Şimdi Ara

Fenerbahçe Otobüsüne Bir Saldırı Daha! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yapılan yanlış, sorumluları en ağır şekilde cezalandırılmalı. Bu olayın adli yönü.

Asıl meseleye gelince, eğer Aziz Yıldırım halen Fenerbahçe'yi yönetebiliyorsa Fenerbahçe taraftarının kimseye suç bulma hakkı yok. Zamanında Rüştü'yü yine bu adam dövdürmedi mi taraftara? Ufacık eleştiri getiren insanları bile üyeliktan atıyor, istemediği taraftar gruplarını stada almıyor. Sizin başınızdaki adamın o otobüs taşlayanlardan bir farkı var mı? Yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

Neden Galatasaraya değil, Beşiktaşa değil, Trabzona değil de, neden Fenerbahçeye hel saldırıyorlar? Bence artık Fenerbahçenin, şapkasını önüne koyup, düşünmesi gerekiyor. Saldıranlar haklı demiyorum ama her şey üstüne üstüne geliyorsa, belki de sen ters yönde gidiyorsundur.

Hoşgeldin Karl..

Fenerbahçe Otobüsüne Bir Saldırı Daha!

Otur önce bir soluklan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• he he saldırı olmuş neden engellenmıyor diyecekleri yerde adamlar Fener neden ligten çekilmiyor diye sorguluyor.
    İşte bu kadar sığ davar topluluklarından anca bu düşünceyi ve bu eylemi beklersin. Eldeki malzeme bu yapacak birşey yok.
  • quote:

Neden Galatasaraya değil, Beşiktaşa değil, Trabzona değil de, neden Fenerbahçeye hel saldırıyorlar? Bence artık Fenerbahçenin, şapkasını önüne koyup, düşünmesi gerekiyor. Saldıranlar haklı demiyorum ama her şey üstüne üstüne geliyorsa, belki de sen ters yönde gidiyorsundur.

senin gibi insanlar bunu normal gibi gösteriyor, legalize ediyor çünkü. bu hastalıklı düşünce yapısından kurtulun. neymiş adaletin bittiği yerde bıdı bıdı. iyi çık sokağa devlete karşı ayaklan o zaman.ne yapıyorlar seni göreyim. bu ülkede fenerbahçe nefreti aşılanıyor millete. şu an sizde mimli kişiler yok bizde var. 10 yıl sonra da biz kurtuluruz bu adamlardan sizin başınıza bu tarz adamlar gelir. AMA dan önce yazdığınının bir önemi yok zaten. ne düşündüğün amadan sonra belli. bunları aziz yıldırım karşıtı olarak biri yazıyorum onu da belirteyim.

Bursa taraftarının amacı zaten belli.stadını fener maçından fener maçına doldurup "kral biziz bu alemde" diyebilen 3. sınıf bir taraftar topluluğundan da bu beklenir.

• quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

senin gibi insanlar bunu normal gibi gösteriyor, legalize ediyor çünkü. bu hastalıklı düşünce yapısından kurtulun. neymiş adaletin bittiği yerde bıdı bıdı. iyi çık sokağa devlete karşı ayaklan o zaman.ne yapıyorlar seni göreyim. bu ülkede fenerbahçe nefreti aşılanıyor millete. şu an sizde mimli kişiler yok bizde var. 10 yıl sonra da biz kurtuluruz bu adamlardan sizin başınıza bu tarz adamlar gelir. AMA dan önce yazdığınının bir önemi yok zaten. ne düşündüğün amadan sonra belli. bunları aziz yıldırım karşıtı olarak biri yazıyorum onu da belirteyim.

Bursa taraftarının amacı zaten belli.stadını fener maçından fener maçına doldurup "kral biziz bu alemde" diyebilen 3. sınıf bir taraftar topluluğundan da bu beklenir.

Hocam şike yaparak Türk futbolunun anasını ağlatan sizlersiniz, dünyada Türk futbolunun imajının içine eden de sizlersiniz, millet bu ligi sayenizde şike ligi olarak biliyor dünyada, her yerde mimlenmişsiniz, diktatör ve bencil bir başkanınız var, futbolcularınızın büyük kısmı o kadar antipatik ki, ırkçısından tut, sağa sola saldıran adamlarınızı saymıyorum bile. Bu saldırıları kimse tasvip etmiyor ama sizler de artık at gözlükleri ile bu olaylara bakmayın. Fanatizm ruhundan sıyrılarak düşünün. Fenerbahçe bu ülke futbolu için bir kara leke oldu şike olayından sonra. Diğer takımlar haklarının gasp edildiğinden ötürü de nefretle bakıyor size. Haksız da sayılmazlar. Zira her yerde şike yaptıgınız kanıtlandı.

• EneRGy. kullanıcısına yanıt
    Sizde refleks olmuş heralde, yolda biri laf atsa fenerbahce şike yaptı diye cevap verirsiniz siz diye hitap ediyor bi de. Sen bana boyle hitap edebiliyorsan ben de sana katil diyebilirim sanırım? Daha mahkeme ne, deliller nerde, UEFA neye gore karar vermis onu bilmiyorlar teyp gibi aynı şeyleri tekrarlıyorlar. Sen nasıl biliyorsan öyle devam et. Ilk gordugun yerde de fenerbahçelileri taşla. Bu dusunce yapısına yakışan budur zira.

• quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

Sizde refleks olmuş heralde, yolda biri laf atsa fenerbahce şike yaptı diye cevap verirsiniz siz diye hitap ediyor bi de. Sen bana boyle hitap edebiliyorsan ben de sana katil diyebilirim sanırım? Daha mahkeme ne, deliller nerde, UEFA neye gore karar vermis onu bilmiyorlar teyp gibi aynı şeyleri tekrarlıyorlar. Sen nasıl biliyorsan öyle devam et. Ilk gordugun yerde de fenerbahçelileri taşla. Bu dusunce yapısına yakışan budur zira.

Her neyse, senin tarzından konusarak seviyeyi düşürmek istiyorum. Sizi de saygıdan ötürü değil, seviyeyi düşürmemen için yazmıstım. Hadi iyi akşamlar fenerli kardeş.

• hadi ligler ertelensin
  • Mesajlarıma en ufak bir cevap veremeyeceksen niye bana seviye olaylarına giriyosun ki? Mesajımı beğenmediysen şikayet et cevap verme. Sen de biliyorsun mesajda bir seviyesizlik olmadıgını, altta kalmayayım diye alintilayim dedin. Saygı duyarım. Kolay gelsin

• türkiyenin en nefret edilen kulübü olmanın hediyeleri bunlar, fenerbahçe kulübünün kendisini sorgulayıp nerede hata yaptığını sorgulaması gerekir.
  • Fanatikliği köşeye koyalım at gözlüğü olmadan saldırıyı kınıyorum bir Gsli olarak saldıran kişi burda tek suçludur affı yok ama şunu da eklerim Aziz'e ve tayfaları(pamuk prenses ve 7 cüceler misali) milleti proveke etmeseydi keşke diye objektif bir yorum atıyorum
  • Saldırıyı desteklemiyorum ama hep fenerbahçe klübüne vıdı vıdı diye cümle kuranların hepsi yapılan şu saldırıyı ve şiddeti destekliyor ve normalleştiriyor. Kendinizi kandırmayın, içinizdeki asıl karakteri ve düşünceyi ortayı çıkarın ki, samimiyetsiz görünmeyin. Zira aciz görünüyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lukany

bu iş futbol olmaktan çıktı.

Yaklaşık 5 sene oldu çıkalı.
  • Fenerbahçe....

• EsRaRenGiZ41 kullanıcısına yanıt
    sizin derdiniz saldırı olmuşmu birine zarar gelmişmi gelmemişmi değil tek derdiniz fenerbahçe ligden çekilsin zarar görsün sende olsan orda taş atardın herhalde siz taraftar falan değilsiniz fanatiksiniz holigansınız sizin futbolda yeriniz yok

not:siz derken gs lileri kastetmiyorum bu fikirde olan tum takım taraftarları dahil
  • quote:

Orijinalden alıntı: EsRaRenGiZ41

Fenerbahçe'nin tavrını merak ediyorum.."Bir daha taşlı saldırı olursa ligden çekiliriz" demişlerdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıkamayacaklar FENERBAHÇE kalesini !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

Orijinalden alıntı: Lukany

bu iş futbol olmaktan çıktı.

Yaklaşık 5 sene oldu çıkalı.

Fb şikeden lig düşmesi ne kadar gerekliyse sizinde tribün olaylarından ligden atılmanız gerekir, futbol holiganlığının tavan yaptığı kulüpsünüz. Hacı osman neyse aziz de odur bu arada.

• " Otobüste büyük hasar oluşmadı ancak saldırı sonrası Sarı-Lacivertli futbolcuların morali bozuldu."

Vah canım, yine moralleri bozulmuş..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazilarinin tek derdi maclara cikip cikmamak olmus. Adamlar sonuca bakiyor. Gercekten yazik. Toplum olarak yozlasmisiz artik. Cehaletin dibine vurulmus. Ama siz tatmin olun yeter bu foruma. Bizde vaybe ne laf cakti diye nasil olsa insan icine cikamiyoruz zaten.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.