Şimdi Ara

Umarım Aykut Hocamız Uzun Yıllar Burda Kalır ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
2.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

bu takımda alex gibi derin toplar atabilen sadece 1 adam olsa sow,kuyt,webo 3 lüsünün fazladan en az 15 golü vardı şimdiye kadar bence..

hala oynatmak istenilen felsefeyi ve düzeni anlamadınız değil mi ?
    bence çoğu taraftar türk bakış açısı ile maçları izlediğini net belli ediyor

zaten bu yüzden seviye atlayamıyoruz almanlar mesutu bile düzene ve sisteme ayak uydurmayı başarırken biz hala futbolcu odaklı düşünüyoruz

10 numaraların dünü alex bugünü baroni yarini ise salih uçan (buradaki felsefeyi umarım anlarsınız )
    yani dünyadan örnek vermek gerekirse dün zico bugün mesut yarın ise tony kross
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Yalnız ben webo ve sow'u da sürekli defansta görüyorum. Yani o 4'lüyü kaldırmaz olayı pek inandırıcı gelmedi. Çünkü takım olarak, forvet de dahil, mutlaka defans yapmalıyız fikri yerleşmiş kafalara. Ben ne ataklar gördüm, sow'un webo'nun defansa koştuğu ve topu kurtardığı...

amaçta bu zaten modern futbola ayak uydurmak
    bazıları görmeyebilir ama biz bunu görüyoruz bu yüzden biraz daha sabır

ve unutmayın ki bu takım 3temmuzdan çıktı 5 tane as oyuncumuz çalındı
    daha yeni yeni rahatlıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bunebeya

inşallah

Amin amin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dx

Arkadaşlarin hakli oldu taraflar var. Su son zamanlarda takim eskiye nazaran iyi oynuyor. En azindan skor avantajini harcamiyor. Sabirli oynuyor. Eger bu sistem bizim icin iyi olup olmadigi gs maçi göstericek. Mental ve cesurluktan kastim degisikliklerle takimi baltalamak ve kurdugu kadroda düz adam çok olmasiydi. Aykutun kafasindaki sistemi oyunculara uygulamak degil oyunculara göre bi sistem olusturmasi gerek. Yildiz transfer istemedim kesinlikle sadace ne yaptigini bilen bi td istiyorum

benim için lazio maçı gösterecek neden dersen bakalım lazio saldıracak deliler gibi hemde ama eğer biz bunun altından kalkarsak aykut hoca buna bir çare bulursa benim için vazgeçilmez t.d olarak kalacak galatasaray maçı kısas değil inşallah geçeriz lazioyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: antikitos

Matematiğim çok iyi değildir.
    Ama 1 kaleci sabit 22 değişik futbolcu ile tam 630.630 değişik kadro kurulabilir.
    Aykut Kocaman bunlardan 1 tanesini sahaya sürüyor. Geriye kalan 630.629 muhtemel kadro üzerinden Aykut Kocaman'ı eleştirmek bir kere bana SAMİMİ gelmiyor.
    Cesur teknik direktör ne demek? FBiz Manchester'a , Oldtraford'da fütursuzca saldırdık. 6 tane yedik. Bahsettiğiniz cesaret bu mu?

Veya Bursaspor'a şampiyonluğu verdiğimiz sene , 2-0 önde olduğumuz maçı , 3-2 kaybettik. Gol yememek için oyunu ağırlaştırmadık , tamd a istediğiniz gibi deli gibi saldırdık.
    Hatta durum 2-2 iken diğer yarısahada takım full atakta iken yakalandık. 90+'da 3.golü yedik. Tıpkı cesur oynadığımız BJK maçı gibi.

Bir kere Türkiye'de sistem futbolu oynayan tek takım Fenerbahçe.
    Ne yaptığını bilen , taktiği belil tek takım. Kaos futbolu ile değil talimatlarla top oynayan futtbolculardan kurulu bir takımız.

Bazılarınız bunu uzun zamandır idrak edemedi. Bu topikte idrak etmemek de ısrar eden bazı kullanıcılar hala var. Bunların varlığı bizim için üzücü tabi. Hayatında yaşayabileceği pek çok mutluluğu bu inat yüzünden ertelemek durumunda kalmak , şu anın tadını çıkaramamak bence çok garip birşey. Yazık yani. Zaten ne için takım tutuyorsun değil mi? Bunları yaşamak için doya doya...

Başından beri anlamayanlar için artık yapacak birşey yok.
    Bu karın ağrıları bu sezonla nihayetlenmeyecek , bir yenisi , yenisi , yenisi .... yıllar böyle sürüp gidecek.
    Kupalara kupalar eklenecek ve siz hala Aykut Kocaman'ın oyunu bilmediğini , okuyamadığını söyleyip duracaksınız.

+1907, bende uyandım artık Aykut hoca kim ne derse desin doğru olanı yapıyor ve oynatmaya çalışıyor sene başı diyen arkadaşım bu topçularda hiç mi kabahat yok ? Onlarda biraz kendilerine geldi ve ancak oturdu oyun düzenimiz. Ayrıca hocam seninde demek istediğin adam ne yapsın ülkede 70 milyon tane teknik direktör var ne de olsa.

• İnşallah temennimiz. Uzun yıllar Fenerbahçe'nin başında kalır. Para-Başarı grafiğini de çıkartın. 7 küsür milyon € luk Krasic'den alamadığınız verimi Salih'ten misliyle alıyorsunuz.
  • Bir beşiktaşlı olarak fatih terimi gördükten sonra kocamanın takımda kalmasını isterim. Samet hoca ve aykut hoca gözümde bir büyüdüler anlatamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben sisteme inanan bir insanım ve avrupalı bakışı ile bakarım ve aykut hocanın antrenörlükte yapmak istediklerini çok iyi bir şekilde görebiliyorum
    takıma kattıklarını çok iyi analiz yapabiliyorum türkiyedeki hiç bir antrenöre değişmem aykut hocamızı

löw ve klöpp gelmeyecekse asla aykut hocayı bırakmayalım
  • Fenerlilere ne oldu yahu aykut hoca yeter diyenler neredeler
    neyse bize göre hava hoş bizce de kalsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dionysosér

İnşallah temennimiz. Uzun yıllar Fenerbahçe'nin başında kalır. Para-Başarı grafiğini de çıkartın. 7 küsür milyon € luk Krasic'den alamadığınız verimi Salih'ten misliyle alıyorsunuz.

eliniz ayağınız titriyor korkudan . o çok sevdiğiniz aykut kocaman'ın 33. haftada güzel bir sürprizi olacak size. 40 milyonluk sneijder + drogba ve 8 milyonluk amrabat'ınız , tribünde [eğer gelebilirse]fatih terim'in göz yaşlarını izleyeceksiniz.

bekleyin , inandık, GELİYORUZ ! HERKESE, HERŞEYE İNAT 3 kulvarda da sonuna kadar FENERBAHÇE !

Umarım Aykut Hocamız Uzun Yıllar Burda Kalır !

• bence de umarım aykut uzun yıllar fenerbahçenin hocası olur
  • Galatasaray ustuste 10 sene sampiyon olur
    Ulkede fb li bjk li genc kalmaz

• İnşallah kalır çok beğeniyorum aykut kocamanı

• Bütün sorun Aykut Kocaman'da değil. Genç oyunculara şans vermesi,onları parlatması bile çoğu insanı taraflı tarafsız insanı sevindirdi. Fb'de bütün tabuları yıktı. Ben çoğunlukla verdiği kararları saçma bulsam da bu son zamanlarda büyük bir değişim var. Deplasmanda artık eskisi gibi korkak oynamıyor bunda Uefa çeyrek finalinin büyük etkisi var diye düşünüyorum.

Eskiden Alex'in ayağına bakan Fenerbahçe vardı, hücum oynamaya çalışan ve kendini çok beğenmiş Fb vardı. Göreve geldiğinden beri herşey değişti. Kimse artık Plzen'de ne? Fb kim Plzen kim demiyor. Diğer takımların maçlarına baktığımda Fb'nin ligde tek avrupa havasını yakalamış takım olduğunu düşünüyorum.

Aykut Kocaman kesinlikle mantıklı davrandı. Şampiyonluk gitse bile takımı uzun yıllar sırtlayabilecek genç oyuncu yetiştirdi. Bu bile taraftarın verdiği tepki açısından olumlu bi durum. Takım 2.- 3. oyun planı var. İstediğinde takım klasik 4-4-2 ye dönebiliyor. Rakibine göre oyun oynuyor.

Kısıtlı imkanlara rağmen genç oyunculara şans tanıyan ve iyi sistem kuran Lucien Favre gibi birinin elinde bu takım olsaydı eminim daha iyi sonuçlar alırdık. Kadro kalitesi bakımından Avrupa'nın sayılı kulüplerinden biri. Kan değişikliği, bu tarz iyi bir teknik direktörle yapılacaksa neden oldu demem.

• quote:

Orijinalden alıntı: möööö

Umarım Aykut Hocamız Uzun Yıllar Burda Kalır !

Bir beden hocası da bu.
  • İnşallah kalır
  • inşallah tüm galatasaray camiyası olarak arkandayız en azından 2. lik yarışı kızışıyor
  • Kendinizden çok emin olmayın gençler. İş Kadıköy'e kalırsa Fb her zaman avantajlıdır. Olası şampiyonluk gittiği zaman üzülürsünüz.
  • bırakın allah aşkına
    103 maç olmuş, dün dahil en fazla 10maçta güzel futbol izledik, her maç işkence gibi, nasıl olurda bunu istersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Modeon

Kendinizden çok emin olmayın gençler. İş Kadıköy'e kalırsa Fb her zaman avantajlıdır. Olası şampiyonluk gittiği zaman üzülürsünüz.

hala şu eski şehir efsaneleri.. kardeşim geçen sene sizin sahanızda süper final son maça çıktık. Bundan daha önemli bir maç yapıldı mı son 10 yılda kadıköyde.. sorsan tüm fenerbahçeliler kupa bizim diyordu. Biz kadıköy de berabere kalsak zaten yetiyor siz neyin derdindeniz anlamış değilim.
    Ayrıca eskiden sürekli aynı oyuncular oynuyor psikolojik baskı oluyordu. Şimdi Drogba melo selçuk burak ne anlar 10 yıldır yenemediğimizden filan

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.