Şimdi Ara

Aziz'e 20 Yıl Dayandınız Cocu'ya 3 Ay Dayanamıyorsunuz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aziz savunduğum falan yok ama bu 20 yıl sabrettiniz olayı komik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GodPan

Aziz borçları kendisi için değil,siz istediniz diye yaptı.Yıldız istediniz,onu bunu istediniz.diğer kulüpler alıyor biz neden almıyoruz dediniz.yönetim istifa dediniz,bu okadar yıldız var,bu değirmenin suyu nerden geliyor diye sormadınız.avrupa genç oyunculara fırsat verirken bizde oynatmadınız.

şimdi aklınız başınıza geldi,cocu dursun diyorsunuz.diğer yolladığınız hocaların suçu neydi ? bir hocaya 2-3 sene fırsat verilmeli ne olduğunu anlamak için.

hücum futbolu dediniz,heyecan istiyoruz dediniz,aykut hocayı yediniz.adam hücum futbolu,dikine futbol diye birşey yok.futbol bir bütün oyunudur dedi dalga geçtiniz.o hücum futbolu 20 sene önce de kaldı.şimdi hücum yapıyorsun 2 atıp 3 yiyorsun.

kulüplerin bu halde olmalarının sorumlusu ve borç batağında olmasının sorumlusu taraftardır.zamanında transfer transfer diye bağıracağınıza,altyapı altyapı diye bağıraydınız keşke.
    Biz hiçbir zaman bilinçsiz hareket etmedik. Taraftarlarımız gerektiği yerde yıldız oyuncu transferi istediler, bu doğru. Fakat bu değirmenin suyunu idare etmek yönetime kalmış bir şey. Biz ne kadar düşüncesiz davransak bile Alper, Hasan Ali, Persie gibi nice oyunculara milyonları yağdırmaması gerekirdi.

Biz ne kadar yorum yaparsak yapalım, "Fenerbahçe'yi Fenerbahçe yapan benim, ben yaptım" diyen biri bütün bunların (senin dediklerin de dahil olmak üzere) altından kalkması gerekirdi. Kulübü içinden çıkılmaz, transfer yapamaz halde bırakıp borç batağına sürüklemesi de cabası.

Hocaları "siz" dediğiniz kişiler yollamadı, şu an savunduğun o çapsız başkan yolladı hatırlatırım. Fenerbahçe son yılların en iyi oyununu oynadığı sırada, o istediğimiz, özlediğimiz Fenerbahçe'nin 12 puan farkla şampiyon olduğu senede, Ersun'a karı kız peşinde diyerek hocayı küçük düşüren de kendisiydi.

"Hücum futbolu dediniz, heyecan istiyoruz dediniz, Aykut Kocaman'ı yediniz" diyorsun ama, onun gibi Anadolu takımlarına gol attıktan sonra geri çekilip yaslanan, PAOK, Young Boys, Krasnodar, Vardar gibi takımlara elenen ruhsuzlar yüzünden takım bu hallere geldi.

Fenerbahçe savunma yapmaz, yaptırır felsefesi yerine biz takım savunması yaparak topa sahip olmak istiyoruz felsefesini tercih ettiniz. Artık bu anlayış geride kaldı. Avrupa'nın önde gelen kulüpleri direkt futbol anlayışıyla hareket ediyor.

Biz zamanında altyapı diye çok bağırdık ama sizler, bu takım bir avuç ergenin eline bırakılamaz dediniz.

Siz bu kafada devam ettikçe daha çok beklersiniz, Fenerbahçe ön elemeleri geçer mi diye

• Aziz yıldırım son 5 yılında başarısızdı sadece

Adama haksızlık etmeyin 15 yıl iyi başkanlık yaptı

• Ne boş muhabbet dönmüş böyle. Sonraki iki maç mağlup olsun Cocu gözünün yaşına bakmadan gönderilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz Yıldırım ilk geldiğinden beri kötü değildi. Şike sürecinden sonra bozuldu. Yani 20 yıl dayandınız demek yanlış.
  • Eskiden ben de hurafe olduğuna inananlardandım ama cidden doğruymuş, bu ligde yabancı hoca olmuyor. Küçümsüyorlar mı ya da başka bir şey mi var bilmiyorum ama tutmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: David Attenborough

Ne boş muhabbet dönmüş böyle. Sonraki iki maç mağlup olsun Cocu gözünün yaşına bakmadan gönderilir.
    Sene içinde hoca gönderme devri bitti Fenerbahçe'de, 5 sene oluyor

• Geldiğinden beri değil zaten, belli bir müddet sonra

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.