Şimdi Ara

Aziz Başkanın Açıklamaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lütfen yorumlarınızı seviyeli yapın ve forumda ortamı germeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y@nkee -- 29 Mayıs 2006; 2:09:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: y@nkee

.....

Lütfen yorumlarınızı seviyeli yapın ve forumda ortamı germeyin

Umarım dediğin gibi olur ama illaki çıkacaktır bir iki tane...
  • bu adam ne yapmaya çalışıyor ben çözemedim

fenerbahçe 100.yıla giriyor büyük umutlar avrupada başarı beklentisi var

aziz yıldırım bıraktım diyor klübü altüst ediyor teknik direktör gidiyor

yeni başkan gelecek yeni teknik direktör gelecek..o yeni gelecek td yeni transferler isteyebilir

ya da takımdaki bazı adamları istemeyebilir

aziz yıldırımın yaptık dediği transferleri td istemeyebilir vs vs

bence aziz yıldırım yanlış yaptı td değiştirecekti sadece..100.yılda şampiyonluğu zora soktu..
  • bence kısa surede baskanın kim olacağı belli olsun artık.Zarar gören Fenerbahçe.Ne transferler belli ne t.drektör.
  • aziz dönecek geri bunların hepsi planlı işler.
  • Aziz Başkan Görevime Dewam Edecegim demiş
    OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
    AZİZ BABA BÜYÜKSÜN
    "Dönüyorum" mesajı!

F.Bahçe'de istifadan vazgeçmesi için baskı yapılan başkan Yıldırım, Önder Fırat'la görüşmesinde "Başkanlığa devam edeceğim" dedi.

Fenerbahçe'de, Aziz Yıldırım'ın göreve devam etme olasılığı artık giderek güçlenmeye başladı. Görevi bıraktığını açıklayan ve ardından yurt dışına çıkan Yıldırım, bu süre boyunca camiadan gelen "Devam et" baskılarına daha fazla dayanamadı. Başkana kendisini arayan herkes aynı şeyi söylüyordu: "Kararından vazgeçip, başkanlık görevine devam etmelisin." İstanbul'la sürekli bağlantı içinde olan ve nabız da yoklayan Yıldırım, artık dönme konusuna sıcak bakabileceğini yakın çevresine söylemeye başladı.

DÖNÜŞÜN NEDENLERİ
    Bugün ya da yarın İstanbul'da olması beklenen Aziz Yıldırım'ın, eski yöneticilerden Önder Fırat ile yaptığı telefon görüşmesinde "İstanbul'a geliyorum ve başkanlığa devam edeceğim" dediği öğrenildi. Yıldırım'ın bu kararı almasında gördüğü baskılar kuşkusuz başrol oynarken 100. yıl hedefleri de önemli bir etken oldu. Ayrılması durumunda kulübün kaosa gireceğini ve vekil başkan sisteminin yürümeyeceğini anlayan Aziz Yıldırım'ın, bunun dışında ortaya çıkan adaylardan, özellikle de Saran'dan rahatsız olduğu öne sürüldü.

SEÇİM RAHAT GEÇER
    Aziz Yıldırım'ın, salı günü yönetim kurulu toplantısında Sadettin Saran'ın cezasının kaldırılmasının önünü açacağı, ardından da karşısına aday olarak çıkıp, seçim yenilgisi tattırmayı planladığı iddia edildi. 100. Yıl için süper bir hoca ve süper bir yıldız sözünü yerine getirmeye hazırlanan Yıldırım, kongreden rahatça galip çıkacağına inanıyor. Yıldırım'ın dönüşe sıcak bakması, camianın da rahat bir nefes almasını sağladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d!N@Mo -- 29 Mayıs 2006; 7:55:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: d!N@Mo

Aziz Başkan Görevime Dewam Edecegim demiş
    OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
    AZİZ BABA BÜYÜKSÜN
    "Dönüyorum" mesajı!

F.Bahçe'de istifadan vazgeçmesi için baskı yapılan başkan Yıldırım, Önder Fırat'la görüşmesinde "Başkanlığa devam edeceğim" dedi.

Fenerbahçe'de, Aziz Yıldırım'ın göreve devam etme olasılığı artık giderek güçlenmeye başladı. Görevi bıraktığını açıklayan ve ardından yurt dışına çıkan Yıldırım, bu süre boyunca camiadan gelen "Devam et" baskılarına daha fazla dayanamadı. Başkana kendisini arayan herkes aynı şeyi söylüyordu: "Kararından vazgeçip, başkanlık görevine devam etmelisin." İstanbul'la sürekli bağlantı içinde olan ve nabız da yoklayan Yıldırım, artık dönme konusuna sıcak bakabileceğini yakın çevresine söylemeye başladı.

DÖNÜŞÜN NEDENLERİ
    Bugün ya da yarın İstanbul'da olması beklenen Aziz Yıldırım'ın, eski yöneticilerden Önder Fırat ile yaptığı telefon görüşmesinde "İstanbul'a geliyorum ve başkanlığa devam edeceğim" dediği öğrenildi. Yıldırım'ın bu kararı almasında gördüğü baskılar kuşkusuz başrol oynarken 100. yıl hedefleri de önemli bir etken oldu. Ayrılması durumunda kulübün kaosa gireceğini ve vekil başkan sisteminin yürümeyeceğini anlayan Aziz Yıldırım'ın, bunun dışında ortaya çıkan adaylardan, özellikle de Saran'dan rahatsız olduğu öne sürüldü.

SEÇİM RAHAT GEÇER
    Aziz Yıldırım'ın, salı günü yönetim kurulu toplantısında Sadettin Saran'ın cezasının kaldırılmasının önünü açacağı, ardından da karşısına aday olarak çıkıp, seçim yenilgisi tattırmayı planladığı iddia edildi. 100. Yıl için süper bir hoca ve süper bir yıldız sözünü yerine getirmeye hazırlanan Yıldırım, kongreden rahatça galip çıkacağına inanıyor. Yıldırım'ın dönüşe sıcak bakması, camianın da rahat bir nefes almasını sağladı.

Hocam yukarıda yemin ederim kararım değişmedi diyor..

Bence ayrılacağım açıklamasını hiç yapmamalıydı ve klübün başında kalmalıydı.
    Ama o açıklamayı yaptı ve bundan sonra geri gelmemesi lazm. En azından şimdilik.

• Sınırsız yabancı kararı cıktıktan sonra ki mutlaka cıkacaktır,Aziz baskan tekrar aday olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y@nkee -- 29 Mayıs 2006; 11:20:00 >
  • onun içinmi gitti yani

merak ettiğim şampiyon fener olsaydıda gidermiydi

gerçi daha gittiği belli değilki bi öle bi böle
  • aman aman gittiği yerden dönmesin

sadettin saran gelsin de görsün başkanlık nasıl yapılır kuüp nasıl dünya kulübü olur

kendisi 8 yıldır türkiyemizin güzide 2 kulubünü önüne geçmiş gibi gösterildi halbuki stad dışında hiçbir katkısı yok desek çok fazla haksızlık etmiş olmayız

kendisi büyük insan sa kimseye laf atmayacak yazacağım çok şey varda haftasonun ayazacam
  • Aziz Yıldırım yaşayan en iyi Fenerbahçeli bence.Ona dil uzatmak için oturup 1 hafta düsünmek gerekir.
  • quote:

Aziz Yıldırım yaşayan en iyi Fenerbahçeli bence.Ona dil uzatmak için oturup 1 hafta düsünmek gerekir.

işte bu..+1907
  • quote:

Aziz Yıldırım yaşayan en iyi Fenerbahçeli bence.Ona dil uzatmak için oturup 1 hafta düsünmek gerekir.

ne acıdır ki kendisi ne çekiyosa dilinden çekiyo
  • quote:

• y@nkee, fener'liliği tartışılmaz bencede ama yöneticilik konusunda tartışılabilir. özellikle bu istifa olayı bizim için 100. yıla girerken tam bir handikaptır. tamam benimde şüphem yok bu camiadan çok başkan çıkar ama bu sene bir geçiş yılı olmamalıydı. ne olursa olsun yeni yönetim demek uyum süreci demektir. arkadaşlar sizce şampiyon olsaydık başkan istifa edecek miydi? bence kesinlikle hayır. buda onu her konuda (istifa için) haksız çıkarır.
  • quote:

bunu nasıl dersin ya kulubü ne halere düşürüdğünü siz hala göremiyorsunuz türkiyede kötü yönetilen futbol sektöründe birkaç doğru iş yaptı diye kimse böyle bir hakkın sahibi olamaz

bakın arkadaşlar villareal örneği var en basit vede herkesin bildiği şimdi burda sorsak fenerbahçei büyük villareal mi herkes fenerbahçe diyecek

ama adamlar yarı final oynamış vede la liga ya sadece 7 yıl önce çıkmışlar bütçeleride fenerbahçeden çok daha iyi şimdi orası ispanya diyebilirisniz

ozaman fenerbaheçe büyük kuluüp değil ispanyadaa 4. 5. anca olabilen takımın bile gerisinde villaeal 7 senedir la liga da aziz yıldırım 8 senedir fenerbahçenin başında madem çok iyi fenerbaheçliydi çok iyi işler yapmıştıda bu başarısızlığın sebebi niye

bakın arkadaşalr rüya aleminden çıkın

schalek arena stadına bakın şükrü saraçoğluna bakın şampiyonlar liginden elendik yok efendim çok şansız bir şekilde elendik denildi

senin takımında ümit özat servet selçuk serken nobre tuncay gibi )ne yaptığını bilmeyen) futbolcular oynarsa zaten elenirsin

Artık gerçekelri görün kimse gs büyük fb daha büüyk felan demesin ne oldu bundan 1 ay önce fenerbahçe gs ye 10 yıl fark atmıştı bundan 5 sene önce gs diğer takımlara 30 yıl fark atmıştı

Ne farkı beyler geçin böyle çocukça muhabbetleri biraz olgunlaşın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.