Şimdi Ara

Umarım Aykut Hocamız Uzun Yıllar Burda Kalır ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
2.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni yeni alex,stoch,emre,krasiç gibi adamları çekemesin,bitirsin diyemi kalsın.ulan daha ortada fol yok yumurta yok,belki bu seneyi 0 kupayla kapatacaz.şampiyonluk şu saatten sonra zaten zor.uefa yine öyle.en yakın olarak türkiye kupası görünüyor.

çok balık hafızalıyız,1. devreki kasımpaşa,antalya,karabük maçlarını hemen unutmuşuz.yine evimizdeki rezalet bate,plzen maçları vardı.ben değildim t.d o zaman.
    daha 1 ay oldu be.bir lazio maçı hemen gözlerinizi köreltti.

ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.aykut kocamana hiç güvenmiyorum.o kadar çok vukuatı varki.
    uefa yı alsak bile,ağustos ayında ki şampiyonlar ligi elemesinde orta düzey bir avrupa takımına elenebiliriz.
  • zaten temel olarak sizden farkımız bu.
    Desteği kupaya göre vermiyoruz. Evet 0 kupa ile kapatabiliriz. Ama bu mevcut gerçeği değiştirmez.

Plzen maçını "evimizdeki rezalet" olarak yorumlayan adamın Cannes'dan haberin var mı desek , ne değişir?

Hiçbirşey bilmeden ve Aykut Kocaman'a destek olmak ya da olmamak konusunda buradaki postlara göre cevap versem , direk Ayktu Kocaman'a destek olurum...
    Zira , Gitsin demekten başka ortaya koyulan giçbirşey yok. Gitsin demek muhalefet zannediliyor.

Kasımpaşa maçı örnek gösteriliyor ama Stoch'lu , alex'li Kasımpaşa maçı.
    2.Cisine birşey söyleyecek yüzleri yok çünkü...

Bir de balık hafıza deyimi var ki , muhtemelen duyumuş biyerden cümle içerisinde kullanılmış...

3 temmuz'u unutup NŞA'da futbolu değerlendirenlerdir balık hafızalı. Bunu unutup Aykut Kocaman gitsin diyenleri tasvir edecek edepli bir kelime bulamıyorum.

• saldıralımda fark mı yiyelim diyenler var güldürüyolar beni baya... arkadaşım biz galatasaray gibi defansları orta sahaya kadar çekip mi saldıralım diyoruz ? bak zico zamanına ordada hücüm futbolu oynadık çeyrek final gördük... tamam atak oynayalım demiyoruz illa ama full defans oynayıp 2-3 kontra ile gol atınca insanın futbol izleyesi gelmiyor açıkcası
    birde aykut kocaman'a korkak dememizim sebebi 1 veya maksimm 2 gol attıktan sonra yaslanması

bende seviyorum aykut hocayı gitmesini istemem ama böyle devam ederse bari eski görevine geri dönsün (sportif direktör) o işte iyiydi baya
    ben şahsen Yılmaz Vural gelsin isterdim Aykut Kocaman yerine

not : birazdan Yılmaz Vural kim ? diyenler çıkar
  • Uefa yarı finali olursa açıkçası lig 2.liğinde bile kalmasından yanayım.Sonuçta kendisi bir şeyler başarmış olacak.

Kendisini hala çok sevmem,iyi skorlar geliyor diye "skor taraftarlığı" yapmak adına kalsın vb. tarzında şeyler demek istemiyorum.

Ama takımın en azından daha derli toplu oynadığı gerçek.Özellikle tam kadro olduk mu da futbolumuz göze de hoş gelmiyor değil.İlk yarıdaki facianın ardından bu durumlara gelinmesinde elbet katkısı vardır.Son 3 yılına baktığımızda takımı ligin sonlarına doğru daha iyi oynattığı ya da daha iyi skorlar aldığı gerçeği var.Geç açılıyoruz biraz.

Ama bazı ön yargılarından kurtulması,kadro adaletini sağlaması gerek.Ve hemen 1 kalemde oyuncuları silmemesi lazım.Oyuncuyu kazanması için kendisinin de ortaya bir şeyler koyması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPY-CX5

İlk dönemde takımın sistemini tam oturtamamıştı,Şimdi ilk yarıya göre cok daha iyi bir Fenerbahce izliyoruz bencede kalmalı tam sistemi oturtmuşken gitmemeli.

katılıyorum.Alex'in gitmesi ve Webo'nun gelmesi ile sistem anca oturdu.Aykut Hoca'nın istediği oyun şekline daha yeni alıştı takım ki hala eksikler var.O yüzden yeni başlıyor sayılır.Sistemin oturmaya başladığına da 3 kulvarda devam etmemizi kanıt olarak gösterebiliriz.Aykut hoca bence de uzun süre kalmalı.Td değişse bile gelen kişi yine 1 yıl alışma süreci diye takımı batıracak o yüzden kimse gaza gelmesin yeni td bizi uçurur falan diye.Bundan sonra önemli olan bu performansın önümüzdeki sezon başında da devam etmesi.Sezon başlarında sıkıntı çekiyoruz hep bu da düzelirse takım süper olucak.2inci olursak şu ŞL elemesinde elenmeye de bir son verilmeli.

• Ben her zaman sembol isimlerin eğer takıma uyumu gerçekleşirse kalmasından hatta uzun yıllar gitmemesinden yanayım aykut kocaman ferguson modeline uyacak cinsten biri istikrar açısından tabi ki futbol görüşü anlayışı açısından değil...

ancak şu an senin yaptığın bu yorumlar tamamen skorla bağdaşan iyi günde söylenen laflardan ötesi değildir kardeşim ben burada neler gördüm tüm takımlarda var bu tarz taraftarlar 1 2 güzel şey görünce geleceği bütün yılları tasarlar kafasında ancak bir mağlubiyet kaçan şampiyonluk her şeyi terse çevirir ...

Aykut kocaman genç yetenekler buldu ancak önemli olan bundan sonrası hocam eğer salih kalıcı olursa kendini geliştirirse aykut kocaman başarısıdır salih zaten bucada buna benzer top oynuyordu , beykan içinde bunlar geçerli daha başındalar önemli olan bu oyuncuları geliştirip kalıcı olmalarını sağlamak yoksa Ülkemizde çok fazla yetenek var...

diyelim taraftarın belli kısmı kaçan şampiyonluk giden turdan sonra arkasında durmayı başardı ancak diğer sezon daha zor olacaktır onun için en ufak kötü sonuçta istifası istenir zaten istafa geçmişi parlak değil onun prestijini iyice sarsar...

Şuan aykut kocaman burada kalıcı olma sebebi Aziz Yıldırım ile çalışmayı öğrenmiş olması ona uyum sağlaması ve Aziz Yıldırımın takım üstündeki etkisine karışmıyor olması...

hocam kalırsa kazanan siz olursunuz ama giderse çok şey kaybedersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: siyahgözlübezelye

quote:

Orijinalden alıntı: İnception77

quote:

Orijinalden alıntı: antikitos

Matematiğim çok iyi değildir.
    Ama 1 kaleci sabit 22 değişik futbolcu ile tam 630.630 değişik kadro kurulabilir.
    Aykut Kocaman bunlardan 1 tanesini sahaya sürüyor. Geriye kalan 630.629 muhtemel kadro üzerinden Aykut Kocaman'ı eleştirmek bir kere bana SAMİMİ gelmiyor.
    Cesur teknik direktör ne demek? FBiz Manchester'a , Oldtraford'da fütursuzca saldırdık. 6 tane yedik. Bahsettiğiniz cesaret bu mu?

Veya Bursaspor'a şampiyonluğu verdiğimiz sene , 2-0 önde olduğumuz maçı , 3-2 kaybettik. Gol yememek için oyunu ağırlaştırmadık , tamd a istediğiniz gibi deli gibi saldırdık.
    Hatta durum 2-2 iken diğer yarısahada takım full atakta iken yakalandık. 90+'da 3.golü yedik. Tıpkı cesur oynadığımız BJK maçı gibi.

Bir kere Türkiye'de sistem futbolu oynayan tek takım Fenerbahçe.
    Ne yaptığını bilen , taktiği belil tek takım. Kaos futbolu ile değil talimatlarla top oynayan futtbolculardan kurulu bir takımız.

Bazılarınız bunu uzun zamandır idrak edemedi. Bu topikte idrak etmemek de ısrar eden bazı kullanıcılar hala var. Bunların varlığı bizim için üzücü tabi. Hayatında yaşayabileceği pek çok mutluluğu bu inat yüzünden ertelemek durumunda kalmak , şu anın tadını çıkaramamak bence çok garip birşey. Yazık yani. Zaten ne için takım tutuyorsun değil mi? Bunları yaşamak için doya doya...

Başından beri anlamayanlar için artık yapacak birşey yok.
    Bu karın ağrıları bu sezonla nihayetlenmeyecek , bir yenisi , yenisi , yenisi .... yıllar böyle sürüp gidecek.
    Kupalara kupalar eklenecek ve siz hala Aykut Kocaman'ın oyunu bilmediğini , okuyamadığını söyleyip duracaksınız.

kelimesi kelimesine katılıyorum herşey taraftarın gözü ile baktığı gibi basit değil
    ben bu düzeni gördüğüm için zaten devamlı hocanın arkasındayım ve kaybetsek de bir sistem için çabaladığımızı görmek beni sevindiriyor
    şu takıma seneye 2-3 sistem adamı daha alındığında neler olacağını zevk içinde düşünebiliyorum

Daha önce hangi teknik direktör döneminde bu kadar başarı yakaladık ? Hangi teknik direktör 5 as oyuncumuz bizi satıp gitmişken şampiyonluğu son maça kadar kovaladı? Hangi teknik direktör bizi uefa yarı finaline taşıdı? kaç yıl aradan sonra gelen türkiye kupası? Yıpratmalara karşı direnen taraftar, direnen teknik heyet? Lan demeden atılmalar canım sıkıldı attımcılarla geçirdiğimiz sezon. Baskıdan dayanamayıp istifa etmiş bir T. direktör ve tüm oyuncular kenetlenip bu adamı geri çağırıyor. Siz hangi takımda gördünüz hoca istifa ederse ben de oynamam diyen futbolcuları? Tam şimdi destek zamanı. Selçuğundan Salihine hepsini destekleyeceğiz

Aykut Kocaman'i adamligi ile herşeyiyle severim.Fakat,sabirsiz taraftarim yalan yok.Gs puan kaybetmişken,hep geri çevirmemiz falan istedim Aykut Hoca'nin gitmesini,fakat şimdi bakiyorum eski maçlari,şimdikiler ile kiyasliyorum.Oynamaya çalişilan sistem ayni,o zaman skora gidememişiz şimdi gitmişiz.Ne olursa olsun yilmamis Aykut Hoca ayni sistem üzerinde durmuş,çabalamiş.Şimdi ise(2.Devre) Webo gibi geldiğini yapabilen,kaliteli bir santrofor olunca elinde,skorda geliyor.3 Temmuz'dan sonra yöneticiler açiklama yapmazken,çikti konuştu.Yeri geldi,futbolculara baba,yeri geldi abi oldu.Bu olanlara rağmen son maça kadar kovalamiş şampiyonluğu,Türkiye Kupasini getirmiş.Geçen sene tam bir KAOS'tu bizim için hiçbir taraftar başari beklemezken takimdan,gelen bu başari gerçekten takdir edilmeli.Tek hatasi Alex'ti hocanin.Gönderilmeliydi Alex fakat bu şekilde değil.Neyse geçen seneki yorgunluğu atinca bu sene meyvelerini toplamaya basladik,cektikldrimizin.TEŞEKKÜRLER Aykut KOCAMAN.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bi zahmet başarı kupayla ölçülsün.sen fenerbahçesin,sadece forman şampiyonluğa oynar ki çok iyi kadromuz var şuanda.gs den bariz daha iyi.
    ama malesef kabadayı terim tekrar şampiyon olacak,görüntü bu.çokmu iyi top oynadı gs,hayır.altın tepside sunduk şampiyonluğu bu sene.

ayrıca cannes dende sigma olomouc maçındanda haberim var.şuanki durumla alakasız bunlar.

sistem yeni oturuyormuş,seneye bu adam 1-2 yıldızı daha küstürür hadi bakalım tekrar sistem oturt.kısır döngüden başka birşey değil.
    söylenecek o kadar çok şey varda,gerek yok.
  • Bence Aykut hocayı çok abartıyorsunuz yok takım alışkın değilmiş , sistem oturmamış . O zaman Fatih Terim ne yapsın? Adam birbirlerini hiç tanımayan oyuncularla takımı şampiyon yaptı. Öyle Astronomik transferlerle de bu şampiyonluk gelmedi. Ruhla inançla geldi. Önceki sene 8. Olmuş takım bunları başardı.

Bence siz şike skandallarında çıkılabilecek en iyi haliyle çıktınız. En zor sezonunuzda 10m€ luk sow transferi yapıldı. Fenerbahçe küçük bir kulüp değildir.Takımınızı neden küçümsüyorsunuz. Bence oldukça diri bir kadronuz var. Tek silahı olan bir takım da değilsiniz. Şampiyonluğun en güçlü iki adayından biri , türkiye kupasının mutlak favorisi ve UEFA'da da en favoriler arasındasınız. Ben şu an Aykut hocayı savunmuş gibi oldum ama ne yazık ki halk olarak bir insana ne sevgiyi ne de tepkiyi ölçüsünde verebiliyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kupa aldırdı ve ya yarı final oynattı diye kalsın diyemem, dememde zaten şu kadro ligde şampiyonluga avrupda da en az yarı finale oynar . yani kadronun kalitesinin üstünde bir başarı olmadıgına göre iyi hoca denemez.
    iyihoca nedir kendinden çok daha kaliteli takımları eleyerek kupa alırsın veya üst turlara çıkarsan iyi hoca olursun bence .
    kendi yaptıgı yanlışlar yüzünden hala 4 puan gerideyiz ligde. eger sezon başı emre'yi göndermeseydi bugün 4 puan biz önde olurduk .
    iki tur atlattı lazioyu burada 2-0 yendi diye iyi hoca oldugu filan yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: gereksiz işler bunlar

Bence Aykut hocayı çok abartıyorsunuz yok takım alışkın değilmiş , sistem oturmamış . O zaman Fatih Terim ne yapsın? Adam birbirlerini hiç tanımayan oyuncularla takımı şampiyon yaptı. Öyle Astronomik transferlerle de bu şampiyonluk gelmedi. Ruhla inançla geldi. Önceki sene 8. Olmuş takım bunları başardı.

Bence siz şike skandallarında çıkılabilecek en iyi haliyle çıktınız. En zor sezonunuzda 10m€ luk sow transferi yapıldı. Fenerbahçe küçük bir kulüp değildir.Takımınızı neden küçümsüyorsunuz. Bence oldukça diri bir kadronuz var. Tek silahı olan bir takım da değilsiniz. Şampiyonluğun en güçlü iki adayından biri , türkiye kupasının mutlak favorisi ve UEFA'da da en favoriler arasındasınız. Ben şu an Aykut hocayı savunmuş gibi oldum ama ne yazık ki halk olarak bir insana ne sevgiyi ne de tepkiyi ölçüsünde verebiliyoruz

o sene şike davası olmasaydı fenerbahçe büyük bir puan farkıyla şampiyon olurdu. galatasaray meydanı boş bulduğundan şampiyon oldu. fatih terim falan bir şey becerdiğinden değil. kaldı ki tarihinin en zor döneminden geçen fenerbahçe şampiyonluk iddaasını son maça kadar taşıdı. biraz objektif olun

• quote:

Orijinalden alıntı: raul_meireles

quote:

Bence Aykut hocayı çok abartıyorsunuz yok takım alışkın değilmiş , sistem oturmamış . O zaman Fatih Terim ne yapsın? Adam birbirlerini hiç tanımayan oyuncularla takımı şampiyon yaptı. Öyle Astronomik transferlerle de bu şampiyonluk gelmedi. Ruhla inançla geldi. Önceki sene 8. Olmuş takım bunları başardı.

o sene şike davası olmasaydı fenerbahçe büyük bir puan farkıyla şampiyon olurdu. galatasaray meydanı boş bulduğundan şampiyon oldu. fatih terim falan bir şey becerdiğinden değil. kaldı ki tarihinin en zor döneminden geçen fenerbahçe şampiyonluk iddaasını son maça kadar taşıdı. biraz objektif olun

Bu sene şike soruşturması olmadığı halde 4 puan öndeyiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Aykut Kocaman'ı eleştirenlerden biride benim.Artık fikrim değişti , genç oyuncular Fenerbahçe'de oynamıyor çürüyor dediler Salih söndü dediler oynattı , 3 kulvarda yolumuza devam ediyoruz.Hiç kupa alamasakta ne kadar futbolumuzu beğenmesemde Aykut Kocaman'ı sonuna kadar destekliyorum.Tabi ki körü körüne değil
  • Cannes'dan haberin varsa (Sigma'yı Türkiye'de 1-0 yendik) Plzen maçını nasıl skandal olarak yorumlarsın... Demek ki sen eleştirmiyorsun , den duygunu katıyorsun işin içine...

Futbol kavramlarımı global. Eleştirirken total futboldan örnekler veriyoruz. Tandem , bloklar arası mesafe , hızlı paslaşma gibi terimleri cüml içerisinde kullanmasını biliyoruz. Ama iş eleştiriye gelince birden o global dünyayı bırakıp domestik olmaya karar veriyoruz. Misal başarı... ŞAmpiyon olmazsa FB başarılı değildir , cümlesi bildiğin Erma Toroğlu ağzıdır. O zaman Gençlerbirliği ne yapacak. Başarı kriteri yerli , ama istenen futbol enternasyonel! Yok ya...

Sen sabretme , sen eleştiricem diye kantaerın topuzunu kaçarıp utanmadan bir de küfret , sonra "total futbol oynamıyoruz abi" , skandal bir maç , turu geçtik ama sevindiysem ne olayım" falan gibi bilmişliklerle bu işi anlatamazsınız.

Bak hala sistemi oturtmanın sene başında yeniden başlayacağını sananlar var. Fenerbahçe'nin ne yaşadığını bilen birinin bu argümanı öne sürmesi mümkün mü?
    Bilerek sürüyorsa neyi oturup konuşabilirsiniz bu zihniyetle...

İster anlaşşılsın ister anlaşılmasın.... Futbol , sinema , resim gibi bir sanat değildir.
    Kendi içerisinde bir doğallığı vardır. Bu doğallık hataları da içerir. Seviyorsan , futbolu bu haliyle seversin. Herşeyin mükemmel olmasını istiyorsan , gidersin mükemmel bir film seyredersin , mükemmel bir sanat sergisi gezersin. Ama futbol öyle değil.

Para verdik , iyi futbol hakkınız. DEĞİL. Öyle bir hakkın yok. Futbolcuların öncelikle kendisinin keyif alması lazım. Sen önemli bir unsursun ama saha içine girecek kadar değil. Bu yüzden eleştirirken takımın patronu hüviyetine bürünüp, bu böyle mi oynanır , buna böyle mi denir , bu mu oynar , bu mu çıkar söylemlerini bir kenara bırakın.

Şımarık çocuklar gibisiniz. Yeni gelenin de kıymetini bilemezsiniz.
    Kulübün menfaati sizin ruhunuzun doymasından tabi ki daha önemli. Çünkü siz kötü gününde bu kulübe , hocasına , yöneticisine , futbolcusuna arkasını dönecek kadar gaddarsınız.

Ben bu kulübün başında olsam siz ve sizin gibileri hayatta kaale almam.

• quote:

Orijinalden alıntı: antares07

yeni yeni alex,stoch,emre,krasiç gibi adamları çekemesin,bitirsin diyemi kalsın.ulan daha ortada fol yok yumurta yok,belki bu seneyi 0 kupayla kapatacaz.şampiyonluk şu saatten sonra zaten zor.uefa yine öyle.en yakın olarak türkiye kupası görünüyor.

çok balık hafızalıyız,1. devreki kasımpaşa,antalya,karabük maçlarını hemen unutmuşuz.yine evimizdeki rezalet bate,plzen maçları vardı.ben değildim t.d o zaman.
    daha 1 ay oldu be.bir lazio maçı hemen gözlerinizi köreltti.

ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.aykut kocamana hiç güvenmiyorum.o kadar çok vukuatı varki.
    uefa yı alsak bile,ağustos ayında ki şampiyonlar ligi elemesinde orta düzey bir avrupa takımına elenebiliriz.

1- alex'i aykut kocaman bitirmedi. alex aykut kocaman'ın teknik direktörlüğüne inanmadığı ve ona saygı duymadığı için gönderildi. ve şu an brezilya bölgesel liginde 400-500 taraftara karşı oynuyor . [bu arada fenerbahçe'de bu güne kadar en çok sevdiğim oyuncu alex'tir. hiç değişmeyecek ona olan sevgim ve saygım]

2- stoch ve krasiç demişsin de aykut kocaman bu adamlara sezon başından beri kaç defa şans verdi. özellikle geçen sene ki stoch ile bu seneki arasında dağlar kadar fark var. krasiç kötü bir futbolcu değil. onu asıl seneye göreceğiz. aykut kocaman onu silmedi. hala kafasında onu oynatmayı düşünüyor ama şu anda değil. çünkü sezonun en kritik maçları oynanırken kuyt,sow ya da webo'yu kesmek intihar olur. kaldı ki krasiç kötü bir oyun oynarsa sorumlusu yine aykut hoca olacak.

3- evet plzen ve bate maçlarında oyunu baştan sona domine edememiş olabiliriz. ama o çok övdüğünüz zico'lu zamanda da az alkmaar karşısında 2-0 öne geçip turu vermiştik. daum zamanında da lille'e galibiyet alamadan elenmiştik. bunları ne çabuk unuttunuz. sanki tarihimizde uefa'da yarı finale bu kadar çok yaklaştığımız bir dönem oldu da şimdi oynanan oyuna kulp takıyorsunuz.

4- bu takım seneye şampiyonlar liginde olacaktır. bundan emin olabilirsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: antares07

bi zahmet başarı kupayla ölçülsün.sen fenerbahçesin,sadece forman şampiyonluğa oynar ki çok iyi kadromuz var şuanda.gs den bariz daha iyi.
    ama malesef kabadayı terim tekrar şampiyon olacak,görüntü bu.çokmu iyi top oynadı gs,hayır.altın tepside sunduk şampiyonluğu bu sene.

ayrıca cannes dende sigma olomouc maçındanda haberim var.şuanki durumla alakasız bunlar.

sistem yeni oturuyormuş,seneye bu adam 1-2 yıldızı daha küstürür hadi bakalım tekrar sistem oturt.kısır döngüden başka birşey değil.
    söylenecek o kadar çok şey varda,gerek yok.

+1
    Katılıyorum, bir taraftar olarak kupa istiyoruz, şampiyonluk istiyoruz, iyi oyun cesur oyun istiyoruz evet yenilirsekte iyi oyunumuzdan yenilelim.Maçlarda selçuğu,bekiri, korkak futbolu izlemekten bıktık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnşallah.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: raul_meireles

quote:

Bu sene şike soruşturması olmadığı halde 4 puan öndeyiz

ama bizim solkanadımızda Andre Santos değil , Ziegler oynuyor.
    Defansta Lugano değil Bekir oynuyor.
    Forvette Emenike değil , Webo oynuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Avesome

Aykut Kocaman'ı eleştirenlerden biride benim.Artık fikrim değişti , genç oyuncular Fenerbahçe'de oynamıyor çürüyor dediler Salih söndü dediler oynattı , 3 kulvarda yolumuza devam ediyoruz.Hiç kupa alamasakta ne kadar futbolumuzu beğenmesemde Aykut Kocaman'ı sonuna kadar destekliyorum.Tabi ki körü körüne değil

Körü körüne desteklemek zaten savunduğun kişiye her daim zarar verir hocam. Ben de çok seviyorum hocayı ama yeri geldiğinde de kadrosunu falan eleştiriyorum. Ama bana göre futbol bir istatistik oyunudur. Bu adam sene sonu 2 kupa alır bir de UEFA finali oynarsa tarihin en başarılı sezonunu geçirmiş olur. Hala gitsin diyenler o zaman bana göre sırf kişisel nefretleri üzerinden hareket ediyorlar demektir

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.