Şimdi Ara

Umarım Aykut Hocamız Uzun Yıllar Burda Kalır !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
2.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzun yıllar sonra bir genç yetenek çıkarması , takım içindeki dostluk, modern futbol anlayışı, adam gibi adamlığıyla bunu en çok hakeden kişidir KOCAMAN UMUTLARIMIZIN SAHİBİ. bu sene şampiyon olurmuyuz (yaparlar mı bilmiyorum) ama artık teknik direktör olarak aykut hocamızdan başkasını görmek istemiyorum. burda O'nu en çok eleştiren de bendim ama hatayı görüp yanlıştan dönmekte bir erdemdir...

Umarım Aykut Hocamız Uzun Yıllar Burda Kalır !

• salih 11 başladı+beykan da sonradan girdi ve bu çoçuk daha 17 yaşında öyle 20 yaşlarında falan da değil
  • Ins seneye basimizda olmaz. Su kadro su imkanlar mental ve cesur td olsaydi her yonden fark atmistik. İlk seneler hep destekledim hatalarindan ders alir düzelir ama nafile. Sen başini ne çabuk unuttunuz. Seneye ayni seylerin olmayacagi ne malum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dx

Ins seneye basimizda olmaz. Su kadro su imkanlar mental ve cesur td olsaydi her yonden fark atmistik. İlk seneler hep destekledim hatalarindan ders alir düzelir ama nafile. Sen başini ne çabuk unuttunuz. Seneye ayni seylerin olmayacagi ne malum

Sene başını değil de bir sene öncesini çok çabuk unuttunuz.

Hatalarından ders almasa bu takımın performansı yukarı çıkmaz. Futbolcuların boşvermişliğini gözden kaçırıp Aykut Kocaman'a yüklenmek hataalrın en büyüğü idi. Gamsızlık bitti işte bu takım ortaya çıktı.
    ..
  • quote:

Ins seneye basimizda olmaz. Su kadro su imkanlar mental ve cesur td olsaydi her yonden fark atmistik. İlk seneler hep destekledim hatalarindan ders alir düzelir ama nafile. Sen başini ne çabuk unuttunuz. Seneye ayni seylerin olmayacagi ne malum

cesur teknik direktör olsaydı biz gruptan bile çıkamazdık uefa'da. al sana en cesur örnek ----------> Fatih terim . schalke karşısında düştüğü durumlar ve son real madrid maçında rezil olması hep cesurluğu yüzünden. artık deli gibi hücum yapan takım kalmadı. real madrid bile şampiyonlar liginde oyunu kendi sahasında kabulleniyor. özellikle şu son 10 maçtır takımın oynadığı oyundan memnun değilsen çok farklı bir düşünce tarzın var demektir
  • İlk dönemde takımın sistemini tam oturtamamıştı,Şimdi ilk yarıya göre cok daha iyi bir Fenerbahce izliyoruz bencede kalmalı tam sistemi oturtmuşken gitmemeli.
  • Yaparlar mi bilmiyorum ne demek?

GS' yi kayiriyorlar, Gs nin sampiyon olmasini istiyorlar mi demeye calisiyosun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ulan bir kere olsun mantıklı bir yorum yapın
    hanki imkandan bahsediyorsun santos-lugano-gökhan inler-emenike-niang gibi oyuncuları elinden çalınmış külübümüze her türlü saldırı yapılmış şampiyonlar ligi hakkımız birilerinin keyfine göre çalınmış
    külüp ekonomik olarak küçülmek zorunda kalmış istenilen transferler hala yapılamamış külüp başkanı ceza evine alınmış birilerinin keyfine göre
    hangi farktan bahsediyorsunuz ya siz futbolcuların keyfine göre takıldıkları yılları ne çabuk unuttunuz hangi imkandan bahsediyorsun siz ya istediği stoper alınamadı istedi forvet ve 10 numara alınmadı ocakta aziz yıldırım çıkıp paramız yok demedi mi ona rağmen emre-webo-ziegler gibi maliyetsiz futbolcuları takıma dahil etti herkes drogba neden alınmadı derken webo çıktı adam gibi futbolunu oynamadı mı bunu kim sağladı ?

stochu katmayın o kendisi yok etti kendini rusyadan gelen teklifden sonra evrim geçirdi
    krasiçi diyorsan tamam hatalıdır ama hangi antrenör transferde hata yapmıyor ?
    avrupada oynanan futbola en yakın futbolu biz oynuyoruz türkiyede avrupa da her takım sanki hürla diye 5-10 kişi ile hücüm yapıyor barcelona bile kapasitesine göre kontrollü futbol oynuyor
    real madridin gs maçında ne oynadığını izlemediniz mi ?

biraz daha sabırlı olun adam ilk senesinde şampiyon oldu 2inci her türlü saldırı pisliklere rağmen ve en önemli 4-5 futbolcusunun calınmasına rağmen şl hakkı çalınmasına rağmen son maçta şampiyonluğu kaçırdı ve tr kupasını aldı
    ve bbbu sene yeni bir takım kurmamıza rağmen uefa yarı finaline yakınız

biraz daha sabır ve istikrar ne olur aykut hocadan önce her sene td değiştirdikte ne oldu

biraz da futbolcularda sorun arayın bugün meireles bu futbolu oynuyorsa sezon başı o ruhsuz hali ne idi ?
    bir sürü örnek verebilirim böyle ve bu kadro öyle uçuk kaçık bir kadro değil abartıyorsunuz bu kadar hala 3 kulvarda devam ediyorsa bir başarı vardır ortada..

ha şampiyon olsakta olmasakda ben başarılı olduğumuzu düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: SPY-CX5

İlk dönemde takımın sistemini tam oturtamamıştı,Şimdi ilk yarıya göre cok daha iyi bir Fenerbahce izliyoruz bencede kalmalı tam sistemi oturtmuşken gitmemeli.

1stoper kaliteli hızlı ve teknik
    1.genç solbek yabancı
    alper ve hakan çalhanoğlu gibi 2 tane ortasaha
    belhanda veya o seviyede bir oyun kurucu kanat
    sow için yedek forvet

bunlarında alındığını düşünelim ve seneye oturmuş takımın neler yapabileceğini düşünün
  • quote:

Orijinalden alıntı: raul_meireles

quote:

cesur teknik direktör olsaydı biz gruptan bile çıkamazdık uefa'da. al sana en cesur örnek ----------> Fatih terim . schalke karşısında düştüğü durumlar ve son real madrid maçında rezil olması hep cesurluğu yüzünden. artık deli gibi hücum yapan takım kalmadı. real madrid bile şampiyonlar liginde oyunu kendi sahasında kabulleniyor. özellikle şu son 10 maçtır takımın oynadığı oyundan memnun değilsen çok farklı bir düşünce tarzın var demektir

benim çözemediğim de bu barcelona bile kontrollü futbol oynarken neden saçmasapan bir şekilde düzensiz hücüm yapalım ki ?
    barcelona bayern real bile kendilerine göre kontrollü oynuyor

ve senin takımın 3temmuz dan çıkmış sıfırdan kurulmuş daha yeni yeni oturuyor

• Totemin iyiymiş.
  • Arkadaşlarin hakli oldu taraflar var. Su son zamanlarda takim eskiye nazaran iyi oynuyor. En azindan skor avantajini harcamiyor. Sabirli oynuyor. Eger bu sistem bizim icin iyi olup olmadigi gs maçi göstericek. Mental ve cesurluktan kastim degisikliklerle takimi baltalamak ve kurdugu kadroda düz adam çok olmasiydi. Aykutun kafasindaki sistemi oyunculara uygulamak degil oyunculara göre bi sistem olusturmasi gerek. Yildiz transfer istemedim kesinlikle sadace ne yaptigini bilen bi td istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: raul_meireles

quote:

rezil oldu derken Türkiyede kaç takım CL liginde kaç defa çeyrek final oynadı

• Matematiğim çok iyi değildir.
    Ama 1 kaleci sabit 22 değişik futbolcu ile tam 630.630 değişik kadro kurulabilir.
    Aykut Kocaman bunlardan 1 tanesini sahaya sürüyor. Geriye kalan 630.629 muhtemel kadro üzerinden Aykut Kocaman'ı eleştirmek bir kere bana SAMİMİ gelmiyor.
    Cesur teknik direktör ne demek? FBiz Manchester'a , Oldtraford'da fütursuzca saldırdık. 6 tane yedik. Bahsettiğiniz cesaret bu mu?

Veya Bursaspor'a şampiyonluğu verdiğimiz sene , 2-0 önde olduğumuz maçı , 3-2 kaybettik. Gol yememek için oyunu ağırlaştırmadık , tamd a istediğiniz gibi deli gibi saldırdık.
    Hatta durum 2-2 iken diğer yarısahada takım full atakta iken yakalandık. 90+'da 3.golü yedik. Tıpkı cesur oynadığımız BJK maçı gibi.

Bir kere Türkiye'de sistem futbolu oynayan tek takım Fenerbahçe.
    Ne yaptığını bilen , taktiği belil tek takım. Kaos futbolu ile değil talimatlarla top oynayan futtbolculardan kurulu bir takımız.

Bazılarınız bunu uzun zamandır idrak edemedi. Bu topikte idrak etmemek de ısrar eden bazı kullanıcılar hala var. Bunların varlığı bizim için üzücü tabi. Hayatında yaşayabileceği pek çok mutluluğu bu inat yüzünden ertelemek durumunda kalmak , şu anın tadını çıkaramamak bence çok garip birşey. Yazık yani. Zaten ne için takım tutuyorsun değil mi? Bunları yaşamak için doya doya...

Başından beri anlamayanlar için artık yapacak birşey yok.
    Bu karın ağrıları bu sezonla nihayetlenmeyecek , bir yenisi , yenisi , yenisi .... yıllar böyle sürüp gidecek.
    Kupalara kupalar eklenecek ve siz hala Aykut Kocaman'ın oyunu bilmediğini , okuyamadığını söyleyip duracaksınız.

• quote:

Arkadaşlarin hakli oldu taraflar var. Su son zamanlarda takim eskiye nazaran iyi oynuyor. En azindan skor avantajini harcamiyor. Sabirli oynuyor. Eger bu sistem bizim icin iyi olup olmadigi gs maçi göstericek. Mental ve cesurluktan kastim degisikliklerle takimi baltalamak ve kurdugu kadroda düz adam çok olmasiydi. Aykutun kafasindaki sistemi oyunculara uygulamak degil oyunculara göre bi sistem olusturmasi gerek. Yildiz transfer istemedim kesinlikle sadace ne yaptigini bilen bi td istiyorum

bizde diyoruz ki ne yaptığını zaten çok iyi biliyor hoca zaten 1-2 yıl sabırlı olun diyoruz
    senelerdir istikrar adına hiç bir şey yapmadık hep kaybettik bari bu defa biraz sabırlı olun
    siz görmeyebilirsiniz ama hocanın yapmak istedikleri kesinlikle doğru şeyler sadece zaman
    3temmuzdan sonra sıfırdan başladık unutma ve hala da mali olarak sorunlarımız var bakma sen öyle zenginiz naralarına

düz adam değil düzeni ve sistem bozmayacak adam istiyor hoca
    hocanın hatalarını görmekte bu kadar beceriklisiniz ama ne hikmetse doğrularını görmekte körsünüz be renktaşlarım

• quote:

Orijinalden alıntı: antikitos

Matematiğim çok iyi değildir.
    Ama 1 kaleci sabit 22 değişik futbolcu ile tam 630.630 değişik kadro kurulabilir.
    Aykut Kocaman bunlardan 1 tanesini sahaya sürüyor. Geriye kalan 630.629 muhtemel kadro üzerinden Aykut Kocaman'ı eleştirmek bir kere bana SAMİMİ gelmiyor.
    Cesur teknik direktör ne demek? FBiz Manchester'a , Oldtraford'da fütursuzca saldırdık. 6 tane yedik. Bahsettiğiniz cesaret bu mu?

Veya Bursaspor'a şampiyonluğu verdiğimiz sene , 2-0 önde olduğumuz maçı , 3-2 kaybettik. Gol yememek için oyunu ağırlaştırmadık , tamd a istediğiniz gibi deli gibi saldırdık.
    Hatta durum 2-2 iken diğer yarısahada takım full atakta iken yakalandık. 90+'da 3.golü yedik. Tıpkı cesur oynadığımız BJK maçı gibi.

Ne yaptığını bilen , taktiği belil tek takım. Kaos futbolu ile değil talimatlarla top oynayan futtbolculardan kurulu bir takımız.

Bazılarınız bunu uzun zamandır idrak edemedi. Bu topikte idrak etmemek de ısrar eden bazı kullanıcılar hala var. Bunların varlığı bizim için üzücü tabi. Hayatında yaşayabileceği pek çok mutluluğu bu inat yüzünden ertelemek durumunda kalmak , şu anın tadını çıkaramamak bence çok garip birşey. Yazık yani. Zaten ne için takım tutuyorsun değil mi? Bunları yaşamak için doya doya...

Bu karın ağrıları bu sezonla nihayetlenmeyecek , bir yenisi , yenisi , yenisi .... yıllar böyle sürüp gidecek.
    Kupalara kupalar eklenecek ve siz hala Aykut Kocaman'ın oyunu bilmediğini , okuyamadığını söyleyip duracaksınız.

kelimesi kelimesine katılıyorum herşey taraftarın gözü ile baktığı gibi basit değil
    ben bu düzeni gördüğüm için zaten devamlı hocanın arkasındayım ve kaybetsek de bir sistem için çabaladığımızı görmek beni sevindiriyor
    şu takıma seneye 2-3 sistem adamı daha alındığında neler olacağını zevk içinde düşünebiliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: İnception77

quote:

kelimesi kelimesine katılıyorum herşey taraftarın gözü ile baktığı gibi basit değil
    ben bu düzeni gördüğüm için zaten devamlı hocanın arkasındayım ve kaybetsek de bir sistem için çabaladığımızı görmek beni sevindiriyor
    şu takıma seneye 2-3 sistem adamı daha alındığında neler olacağını zevk içinde düşünebiliyorum

Daha önce hangi teknik direktör döneminde bu kadar başarı yakaladık ? Hangi teknik direktör 5 as oyuncumuz bizi satıp gitmişken şampiyonluğu son maça kadar kovaladı? Hangi teknik direktör bizi uefa yarı finaline taşıdı? kaç yıl aradan sonra gelen türkiye kupası? Yıpratmalara karşı direnen taraftar, direnen teknik heyet? Lan demeden atılmalar canım sıkıldı attımcılarla geçirdiğimiz sezon. Baskıdan dayanamayıp istifa etmiş bir T. direktör ve tüm oyuncular kenetlenip bu adamı geri çağırıyor. Siz hangi takımda gördünüz hoca istifa ederse ben de oynamam diyen futbolcuları? Tam şimdi destek zamanı. Selçuğundan Salihine hepsini destekleyeceğiz

• Bir 3 Temmuz daha gelmezse 1-2 takviye ile 3 Temmuz'dan onceki havaya yaklaşırız. Takımda herkesin yüzü gülüyor iyi top oynanıyor her kulvarda devam ediyoruz. Aykut Kocaman yaptigi hatalardan ders almak uzere, ama sansa ihtiyaci var. Tüm macları kazansak bile artik onun elinde degil rakibi puan kaybetmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: siyahgözlübezelye

quote:

Orijinalden alıntı: İnception77

quote:

Daha önce hangi teknik direktör döneminde bu kadar başarı yakaladık ? Hangi teknik direktör 5 as oyuncumuz bizi satıp gitmişken şampiyonluğu son maça kadar kovaladı? Hangi teknik direktör bizi uefa yarı finaline taşıdı? kaç yıl aradan sonra gelen türkiye kupası? Yıpratmalara karşı direnen taraftar, direnen teknik heyet? Lan demeden atılmalar canım sıkıldı attımcılarla geçirdiğimiz sezon. Baskıdan dayanamayıp istifa etmiş bir T. direktör ve tüm oyuncular kenetlenip bu adamı geri çağırıyor. Siz hangi takımda gördünüz hoca istifa ederse ben de oynamam diyen futbolcuları? Tam şimdi destek zamanı. Selçuğundan Salihine hepsini destekleyeceğiz

şampiyonluk falan umurumda değil açıkçası benim fenerbahçe tarihinde gördüğüm en başarılı teknik direktör aykut kocaman

ve 3temmuza rağmen

• biz millet olarak cok sabirsiz bi miletiz herseyi aninda olsun istiyoruz hoca gider x gelir her mac kazanir bi mac kaybeder gider ardindan sene sonunda isteyen ciksin meydanlara yonetim istifa aykut kocaman istifa der

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.