Şimdi Ara

HEPSIBURADA SORUNLU ALISVERIS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hepsiburada'nın marka güvenilirliğini bir kez daha zedeleyen rezalettir.

ilgili video:https://youtu.be/yifwqoeghgm

olayin ozeti:
    arkadas lensli fotograf makinasi siparisi veriyor. urun bir gun sonra kargoya verilmesi gerekirken bir turlu kargoya verilmiyor. 5 gun sonra kargoya veriliyor ve lenssiz makina gonderiliyor. ardindan satici firma arayarak "yanlis urun gondermisiz, siz onu geri yollayin siparisini iptal edelim. paranizi iade edelim tekrar siparis verin." diyerek urunu hem gec gonderip hem de siparisi iptal ettirmeye calisarak zamli fiyattan satmaya calisiyorlar. konusmanin devaminda arkadas siparisi iptal etmek istemedigini soyleyip, eksik olan lensin gonderilmesini talep edince de, "dolar 1 haftadir cok yukseldi, 2 bin lira daha gonderin lensi gonderelim" demisler.

youtuber arkadas hepsiburada ile iletisime gecip haftalarca cozum beklemis. eksik olan lensin gonderilmesini veya urunun guncel fiyati uzerinden para iadesi yapilmasini talep ettikce gelen cevap siparisi iptal edelim, satin aldigin zamanki fiyati uzerinden parani verelim olmus. arkadas da hakli olarak siparisinin kendisine ulastirilmasinda yapilan zaman kaybinin kendi hatasi olmadigini ve siparis verdigi zamanki degeri uzerinden urune sahip olma hakkinin oldugunu savunuyor.

videonun devaminda tuketici hakem heyetlerine sikayet ettigini ve benzer bir durum yasayanlarin nasil tepki gosterebilecegini anlatmis.
    Bu çakallıklarin sonu ne zaman gelecek acaba...

• quote:

Orijinalden alıntı: burakdc

İnternetten alıs veriş gunumuzde cok ama cok guzel birsey fakat bu olay bize gore bir iş degil hic bir zamanda olmayacak cunku biz dukkanda gozumuzle gordugumuz elımızle tuttugumuz urunu alırken kandırılıyoruz internetten gormedıgımız urunu alırkenmı kandırılmıcaz. Tamam kabul edıyorum cok sanslı bır insan degilim ama bir gun forumdakı bır arkadasımla evde pc kasası modlarken ***sepeti .comdan yemek sıparısı verelım dedık bende deımkı gıdelım dısarıda yıyelım sıparıs versekte gelmez dedım arkadasolurmu ben 100 kere verdım gelıyor hatta adamlar turkıyeyey yemek dagıtıyorlar dedı ve sıteye kayıt yaptırdık yemek sıparısı verdık sonuc yemek gelmedı. ve abonelıgımıde ıptal ettım bıdahada *** sepetıyle ısım olmadı sadece buda degıl hdmi 2.0 kablo sıparıs ettım kargodan almak zorunda kaldım sonucta 150 gr bısey ama 2 adet 80 kıloluk toplamda 16t0 kglık dolap aldım gelın kargodan alın dedıler yanı onlıne alıs verıs uzak durun gıtsın
    yemek gelmedi ne ya :D siz sipariş vermesini becerememişsiniz.
  • Ben kanalı takip eden biriyim. Yazıyı ekşi sözlükte paylaşmışlardı ben de burada paylaşayım dedim.
  • ticaret ahlakımızın ne derece yerlerde olduğunun örneklerinden sadece biri... 9 yıldır kullandığım hepsiburada hesabımı iptal etmek için başvuru yaptım. ses çıkarmadıkça hiçbir şey düzelmez...
  • Ben de hızlı kargo ile aldım. 22'sinde sipariş verdim 25ida gelecek dendi. 29unda geldi iyi ki hızlı aldim.(!)
  • HepsiBurada'nın suçu yok.Eleman her hangi bir dükkan üzerinden ürün almış belki de mahalle esnafından ürün almıştır.

HepsiBurada satıcısı dışında ben ürün almam.
  • Sonuçta bu kurumlar aracı oradaki insanları savunması lazim. Satıcı belli ki uyanıklık yapıyor. Müşteriyi korumak yerine ben karışmam demek mantıksız.
  • rezalet
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

HepsiBurada'nın suçu yok.Eleman her hangi bir dükkan üzerinden ürün almış belki de mahalle esnafından ürün almıştır.

iyi de aracı olan hepsiburada... bir şekilde konuyu halletmesi lazım...
  • mekatronikçi kullanıcısına yanıt
    Her ne olursa olsun ben riske girmem.
    Mahalle satıcıları N11,Gittigidiyor,Hepsiburada gibi yerlere toplanmış durumda çoğu çirkef insanlar.

Aldığın ürün sıfır bile olmayabilir paranı kurtar gitsin.
  • Amazon gelsin. Hb den bidaha alışveriş yok
  • İnternetten alıs veriş gunumuzde cok ama cok guzel birsey fakat bu olay bize gore bir iş degil hic bir zamanda olmayacak cunku biz dukkanda gozumuzle gordugumuz elımızle tuttugumuz urunu alırken kandırılıyoruz internetten gormedıgımız urunu alırkenmı kandırılmıcaz. Tamam kabul edıyorum cok sanslı bır insan degilim ama bir gun forumdakı bır arkadasımla evde pc kasası modlarken ***sepeti .comdan yemek sıparısı verelım dedık bende deımkı gıdelım dısarıda yıyelım sıparıs versekte gelmez dedım arkadasolurmu ben 100 kere verdım gelıyor hatta adamlar turkıyeyey yemek dagıtıyorlar dedı ve sıteye kayıt yaptırdık yemek sıparısı verdık sonuc yemek gelmedı. ve abonelıgımıde ıptal ettım bıdahada *** sepetıyle ısım olmadı sadece buda degıl hdmi 2.0 kablo sıparıs ettım kargodan almak zorunda kaldım sonucta 150 gr bısey ama 2 adet 80 kıloluk toplamda 16t0 kglık dolap aldım gelın kargodan alın dedıler yanı onlıne alıs verıs uzak durun gıtsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakdc

İnternetten alıs veriş gunumuzde cok ama cok guzel birsey fakat bu olay bize gore bir iş degil hic bir zamanda olmayacak cunku biz dukkanda gozumuzle gordugumuz elımızle tuttugumuz urunu alırken kandırılıyoruz internetten gormedıgımız urunu alırkenmı kandırılmıcaz. Tamam kabul edıyorum cok sanslı bır insan degilim ama bir gun forumdakı bır arkadasımla evde pc kasası modlarken ***sepeti .comdan yemek sıparısı verelım dedık bende deımkı gıdelım dısarıda yıyelım sıparıs versekte gelmez dedım arkadasolurmu ben 100 kere verdım gelıyor hatta adamlar turkıyeyey yemek dagıtıyorlar dedı ve sıteye kayıt yaptırdık yemek sıparısı verdık sonuc yemek gelmedı. ve abonelıgımıde ıptal ettım bıdahada *** sepetıyle ısım olmadı sadece buda degıl hdmi 2.0 kablo sıparıs ettım kargodan almak zorunda kaldım sonucta 150 gr bısey ama 2 adet 80 kıloluk toplamda 16t0 kglık dolap aldım gelın kargodan alın dedıler yanı onlıne alıs verıs uzak durun gıtsın
    yemek gelmedi ne ya :D siz sipariş vermesini becerememişsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

HepsiBurada'nın suçu yok.Eleman her hangi bir dükkan üzerinden ürün almış belki de mahalle esnafından ürün almıştır.

Kendi sitesinde satmasına izin veriyor?

Neden satış izni veriyor?

Bu saçmalık nereden çıktı ki? Madem aracı olduğun ürünün arkasında durmayacaksın, neden aracı oluyorsun neden kendini dahil ediyorsun?
  • Amazon nerdesin????
  • Hocam bu arkadasin niki hakkinda ne düsünüyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Hocam bu arkadasin niki hakkinda ne düsünüyorsun
    gökan hocam bu nikini ben tavsiye etmiştim
  • Para iadesi güncel fiyat üzerinden mi yapilir satin alinan fiyat üzerinden mi?
  • satın alınan fiyat
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Hepsiburada satıcısı dışında kimseden ürün alınmaz zaten. Bu sebepten gitti gidiyoru bile bıraktım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.