.''Gerçekten etkileyici,olayları tüm çıplaklığıyla anlatan bir açıklaması oldu mu ?-Hayır.Alex olayında kriz yönetimini eline yüzüne bulaştırdı mı ? ''Boşuna kıçınızı yormayın ben ne dersem o (!) '' dedi mi ? ,Her ne kadar sevmesem de ''Aykut Kocaman ben burda olduğum sürece burada'' dedikten 2 hafta sonra görevine son vermesi tutarlı bir davranış mıdır ? Taraftarı eline mikrofon alıp azarlamasını söylemiyorum bile. Belki haklı belki haksız o konuya girmiyorum onun için içeriden çıktıktan sonraki süreci yazıyorum şuan,bu davranışlar bize zarar vermedi mi ? Hep kendi piyonu olabilecek teknik adamlar getiriyor bu takımın başına,kendi istediği gibi yönetebilmek için,ne Ersun Yanal ne Aykut Kocaman bu takımın teknik direktörü olabilecek kapasitede değillerdi,geçmişte hangi taımları çalıştırmışlar,bize daha büyük,daha kariyerli teknik adamlar gerekli,ama Aziz Bey sözünü geçiremeyeceği kişileri getirmedi.

Üstelik o burada olduğu sürece herkesin gözü üzerimizde,bi yanlışlarını görsek de hemen çullansak üstlerine diye bakıyorlar.Diğer takımların antipatisini kazandık en ufak tökezlememizi bekliyorlar,sırf Aziz Yıldırım başımızda diye.Zamanında bıraksaydı ve deseydi ki ''Çok sevdiğim Fenerbahçe benim yüzümden zarar görüyor,bu nedenle başkanlığı bırakıyorum ama suçsuzum ve aklanınca tekrar başkanlık için aday olacağım'' deseydi kimse bişey diyemezdi,bu kadar ceza almazdık,herkesin gözü üzerimizde olmazdı.Ama o Fenerbahçe'nin gücünü kullanmak istedi,normal bir vatandaş olarak yargılanmak mı daha kolay yoksa Fenerbahçe Başkanı olarak mı...Eğer ki bıraksaydı 1 ya da 2 sene geriye giderdik,ama şu durumda 5-6 sene geriye gidebiliriz çıkacak herhangi bir olumsuz kararda.

Ama ''Aziz Yıldırım istifa ederse cemaat falan amacına ulaşmış olur istedikleri kişiler Fenerbahçe'nin başına geçer'' gibi bir düşünceniz varsa da rahat olun.Bu kulübün sahibi taraftardır ve öyle bir durumda gerekli tepki ortaya koyulur.Kimse gelipte ''Hoop artık ben başkanım ona göre !'' diyemez,dedirtmeyiz.

Dersen ki istifa etmesi şikeyi kabullendiğimiz imajını yansıtır,eğer ki cidden şike yapılmamışsa zaten mahkeme sonunda aklandığı zaman, bunu diyenlere kapağı yapıştırırız.Dediğim gibi istifa ederken yukarıda yazdığım ''Fenerbahçe zarar görüyor,aklanacağım ve tekrar aday olacağım'' cümlesine kimse bişey diyemez.

Uzun yazdım biraz kusura bakma,ama sahip çıkmamız gereken bundan sonra sadece Fenerbahçe.

• quote:

Orijinalden alıntı: InFlames1907

quote:

Senin almana gerek yok devam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: InFlames1907

quote:

Senin almana gerek yok devam

Şu durumda azizi savunan biriyle tartışacak değilim çünkü beyninizi kullanmıyorsunuz

• Şöyle konuları görünce iyi ki Fikret Orman gibi bi başkanımız var diyorum,ama yine en çok çeken bizdik YD'den şimdi sadece biz değil tüm Türk futbolu çekiyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.