Şimdi Ara

Umarım Aykut Hocamız Uzun Yıllar Burda Kalır ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
2.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha düne kadar Aykut hocaya soylemediginiz laf kalmadi. Sizi iyi gün taraftarlari sizi :) Herneyse sahsi gorusum ve tamamen objektif olarak konusacak olursam Aykut Kocaman kesinlikle kalmali. Fb bundan iyisini inanin bulamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav kardeşim herkes skor taraftarı.baştan aşağı okudum yazılanları,aykutu destekleyenlerden 1-2 kişi hariç,daha düne adar eleştiriyordu herkes.
    lazio elesin bizi ,görürüm aykut sevgisini.
    bu yalancı bahardır,ben inanmıyorum.seneye de ligi 2. bitirmek stemiyorum.
    bu adam varken tam 3 defa ön eleme de avrupaya veda ettiik. neyin davasındasınız.
  • İnşallah gider YAŞASIN KRALEX

• Bu oyunu sezon başından beri uygulasa şu an şampiyonluğa 2-3 hafta kalmıştı.Ben de sevmem ama bu aralar çok iyi yaptı takımı.
  • en başından beri anlatamadık size az sabırlı olun. şu an sistem takımı olma yolunda ilerliyoruz ve dünyadaki ekollerden olacağız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antares07

bi zahmet başarı kupayla ölçülsün.sen fenerbahçesin,sadece forman şampiyonluğa oynar ki çok iyi kadromuz var şuanda.gs den bariz daha iyi.
    ama malesef kabadayı terim tekrar şampiyon olacak,görüntü bu.çokmu iyi top oynadı gs,hayır.altın tepside sunduk şampiyonluğu bu sene.

ayrıca cannes dende sigma olomouc maçındanda haberim var.şuanki durumla alakasız bunlar.

sistem yeni oturuyormuş,seneye bu adam 1-2 yıldızı daha küstürür hadi bakalım tekrar sistem oturt.kısır döngüden başka birşey değil.
    söylenecek o kadar çok şey varda,gerek yok.

Yahu tamam herşeye tamam ama bunu demeyin yav. Kadromuz iyi demeyin kardeşim. Bir daha ki sene bu sistemin ne olduğu ne kadar oturduğu 2 takım adına da oldukça iyi anlaşılacak , hatta direk belki Kadıköy de. Yenerseniz amenna ama göz var nizam var hocam kadro konusunda bariz iyiyiz demek mantıksızlığın daniskasi.

@raul_meireles

Futbol bilginize hayran kaldım. 2 Sayfa boyunca attığınız mesajları toplasak seçsek ayırsak mantıklı 2 cümle çıkmaz. Kusura bakmayın ama futbol bilginiz 0 belli. Bunu profesyonel futbol oynamış birisi olarak söylüyorum. Burada ciddi anlamda futboldan anlayan objektif , eleştirel , mantıklı , akıllı yorumlar atan görüşler bildiren taraftarlar var. Bütün takımlar arasında gerek fenerlisi gerek beşiktaşlısı gerek galatasaraylısı. Ama bazı arkadaşlar sadece körü körüne fanatiklik peşinde.

Gider elin yabancısını destekler , her fırsatta dalga geçmeye çalışır , yapılan yanlışı renk yüzünden görmemezlikten gelmeye çalışır. Azıcık objektif olun.

Aykut Kocaman olayına gelecek olursak , resmen iyi gün taraftarısınız çok belli. Bu adam bu takımın başındaki sanırım 3. yılını geçiriyor. Hala daha sistem oturmamış etmemiş. Zevksiz futbol oynamak iyi ise modern ve akıllı top oynamak oluyor ise tamam oynasın. Ama daha doğru düzgün takımla maç bile yapmadınız ?

Young Boys ile oynarken sistem mi oturmamıştı ? Spartak ile oynarken ha keza öyle. BATE yi Plzeni elediniz Lazio yu yendiniz diye ki maç başına 3-5 gol pozisyonu ya var ya yok , aykut kocaman ı göklere çıkardınız. Aynı şey bazı galatasaraylılar için de geçerli. İyi gün taraftarları bunlar.

Yarı finale inşaAllah çıkarsınız. Ama Chelsea gelsin görelim aykut hocanın oturan sistemini ? Tam da takımı zaten öyle değil mi ?

Yav siz 7-8 sene top oynamış takım tarihine geçen adamı bir çırpıda silip attınız. Yuh be kardeşim. Bu aykut kocaman o zaman küfür yiyen kocaman değil miydi ? Şimdi mi göklere çıktı ?

Bir galatasaraylı olarak bize göre hava hoş diyorum kalsın aynı oyunu sürekli oynasın biz de sürekli yenelim sizi. Durum bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: HydroAcidX

Daha düne kadar Aykut hocaya soylemediginiz laf kalmadi. Sizi iyi gün taraftarlari sizi :) Herneyse sahsi gorusum ve tamamen objektif olarak konusacak olursam Aykut Kocaman kesinlikle kalmali. Fb bundan iyisini inanin bulamaz.

Löw gelebilir aslında

• 8 milyon € krasiç 10 milyon € meireles bir tarafta

emre belözoğlu webo salih ziegler kuyt bir tarafta.(krasiçle meirelesin toplam maliyetleri kadar değildirler)

demem şudur ki , sezon başında bazıları hatalı olan radikal kararlar alındı.Ara dönemde ise , yeni ve yerinde takviyelerle ayrıca da bazı hatalardan dönülmesiyle fenerbahçe sorunsuz ilerlemeye başladı.Şu an taşlar yerine oturdu ve gerçek gücünü gösterdi fener.Evet , krasiçe ödenen 8 milyon € için içim cız etmiyor mu ? Ediyor.Ancak şu anki başarıyla -ki daha lig var- hatalar örtüldü diyebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

/>

Umut fakirin ekmeği hocam bir ümit yazdım Löw'ü.
  • yönetim istifa azizde gitsin buda gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnriqueM

8 milyon € krasiç 10 milyon € meireles bir tarafta

emre belözoğlu webo salih ziegler kuyt bir tarafta.(krasiçle meirelesin toplam maliyetleri kadar değildirler)

demem şudur ki , sezon başında bazıları hatalı olan radikal kararlar alındı.Ara dönemde ise , yeni ve yerinde takviyelerle ayrıca da bazı hatalardan dönülmesiyle fenerbahçe sorunsuz ilerlemeye başladı.Şu an taşlar yerine oturdu ve gerçek gücünü gösterdi fener.Evet , krasiçe ödenen 8 milyon € için içim cız etmiyor mu ? Ediyor.Ancak şu anki başarıyla -ki daha lig var- hatalar örtüldü diyebiliriz.

8 değil 7
    meirelesin ismi zaten 10m euro eder be hocam öyle bir adamı daha ucuza alamazsın ki

hem hocanın ilk tercihleri değil son tercihleri alındı burada hoca değil bence yönetim hatalı idi

• Kanatsız Fener Ordu maçında kanatsızdık resmen

• Bir hocayı sevmeyen taraftar takım 4-5 hafta iyi gidince Büyüksün aykut diyor.
    Lazio elerse tekrar dönüş yapacak bu iyi gün taraftarları.En çok bu davranışlara üzülüyorum.
    Taraftarlığı benimsemek düşünceleri değiştirmemek gerek.
  • bizimde tek dileğimiz o

inşallah diyorum
  • Ben Aykut olsam bu sene elde ettigim basaridan sonra mutlaka birakirdim.

Adamin psikolojisini bozduk hep birlikte.

• Recep Niyazı'ı Salih Uçan'ı Beykan Şimşek gibi geleceği parlak yıldızları Aykut Kocaman buldu.
  • şimdi krasic'e laf edenler transfer dönemi "gelince çocuğumu keserim", "paramız mı yok basıp alsınlar" vs.. diyorlardı... kim bilebilirdi ki adamın bu şekilde olacağını.. şans işi, karpuz değil ki içini kesip alasın.. ben yine de ümidimi kesmedim, tamam maliyeti fazla ama kadro derinliği içinde yeri olması gerekli..
  • Gecenlerde nuri sahinin bir roportajini okumustum. Jurgen kloop icin ilk iki sezonda basarisiz sonuclarvaldigini ve daha sonra sistem ve futbolcular birbirini tamamlayinca almanyada en erken sampiyonlugunu ilanveden takim haline getirdiginden bahsediyordu. Bence aykut dersine iyi calisiyor. Bakalim gelecek neleri gosterecek. Bu araa ilk zamandaki puan kayiplari normaldi. Takim kalp ameliyati oldu . Yaralar o kadar cabuk iyilesmiyor .

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.