Şimdi Ara

İlhan Ekşioğlundan Ağır Hakaret( O MAÇ OYNANIRSA ÇOK BÜYÜK OLAYLAR ÇIKAR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.ntvspor.net/haber/basketbol-t/108938/fenerbahceli-yoneticiden-olay-tweet

Carter senden rica ediyorum kapama konuyu.Bu forum taraftara özel değilmi? Böyle paylaşımlar neden yapamıyoruz?

Bu maç oynanırsa orada hem kupayıihem onurumuzu kaybedeceğiz çok d abüyük olaylar çıkacak

• Gsvid buna küfür etti ana bacı, seni bulacağım diye mention atmış
  • Ana konu yazsaydın keske konu gıdıcı maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tane düzgün yöneticileri yok mu bunların ?
  • İşte bu yöneticileri, sözde ahlaklı, örnek şekilde davranması gereken kişi.Birde bunların taraftarı var, seyircisiz maçta seyirciden ceza alan.Düşünün seviyeyi.
  • Dönmeyen devran yok İlhancığım senin dalga oğlanı olduğun günler yakındır
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaWYeR53

Ne bekliyordunuz karsinizda korkak pisirik sesi cikmayan aciz yoneticiler mi olsun istiyorsunuz??

Siz kudurun durun bir yerlerde. Hic bir zaman karsinizda korkak pisirik aciz yonetici bulamayacaksiniz.

Karsinizda her zaman hak ettiginiz seyin misliyle cevabini verebilecek yoneticiler bulacaksiniz.

Helal olsun Aziz baskana, masmut abiye ilhan abiye hak edene hak ettigi gibi cevap veriyor.

adamdaki samimiyete bak, mahmut abi ilhan abi diyor sanki anasi dogurmus
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yöneticileri böyle ise,taraftarları ne yapsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: exclusive

quote:

Ne bekliyordunuz karsinizda korkak pisirik sesi cikmayan aciz yoneticiler mi olsun istiyorsunuz??

Siz kudurun durun bir yerlerde. Hic bir zaman karsinizda korkak pisirik aciz yonetici bulamayacaksiniz.

Karsinizda her zaman hak ettiginiz seyin misliyle cevabini verebilecek yoneticiler bulacaksiniz.

Helal olsun Aziz baskana, masmut abiye ilhan abiye hak edene hak ettigi gibi cevap veriyor.

öyledir bence
  • quote:

quote:

Ee haliyle ayni sifata sahipler, burada soyleyemiyorum ban yerim, hani gs tribunun aziz yildirima koro yaptigi gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlhan Ekşioğlu:"Pardon panpa kızım yazmış" diye ikaz ederse şaşırmamak lazım.
  • quote:

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/20471668.asp

Mahkemede de dik duruşundan geçilmemiş vallahi

• http://m.hurriyet.com.tr/Haber?id=20471668

• Utanma arlanma kalmamış. Çünkü memlekette adalet yok. Kesinleşen şike cezalarını infaz etmeyecekseniz kaldırın o mahkemeleri. Suç var ceza var ama infaz yok.
  • Hayret birşey. Biz futbolu, basketbolu tutku için oynuyoruz. Bu tutkumuzu Avrupa'da ligde gösteriyoruz. Bir sürü iddaa severin kalbini kırdık Madrid, Juventus, Chelsea vs vs. Galatasaray rakipse asla karşı takım favori olamaz dedirttik.

Sizinse;

Oynadığınız spor değil;

Utanmadan sıkılmadan hala şike yaptık helal olsun, tribünü yaktık, futbolcu yaraladık helal olsun. Başkanınız, yöneticiniz çocukça sataşmalarda bulunmuş, şikeyi fenerbahçe için yaptım demiş helal olsun bizim için şike bile yaptı helal olsun dediniz.

Böyle bir camia ebedi dost olarak falan kabul edilemez. Ekibimizin can güvenliği açısından bu maça çıkılmamalıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: FLahm

quote:

quote:

Ee haliyle ayni sifata sahipler, burada soyleyemiyorum ban yerim, hani gs tribunun aziz yildirima koro yaptigi gibi

Sen suna ban yerim yerine delikanli gibi kormadan yazmaktan cekinemiyorum desene.

Bir erkek delikanliysa acik acik fikrini beyan eder erkek adama da bu yakisir boyle kelimelerin arkasina saklanmakla olmaz bu isler.

Sen once erkekligin gerektirdigi gibi korkmadan cesurca yazda seni ciddiye alip cevap versinler.

• bu şahsı ve benzerlerini anca aziz yıldırımın söylediği gibi paralı köpekler savunur. geçiniz.
  • EKŞİOĞLU: "YALVARIYORUM BENİ BIRAKIN"

- İlhan Ekşioğlu: "İster tüm malvarlığıma tedbir koyun, ister yurtdışı yasağı koyun, ister elektronik kelepçe takın. Tahliyemi talep ediyorum."
    - İlhan Ekşioğlu: "Manevi bir tahribata uğramaktan endişe ediyorum.. Ülkeden kaçacak Halim yok, yalvarıyorum. Tüm tedbirleri uygulayın."
    - İlhan Ekşioğlu: "Hiç bir futbolcu ile yaptığım şike görüşmem yoktur. Çok acı çekiyorum.."
    - İlhan Ekşioğlu: "Kulüpten aldığım 400 bin doları havuz inşaatını yapan firmaya verdim. Ama firma altından kalkamayınca o parayı 2 taksitte aldık."
    - İlhan Ekşioğlu: "Bizim için değil 200 bin dolar, 20 bin dolar da çok büyük para.. Cavcav'ın gideri yok, bizim öyle değil."
    - İlhan Elşioğlu: "Keşke polis bir tane suç üstü yapsaydı. Keşke bizi beş sene önceden dinleselerdi."
    - İlhan Ekşioğlu: "Biz rakiplerin şike ve teşvik girişimlerini engellemek için devreye girdik. Engellediğimiz de oldu. Önceki sezonlarda da oldu."
    - İlhan Ekşioğlu: "Şike için 7 topçu adı geçiyor her biri en az yılda 1 milyon kazanıyor. Hangisi gelecegini 200 bin liraya riske atar."
    - İlhan Ekşioğlu: "Doğan Ercan'dan, İlhan Cavcav'a gidip G.Birliği'nden almak istedigimiz oyuncular için fiyat almasını istedik. 100 bin dolar verdik."
    - İlhan Ekşioğlu: "Kıratlı ile gorüşmelerimdeki bir tapede bazı ifadeler iddianamede kullanılmamış."
    - İlhan Ekşioğlu, aleyhine tek kanıt beyanı olmadiğını ifade etti.

• Meireless dün hakeme naber qar$!m derken.

Böyle bir camiasınız işte.Nerede mide bulandıran bir iş orada siz.
  • Beyler ne bekliyosunuz ki neye şaşırıyosunuz?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.