Kısıtlı Bütçe ile Araç
Elimdeki bütçe 100-180k civarı. 2000 dizel 1.9 Kango, Kamyonet geçen Palio ve Tata bakıyorum. Araç konusunda acemiyim. Herkes bu araçları alma git Broadway falan bin diyor. Açıkçası bu fiyatlara bakilabilecek sorun çıkarmayacak kuş grubu ve Broadway dışında ne bulabilirim. Europa 1.4 Enler nasıldır?
Hobi olarak yazılım ve programlama öğrenmeye başladım ama halı hazırdaki bilgisayarım bazen yetersiz kalıyor. Oyunda oynayacağım için ekran kartlı ve 16-32 GB ramli bir öneri istiyorum. Özellikle phyton unity ve Cs6 kullanıyorum.
Yazıcı önerisi lazim
Bulunduğum şehirde çıktı alabileceğim yer sayısı az olduğu için bir yazıcı almaya karar verdim.
Haftalık 500 sayfaya kadar çıktı alabileceğim bir yazıcı arıyorum. Etrafta toner vs satan bir yyerde yok o yüzden internetten rahat getirtebileceğim ya da stok sıkıntısı çekmeyecek yedek parça konusunda.Tarayıcı ve fotokopi özelliği olabilir ama çokta şart değil.
Bütçe 2000Tlye kadar.
Toner lazer çok fark etmez. Mümkünse kendim doldurabilecegim bir şey olması lazım
ECA Citius Premix
Yeni yapılmış bir evde oturuyorum. Kombi yeni takıldı. Su basıldı, petek havaları alındı ancak kombi bir türlü stabil çalışmıyor. ECA servisi topu tesisatta kaçak var diyerek tesisata atıyor, tesisatçı lazerle baktı bir kaçak yok. Sürekli su basınç hatası alıyorum. 1,5 bara yükselttik ten sonra 4-5 saatte su basınç hatası alıyorum. Ev 90 M2 5 petek var. Banyo suyunda bir sıkıntı olmuyor ama peteklerde bir kapatma oluyor. ECO modda çalışıyor surekli soldaki petek işareti sürekli yanıp sönüyor. Daha önce hep merkezi sistemde oturdum kombinin yabancisiyim
|
Silinebilir
|
M2 gerekli mi?
Üniversite
|
HEPSIBURADA SORUNLU ALISVERIS
|
Önerir Misiniz?
|
İlgi Alanları: Tarih,yazılım
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 241
İkinci El Bölümü Mesajları: 29
Konularının görüntülenme sayısı: 7.578 (Bu ay: 126)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 267 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic