Şimdi Ara

Fenerbahçe Otobüsüne Bir Saldırı Daha!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor ile oynayacağı maç için Bursa Atatürk Stadı'na gelen Fenerbahçe otobüsüne saldırı gerçekleştirildi. Stada çevresinde yer alan Kültür Park yakınında Fenerbahçe otobüsüne 150-200 kişilik grup iki taraftan taşlı saldırıda bulundu.

Polis müdahale etti

Otobüste büyük hasar oluşmadı ancak saldırı sonrası Sarı-Lacivertli futbolcuların morali bozuldu. Polis saldırının ardından saldırgan gruba müdahale etti.

Fanatik Özel

• bu iş futbol olmaktan çıktı.
  • bu kadarmı nefret ediyonuz anlamadimki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olur mu hiç öyle şey devletimiz olağanüstü önlemler aldı..
  • Fenerbahçe'nin tavrını merak ediyorum.."Bir daha taşlı saldırı olursa ligden çekiliriz" demişlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EsRaRenGiZ41

Fenerbahçe'nin tavrını merak ediyorum.."Bir daha taşlı saldırı olursa ligden çekiliriz" demişlerdi.

Nerde o yürek :)
  • Anlamıyorum ille birinin ölmesi mi gerekiyor bu takımda ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaşadığım ülkeden nefret ediyorum. Nerede o şerefli günlerimiz, nerede dünyaya hükmettiğimiz zamanlar..
  • HATERS GONNA HATE

• hadi lisansı yırtın
    bir sözünüzün arkasında durun
  • bu olayları falan savunduğum yok 3. dünya ülkelerind eolur sadece ama zaten biz de 3. dünya ülkesiyiz. insanımız böyle. insan demeyede dilim varmıyor da.

AMMMAAAAA

aziz yıldırım gibi bir başkana sahip çıkcaksın her ne yaparsa yapsın destekleyeceksin bu olaylardan sonra şikayet etmeye hiç hakkınız yok fenerbahçe taraftarı. samimi değilsiniz çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaintBossFrank

hadi lisansı yırtın
    bir sözünüzün arkasında durun

(Allahım inşallah yaparlarda şampiyon oluruz ligden çekilmiş olurlar.)

• Fenerbahçe'de sıradan bir gün.
  • Trabzon'un sampiyonlugu verilmedi de ondan bu saldiri oldu, adalet yoksa anarsi baslar diye bahanelerle oh cekip olayi mesrulastiranlar gelip yine nefret suclari isleyecekler burada.Bu manzaralar,saldirilar devam ettigi surece futbol izlemek takip etmek artik kimsenin icinden gelmeyecek cunku spor bu degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sozunden donen adam degildir bu saatten sonra

• Neden Galatasaraya değil, Beşiktaşa değil, Trabzona değil de, neden Fenerbahçeye hel saldırıyorlar? Bence artık Fenerbahçenin, şapkasını önüne koyup, düşünmesi gerekiyor. Saldıranlar haklı demiyorum ama her şey üstüne üstüne geliyorsa, belki de sen ters yönde gidiyorsundur.

• Burda saçma sapan yorum yapanlara yazılacak öyle güzel küfürler varki.. Bu provokatörleri görmeyen yöneticilerinde , bunlarında Allah belasını VERMESİN..
  • Sen teröristlere zamanında ceza vermezsen daha çok olay olur sevdiğimin ülkesinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş

Yaşadığım ülkeden nefret ediyorum. Nerede o şerefli günlerimiz, nerede dünyaya hükmettiğimiz zamanlar..

Nerede etmisiz dunyaya hukum? Goren de 30 sene once filan sanacak, 500 sene once 50 yil hukmetmisiz alt tarafi kac yıllık su dunyaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

Neden Galatasaraya değil, Beşiktaşa değil, Trabzona değil de, neden Fenerbahçeye hel saldırıyorlar? Bence artık Fenerbahçenin, şapkasını önüne koyup, düşünmesi gerekiyor. Saldıranlar haklı demiyorum ama her şey üstüne üstüne geliyorsa, belki de sen ters yönde gidiyorsundur.

Hoşgeldin Karl..

Otur önce bir soluklan.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.