Şimdi Ara

Aziz'e 20 Yıl Dayandınız Cocu'ya 3 Ay Dayanamıyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az sabredin, Ali Koç sizi görünce tekrar düşünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marcelo Bielsa -- 4 Eylül 2018; 23:4:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• +1

• +1

• Bak takım kötü oynayabilir. Takım uyum sorunu yaşayabilir. Yeni transferler adapte olamamış olabilir.

Takım bişey oynamaya çalışıyordur ama tam daha sistem oturmamış olabilir.

Bunlara eyvallah sabredebiliriz.

Ama kadro tercihin baştan aşşa hatalı.

Oyuncu değişikliklerin hatalı.

Oyuna müdahalelerin geç ve hatalı.

Tutacak hiç bir tarafı yok bu adamın.

Takımı tanımıyor.

Türkiye ligini tanımıyor.

Ve kötü taktisyen.

Ne oynattığını ne oynatmaya çalıştığını kendinden başka bilen yok.

Bu adamda ışık yok kardeşim. Kim ne derse desin. Biraz tecrübeli olsa, zeki olsa deriz ki 1 sene ligi tanısın 2-3 sene süpürür geçer.

Bu adam tutmaz Türkiye liginde. Zararın neresinden dönersen kardır.

Buna gösterilecek sabır vitor pereira'ya 1 sene daha gösterilmiş olsaydı şu an 2 sene üst üste şampiyonduk. Avrupa'da da adımızdan söz ettiriyor olurduk.

• 20 yıl ne alaka kardeşim aziz ersun yanalı kovduktan sonra bozdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: martax32

Bak takım kötü oynayabilir. Takım uyum sorunu yaşayabilir. Yeni transferler adapte olamamış olabilir.

Takımı tanımıyor.

Ve kötü taktisyen.

Bu adamda ışık yok kardeşim. Kim ne derse desin. Biraz tecrübeli olsa, zeki olsa deriz ki 1 sene ligi tanısın 2-3 sene süpürür geçer.

Buna gösterilecek sabır vitor pereira'ya 1 sene daha gösterilmiş olsaydı şu an 2 sene üst üste şampiyonduk. Avrupa'da da adımızdan söz ettiriyor olurduk.
    Katılıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: YeQiu

20 yıl ne alaka kardeşim aziz ersun yanalı kovduktan sonra bozdu
    he bu borçlar falan 2-3 senede yapıldı zaten değil mi? veya ziconun kovulması falan çok doğruydu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bunu yazmaya girmiştim. Öyle boş bir muhabbet var ki sanki Aziz seçildiğinden beri herkes ondan nefret ediyor.

Peter Tägtgren evet Ali Koç açıkladı zaten, bu borçlar son 5 yılda falan olmaya başlamış 3 Temmuz öncesi kulüp gayet artı veriyormuş.
  • quote:

Aykutu sportif direktör olarak klube soktuktan sonra bozuldu aziz

• Aziz borçları kendisi için değil,siz istediniz diye yaptı.Yıldız istediniz,onu bunu istediniz.diğer kulüpler alıyor biz neden almıyoruz dediniz.yönetim istifa dediniz,bu okadar yıldız var,bu değirmenin suyu nerden geliyor diye sormadınız.avrupa genç oyunculara fırsat verirken bizde oynatmadınız.

şimdi aklınız başınıza geldi,cocu dursun diyorsunuz.diğer yolladığınız hocaların suçu neydi ? bir hocaya 2-3 sene fırsat verilmeli ne olduğunu anlamak için.

hücum futbolu dediniz,heyecan istiyoruz dediniz,aykut hocayı yediniz.adam hücum futbolu,dikine futbol diye birşey yok.futbol bir bütün oyunudur dedi dalga geçtiniz.o hücum futbolu 20 sene önce de kaldı.şimdi hücum yapıyorsun 2 atıp 3 yiyorsun.

kulüplerin bu halde olmalarının sorumlusu ve borç batağında olmasının sorumlusu taraftardır.zamanında transfer transfer diye bağıracağınıza,altyapı altyapı diye bağıraydınız keşke.
  • Orlando DeJoseph kullanıcısına yanıt
    2 3 senede yapılmadı borcu olmayan kulup yoktu ersunu kovduktan sonra 0 başarı ve katlanarak artan borç normal

• dayanacak gücümüz kalmamışsa demek ki

• Cocu ya en az sene sonu veya duruma göre yarı dönemin bitimine kadar şans verilmeli.

• Bence cocu devre arasında ilk 5e sokacaktır takımı. Eğer sokamazsa gider. Fenerbahçe şimdilik o tazminatı ödemez. Evet şampiyon olamaz belki ama sene sonu giden çöpler ve bir iki satışla oturmuş bir takım izler seneye şampiyonluk görürüz. Ben çok takim muhabbeti seven biri değilim ama hem Ali Koç'a hem Cocuya yanlış yapıldığını düşünüyorum. Fikret başkan bile bozmusken Türkiye'de Altinordu başkanından sonra en vizyonlu başkan bence Ali Koç. Bizim İsmail başkanda gitsede benim takım amatorden çıksa...

• Aziz hapse girip çıkana kadar iyi başkandı.

• quote:

Bak takım kötü oynayabilir. Takım uyum sorunu yaşayabilir. Yeni transferler adapte olamamış olabilir.

Takımı tanımıyor.

Ve kötü taktisyen.

cok saçma ilk cümlede yazdıkların olabilir diyorsun zaten onlar oldugu ıcın aşağıdakiler gerçekleşiyor.

Takım kötü oynayıp yenilirse yine bu yaptıgın eleştirileri yapacaksın ve zatende yaptın.

belki dogru kadro degısıklıkler bu şekilde sen nereden bılıyorsun.

• Ali Koç çare asla değildir. Kişisel ihtirasları çok fazla.
  • Cocu para alıyor para almasının sebebi de takım uyumu sağlaması ve kurulan takımdan en üst düzey verim alması

Kaldı ki Azize 20 yıl dayandınız diye Demogoji yapmayın

Adam 15 yılında gayet başarılıydı

3 temmuz olaylarında fb yi çok kullarak hem fb yi yıprattı hem de bu süreç onu yıprattı

Fb li değilim dışardan gördüğümü söylüyorum

• quote:

Takımı tanımıyor.

Ve kötü taktisyen.

Arkadaşım kendin söylüyorsun, takım daha yeni. Bütün oyuncular farklı yerlerden geldi. Kalanlar ise zaten düz oyuncular. Yıllardır başarılı olamamamızın sebebi de bu zaten. Zamanında Advocaat da bas bas bağırmıştı, oyuncular (özellikle yerli statüsünde olanlar) kalitesiz ve iyi değiller diye.

Belli mecralarda Cocu ve Comolli'nin aylar öncesinden hazırlık yaptığına dair yazılar okumuştum. Ne kadar doğru bilmiyorum. Ama bana kalırsa, ben Cocu'nun (özellikle yerli oyuncular bazında) futbolculara tamamen hakim olmadığı kanaatindeyim.

Bir diğer konu oyuna müdahale. Bence bu eleştirilecek en son şey. Çünkü hiçbir şey tam değil. Önce bir düzen oluşmalı. Haliyle bütün sistem oturduktan sonra tekrar gözden geçirilir, hala devam ediyorsa o zaman hatalı denebilir. Şimdilik sorunun bu olmadığını düşünüyorum. Çünkü elindeki oyuncuları yeterince tanımadan, akan oyunda oyuncu değişiklikleri yaparken sıkıntı yaşayabilirsin.

Bunların haricinde diğer cümlelerine pek fazla değinmiyorum, zaten yazdığım şeylerle bağlantılı.

Taktisyenliğine gelirsek bu konuda henüz yorum yapamam, daha önce de belirttiğim gibi, çok erken.

Son olarak, Cocu'nun gelmesinin sebebi bir düzen ve sistem getirmesi. Hollanda çıkışlı olduğu için gençlere önem veren bir yapıya sahip. Keza kendisi altyapıyla koordineli çalışıyor. Genç olması ve gelişime açık olması da en büyük artısı. Kupalara aç ve kariyerini yükseltmek istiyor. O yüzden doğru tercih olduğunu düşünüyorum. İlerleyen dönemlerde başarısız olursa, o zaman kan değişikliği dediğiniz gibi mümkün olabilir. Ama tekrar söylüyorum, şimdilik devam edilmeli, biraz sabır

• quote:

Aziz Yıldırım çok önceden bozmuştu zaten.

1- Sene içinde teknik direktör değişikliği yaparak

2- Başarılı hocaları kovup başarısız olanlarla devam ederek

3- Yıldız futbolcu adı altında kulübün bütün gelirlerini kullanarak

4- Profesyonellikten uzak yönetim anlayışıyla hareket ederek

5- Kulübün sahip olduğu şeyleri ipotek ettirerek

6- Efsane futbolcuları gönderip onları kulübe küstürerek

7- Taraftarı dinlemeden kulübü babasının dükkanı gibi yöneterek

8- Her daim kulübün arkasında olsa da taraftarlara paralı köpekler diyerek

Yeterince yazdım sanırım, bu kadarı yeterli

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.