Şimdi Ara

Fenerbahçe Otobüsüne Bir Saldırı Daha! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Matt Jeevas

Yıkamayacaklar FENERBAHÇE kalesini !!!

cumhuriyetin son kalesiydi değil mi fenerbahçe
  • quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

Neden Galatasaraya değil, Beşiktaşa değil, Trabzona değil de, neden Fenerbahçeye hel saldırıyorlar? Bence artık Fenerbahçenin, şapkasını önüne koyup, düşünmesi gerekiyor. Saldıranlar haklı demiyorum ama her şey üstüne üstüne geliyorsa, belki de sen ters yönde gidiyorsundur.

Düşünecek birşey yok.Çekememezlik yapıp kuduruyorlar klasik bursa taraftarı işte

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapılan barbarca hareketleri savunmak kadar berbat birşey olamaz ancak Ülkenin bir ucu Bursadan diğer ucu Trabzona kadar olan olaylarda hep Fenerbahçe takımının olmasıda enteresan bir olay Fenerbahçe gibi köklü bir takımı bu durumlara sokan başta Aziz Yıldırım olmak üzere yönetimin Fenerbahçe klübünü daha fazla zarara uğratmadan istifa etmesi gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Micro_Processor

quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

Neden Galatasaraya değil, Beşiktaşa değil, Trabzona değil de, neden Fenerbahçeye hel saldırıyorlar? Bence artık Fenerbahçenin, şapkasını önüne koyup, düşünmesi gerekiyor. Saldıranlar haklı demiyorum ama her şey üstüne üstüne geliyorsa, belki de sen ters yönde gidiyorsundur.

Sana küfür bile edilmez boşa gider.O trol düşüncelerini de kendine sakla.

Adam sonuna kadar hakli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi takımlada bu kadar uğrasılmaz ki bilader ya her gün baska bıseyle uyanıyoruz. başımıza gelenın 10 da 1 i dığer takımlara gelse anlıcaklar ama malesef ki insanların gözü hırs ve nefretten baska birşey görmez olmus. İşin ilginç yanıda insanların bu olayları gayet normalleştirerek anlatması ve buna göre yalandan tepki vermesi samimiyetsizliğin dibine vurması.

Unutulmamalıdır ki spor kişilerin hayatlarına yön vermez eğlence verir.
  • yine "ama"cilar gelmis. cogu keyif aliyor saldiridan da soyleyemiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş

Yaşadığım ülkeden nefret ediyorum. Nerede o şerefli günlerimiz, nerede dünyaya hükmettiğimiz zamanlar..

Hangi şerefli günler onlar? Bir de ne zaman Dünya'ya hükmettik onu da belirtirsen sevinirim. Çok film izliyorsun sen herhalde.
  • Bu tarz olaylar önlemle engellenemez belki azalır ama bitmez. Tamamen zihniyetle alakalı bir durum, bir adam saldırı yapacaksa illa bir yolunu bulur yapar.

Federasyonumuzun yada yöneticilerimizin bu sorunları halletmesi için öncelikle '' SAMİMİYET '' le hareket etmeleri gerek, göstermelik işlerle de bu olaylar son bulmaz...
  • Sahada konuşamayınca otobüse saldırıp moral bozarak galip gelmeyi düşündüler.Sonuç: 2-1!
  • Ne saçma ülke olduk lan. Takım otobüsüne saldırmak nedir ? Ne yararı var sana ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Yaşadığım ülkeden nefret ediyorum. Nerede o şerefli günlerimiz, nerede dünyaya hükmettiğimiz zamanlar..

Hangi şerefli günler onlar? Bir de ne zaman Dünya'ya hükmettik onu da belirtirsen sevinirim. Çok film izliyorsun sen herhalde.

Etmedik mi ? Dünyanın en büyük imparatorluğu kimdi ? Asil fazla film izleyen sensin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barni Moloztaş

quote:

Orijinalden alıntı: EsRaRenGiZ41

Fenerbahçe'nin tavrını merak ediyorum.."Bir daha taşlı saldırı olursa ligden çekiliriz" demişlerdi.

Fenerbahçe Otobüsüne Bir Saldırı Daha!

Tromso'ye elenirsek,ülkeyi terk ederiz (EDEMEDİ)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: megi21

quote:

quote:

Etmedik mi ? Dünyanın en büyük imparatorluğu kimdi ? Asil fazla film izleyen sensin.

Bana mı anlatıyorsun bunu. Tarih Bölümü mezunuyum benimle tartışacak değilsin herhalde bu konuyu. Sana okuttukları tarih kitapları en sağlam senaryolu filmlerden daha heyecanlı.

Dünyanın en büyük imparatorluğu soruna da cevabım net, Roma İmparatorluğu tabi ki.

• Fb nefretini aziz yıldırım a bağlayan zihniyetin ya yaşı ay öncesine yetmiyodur yada fanatiktir.

Aziz yıldırım dan önce ali şen dönemindede sevilmedi fb ali şen içinde mafya,silah kaçakçısı,şikeci vs diyorlardı o yüzden içinizdeki nefreti aziz yıldırıma bağlamayın.Yaşım yettiğince fb nin zaten sevildiğini pek hatırlamam o yüzden ''fenerbahçenin fenerbahçeden başka dostu yoktur'' lafı uzun yıllardır bu takım için söylenir.

FB otobüsüne yapılan silahlı saldırıyı ayrı tutarsak takım otobüsüne veya taraftar otobüslerine taşlı saldırı olayları,taraftar kavgaları falan yeni olan şeyler değil eskiden de vardı hatta daha kötüydü (o yüzden maçlara gitmekten vazgeçmiş biriyim) artık daha medeni olduğumuzdanmı yoksa medyada daha çok yer aldığındanmı bilemiyorum ama bu olaylar eskiye göre daha çok tepki görüp garipseniyor (doğru olandada budur aslında).

İşin ilgin kısmı konu fb olduğunda cümleye saldırıyı kınama ile başlanıp sonunda ''AMA fb de şöle fb de böyle'' diyerek bitirilmesi içinizdeki fb nefretini saklama çabasından başka bir şey değil.

• quote:

quote:

quote:

Dünyanın en büyük imparatorluğu Roma İmparatorluğu, dünyanın en büyük medeniyeti Mısır'dır.

Ayrıca Osmanlı imparatorluk değil devlettir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bana mı anlatıyorsun bunu. Tarih Bölümü mezunuyum benimle tartışacak değilsin herhalde bu konuyu. Sana okuttukları tarih kitapları en sağlam senaryolu filmlerden daha heyecanlı.

Dünyanın en büyük imparatorluğu soruna da cevabım net, Roma İmparatorluğu tabi ki.

sana sadece bir soru soruyorum.

romanın hüküm sürdüğün nüfus ile osmanlının karşılaştırdığımızda nasıl bir sonuç çıkar ?
    (hükmettikleri en büyük yüzölçümü baz alındığında)

çok dizi izliyorsunuz çokkkk.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

quote:

quote:

quote:

Dünyanın en büyük imparatorluğu Roma İmparatorluğu, dünyanın en büyük medeniyeti Mısır'dır.

4 kıtaya hüküm sürmüş bir tane devlet söyle bana ?

kendinizi böyle küçük görmekten vazgeçin artık.

• Çekemiyolar abi Fenerbahçe'yi

Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğüdür ne kupa büyüklüğüdür onun büyüklüğü başka büyüklüktür adı konamaz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hüküm sürmek dediğin her kıtada biraz toprağın olması demek mi oluyor? Sanki asya kıtasında çinde osmanlının sözü mü geçiyordu veya güney afrikada osmanlı mı vardı? Avrupanın viyanasından ötede osmanlı mı var? Hem ona 3 kıta derlerdi 4 kıta sözünü nereden buldun?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yeni nesile bu işi öğretmeyi meslek edinmeseydim belki bende senin gibi bilgisizliğimi kullanarak üstüne birde objektifliğimi yitirerek cevaplar yazardım.

Birincisi klasik dönemde Osmanlı 3 kıtada toprak sahibidir.Yani daha 4.kıta bile keşfedilmemiştir.Daha bundan sonra cevap yazılmaz ama ben yinede madem senin yaşıtlarının yada senden birkaç yaş ufakların dersine giriyorum sanada öğreteyim.

Senin yanlışınla 4 doğrusuyla 3 kıtada hüküm süren 3 kıtanın topraklarına hakim olan demektir.Yani hüküm sürenin ismi faili hakimdir.Oysaki senin 3 kıtada küçük miktarlarda toprakların vardır orta ve güney afrika ora ve batı avrupa ve orta asyada toprak sahibi bile değildin bırak hüküm sürmeyi 3 coğrafyanın yüzde 80 lik bölümünde toprağın bile yoktu.

''4 kıtaya hüküm sürmüş bir tane devlet söyle bana ?'' Şu soruna gelecek olursak doğrusuyla 3 kıtada hüküm sürmüş tarihin tek imparatorluğu Roma'dır.

Kimse kendisini küçük görmüyor ecdadı yaptığı şeylerle büyük göstermeye çalışmak ancak tarihe ihanet ve soytarılıktır.

Ha birde dipnot vereyim Devlet-i Aliyye'nin bana göre en kapsamlı en büyük imparatoru Mehmed Han zamanında halk, eski aristokrat kadro ve askeri sınıflar kendisinin bir numaralı düşmanıydı.

Yine size göre en ihtişamlı padişah I.Süleyman Han ( Kanuni ) döneminde ise dünyanın en büyük isyanı ( Celali İsyanları ) başlamıştır.

Tarih nerden baktığın ve ne bildiğinle orantılı bir pozitif bilimdir.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.